Selv-dyrkningPsykologi

7 måder at blive mere attraktive, hvis din personlighed frastøder

Ser folk, der er behagelige kammerater, kan vi konkludere, at de er meget søde. Samtidig, grunden til, at mange mennesker er nødt til at kæmpe for køb / vedligeholdelse af venskabelige forbindelser, en vellykket opførelse af karriere eller romantik, er, at deres personlighed repel.

Nedenfor er syv måder at arbejde, hvordan man laver en person mere attraktiv. Ærligt evaluere dig selv ved at læse denne artikel, og tyder på, hvor tæt på eller langt væk fra dine personlige egenskaber som beskrevet nedenfor.

Vær ydmyg

Indrøm dine fejl og ikke prale. Udtrykke sin beundring for de mennesker (hvis de fortjener). Husk også, at anerkendelsen af deres egne mangler, på den anden side, er afvæbnende. Folk vil behandle dig varmt og til at genkende din identitet hurtigt. Må ikke være arrogant mand.

Eksempel: "Han er en stor kunstner, og jeg kan stadig ikke selv tegne en trekant!".

Være omsorgsfuld og uselvisk

Pas godt på andre, lytte til, hvad de siger, vi se, hvad de gør og føler. Stil spørgsmål om dem er, hvad de har nævnt tidligere. Del din mening om, og deres følelser omhyggeligt. Må ikke være kold og selvcentreret samtalepartner.

Eksempel: "Du nævnte i sidste måned, hvad synes du om ___ at du har besluttet / gjorde ende?".

være positiv

Få mennesker kan lide at depressive stemning blandt samtalepartnere. Du øger sin appel når du smiler og holde en positiv tankegang. Kig efter en god hånd i alt: du får det, hvis du bare prøve. Må ikke klage for meget. Prøv ikke at lyde kynisk, negativ stemning eller vred.

Eksempel: "Mindst var vi i stand til at ____."

være begejstret

Lad dine ord og manerer lidt mere liv! Ikke nødvendigvis opfører sig som en fan på fodboldbanen, hvis nogen fortæller dig en god nyhed, men for at vise sin glæde. Der er ingen grund til at forsøge at kigge roligt - mere sjov kan ikke skade! Men også huske på, hvor du kan tilføje energi, da det også kan tage væk. Må ikke være en energi vampyr.

Eksempel: "Jeg elsker dit køkken ____, det minder mig om ____".

Demonstrere engagement og begejstring for erhvervslivet

Vælg et formål i livet - og du kan dele den. Arbejdet med mål øger selvtillid. Folk kan lide at føle en del af din succes og din passion. Gå om din hobby. Tal om dem. Må ikke være for doven og kedelig.

Eksempel: "Denne weekend vil jeg ______."

Giv sjov

Vær ikke bange for at grine. Humor og evne til at grine (herunder over dem selv) ofte spiller en afgørende rolle i løsningen af problemet. Så du skal ikke være alt for alvorlig permanent.

Eksempel: ".. Selvom jeg savner et spil, vil jeg undgå alt, der ikke prospoylerili mig det resultat jeg virkelig ved, hvordan alle undgået jeg ville sige, professionel Åh, ja, hvis det var et erhverv izbegatora, jeg ville være en meget rig mand sådan et ord.!" izbegator "det i eksisterer faktisk, er det ikke? Hvis ikke, patenteret jeg."

Vær fleksibel

Tilpasse sig til miljøet. Vis ikke moodiness, hvis noget eller nogen ikke kommer til at møde dig. At være fleksible midler være nemt, gå med strømmen, snarere end at forsøge at stoppe det. Spil med dine dumme vittigheder. Forsøg ikke at forsvare sig selv og til at være uhøflig.

Eksempel: "Her lukket Tja, jeg er sikker på vi kan finde noget, der ikke er mindre end cool."

Du har fundet nogle funktioner, der skal arbejde på? Må ikke være skeptiske over for disse metoder er virkelig i stand til at hjælpe dig. Hvis du ikke er sikker, så spørg en ven eller en person tæt. De ser dig udefra og vurdere dem objektivt. Husk, at en ærlig vurdering er kritisk. Engager regelmæssigt - og se resultaterne i den nærmeste fremtid. Overhold dig selv, styre selv, være det bedste du!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.