Kunst og underholdningMusik

Dmitry Kolyadenko: biografi og værker

I dag fortæller vi hvem er Dmitry Kolyadenko. Hans biografi vil blive diskuteret i detaljer nedenfor. Vi taler om den ukrainske koreograf, sanger, tv-vært og danser.

biografi

Kolyadenko Dmitriy Valerevich blev født i 1971 i Severomorsk at i Murmansk-regionen i Den Russiske Føderation. Hans far var en entreprenør. På grund af hans erhverv familien ofte nødt til at flytte. Først Severomorsk vores helt med sine forældre gik til Mongoliet. Var så Leningrad, Berdyansk og endelig Sumy. I den lokale drama teater 45 år har tjent bedstemor til vores helt. Det var at se på hende, en ung mand udtrykt ønske om at blive skuespiller.

I 1989 disaccustomed Dmitry Kolyadenko i Dnepropetrovsk Teaterskole. Dette blev efterfulgt af tjeneste i hæren. Efter hjemkomst, har vores helt arbejdet inden for murene af Sumy Drama Teater. Hun dansede i forskellige operetter. Han blev uddannet på Paris School of moderne koreografi. Jeg gik til Kiev. Snart organiserede balletten "Art-Classic". Holdet bemærket Evgeniy Rybchinsky - producent. Det var ham, der inviterede holdet at turnere med EL Kravchuk.

Vores helt er involveret i skabelsen af musicalen "Snedronningen", "Crazy Day eller Figaros bryllup", "Askepot". Hans ballet turneret som en separat kreativ enhed. Koreograferet en række sæsoner, musikalsk TV projekt kaldet "Chance". Som en del af showet for første gang Dmitry levende udført sange.

Som en førende manifesteret sig i "Shoumaniya leve» programmer, 'lyse sind', 'Gør mig til at grine'. I projektet "Factory af stjerner" blev lavet som en koreograf og medlem af juryen. Han var en af dommerne i showet "Maydans-2." Blev formand for juryen ved all-ukrainske skole mesterskabet støttegrupper «Djuice FAN". Udført orientalsk dans festival kaldet "Bastet", som fandt sted i Donetsk.

I 2011 indspillede D. Kolyadenko et album, der hedder godt "Dima Kolyadenko". Klip vises på sine musikkanaler. Kunstnere udføre sammensætning til fester og koncerter hold. Som kunstner deltog i "8th marts storbyen." I 2011 blev han tildelt den "mest stilfulde sanger af året."

Personlige liv

Vi har allerede talt kort om hvem der er Dmitry Kolyadenko. Personlige liv det vil blive beskrevet i det følgende. Vores helt tilbragt to år i hæren. Når lært af en ven, at hans kæreste blev gift, det er derfor, hun ikke svare på hans breve.

Senere Dmitry Kolyadenko gift koreograf Elena Evgenevna Shipitsyna. De arbejdede sammen. Ægteskabet af disse mennesker varede indtil 2002. Hun forlod ham, årsagen var kærlighed fra en anden person. Men hun forlod sin familie navnet på vores helt og opnåede berømmelse som Elena Kolyadenko.

Vores helt har en søn. Hans navn er Philip Kolyadenko. Han blev født i 1993. Det er en professionel fodboldspiller. Uddannelse modtaget ved Institut for Journalistik KNU. Taras Shevchenko.

Et par år senere begyndte han at arbejde med koreografen Irina Bilyk. De begyndte et forhold, der varede lidt over to år. Som et resultat, historien endte som før, Irina Bilyk indrømmede, at hun elskede en anden.

skabelse

Som skuespiller Dmitry Kolyadenko arbejdede på filmen "Daisy, kaktus, Daisy." Den omfatter følgende sange i hans repertoire: "Tsom-Tsom-Tsom", "Man-Kuffert", "Dima Kolyadenko", "Jeg vil ikke fortælle" (sammen med Nataley Volkovoy), "Just", "Swallowtail", "Dream eller alle vågen "" Song uden ord "" Casting "" Hvor er du. " Også på hans sang blev filmet en række videoer. Især skal det bemærkes følgende værker: "Hvor er du", "Dream eller er vågen," "Svalehale", "Dima Kolyadenko", "Knus til dig himlen", "Kokainetochka".

interessante fakta

Dmitry Kolyadenko de mest betydningsfulde begivenheder i hans liv relaterer fødslen af sin søn, og alt, hvad der venter ham i fremtiden.

Det er kendt, at vores helt blev forældreløs i en alder af 15, men detaljerne i det, han ikke kan lide at afsløre.

For første barndomsminder koreograf bærer lugten af scenerne, og bemærker, at i øjeblikket huse forsvandt fra den unikke smag. Vores helt erkender, at han vidste, at ville være kunstner allerede i en alder af seks. Noterer sig, at hans søn selv 16 ikke kunne bestemme den fremtidige erhverv.

Skuespiller indrømmer, at det er mere bekvemt at arbejde med sin egen lille hold.

Vores helt har bemærket, at efter afskeden med den elskede, han altid faldt i en dyb depression. Den bedste vej ud af denne tilstand blev anset for mere forelsket i en ny mand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.