SkønhedHår

Styles af skæg og overskæg: foto og beskrivelse

Iført en skæg og overskæg eller ej? Et meget kontroversielt spørgsmål og et spørgsmål om smag. Facial ændrer radikalt stil og udseende af en person. Ikke underligt spioner som camouflage brugt denne særlige tilbehør. Men det vigtigste i denne sag - at vælge den rigtige stil, så manden vil ikke se latterligt. Vil hjælpe til at forstå og lære stilarter skæg og overskæg fotos og kommentarer præsenteret i denne artikel.

Fordele og ulemper

Dyrk et paradis på ansigtet lettere ungkarle. De har ikke nogen til at høre og overtale. Efter alt, er en del af den anden halvdel, messen køn, i modsætning til håret på hans ansigt. Selv hvis du bruger specielle beroligende balsam og deodoranter, hår snurre med et kys, og kan udstråler en ubehagelig lugt. Dette gælder især for rygere. Og sommer tan klæber kun til den øverste del af ansigtet, og hvis du beslutter dig for at barbere skæg falde, får du en masse sjov.

Men de positive kvaliteter har ansigtsbehåring er meget større end den negative:

 1. Det giver soliditet i voksenalderen.
 2. Unge tilføjer modenhed og voksenlivet.
 3. Varm i vinterkulden.
 4. Den opnåede billede er elegant og unik.
 5. Beard og overskæg stilarter er mangfoldige og pluralis, du kan prøve flere muligheder.
 6. Skjuler skønhedsfejl.

ubehagelige kendsgerninger

Men statistikken sparer ikke barbs fans: 87% af kvinderne stemte imod dem, selv under hensyntagen til, at sådan et billede knyttet til brutalitet og mystik, det blæser fra eventyr og noget af en pirat, men ædel.

Denne mand vil beslutte at bruge en barbermaskine til det eller ej. De vigtigste ting - glem ikke at tage sig af "blomsterbed" under næsen og hagen. Ellers kan du passere for sjusket og doven. Stikker ud i forskellige retninger, er beskidt hår på hagen ikke vige noget godt.

Hvordan at vælge den stil af skæg? Forsøg med en

Få, der kan rette den første tid til at finde det rigtige billede. Beslutter at få ansigtshår, først og fremmest, er du nødt til at overveje sin struktur. Den anden faktor, der påvirker skønheden af modhagerne - er massefylden af underskoven.

Inden for to uger, glem alt om barbering barberkniv. Lad alting vokser og formerer sig. Bare så du kan se, hvor håret vokser tykkere, og hvor mindre. Vælg derefter formen og stil er meget enkel. Hvis det er muligt, skal du kontakte en erfaren stylist. Han spørger den rigtige retning, som derefter kan korrigeres med sin egen, bevæbnet med en trimmer.

De mest populære skæg stilarter

Der er et utal af stilarter i verden. Efter alt, skæg og overskæg iført mænd siden oldtiden. Hver formular er designet til bagateller og er egnet til en bestemt struktur af den person, typen og farven på huden. Den mest populære og foretrukne:

 • Balbo - bred, tyk skæg, slutter under underlæben og korte antenner. Passende temperamentsfuld seksuel mand, der kender sit eget værd.
 • Suvorov - vegetation band begynder fra templer og jævn linje flyder ind i en overskæg. Denne stil skæg fraværende hage glatbarberet og skinnende. Egnede mere modne mænd, giver et billede af storhed og autoritet.
 • Skærm - hår fra templer jævn linje ned til hagen. Den zone over læben er glat. En sådan skæg giver en intelligent, professorniveau look. Tøjet er bedre at foretrække en klassisk skjorte til kløften mellem kraven og skæg var minimal.
 • Goatee - flad oval hår omkring læberne og efterlader hagen ned. templer udjævne barberet område, alt vægt - på området omkring munden. Denne maskuline stil med et skæg - næsten en klassiker i genren, blev pigen begejstret ved det. Denne skæg foretrækker alle aldre: fra teenagere til gamle mænd muntre.
 • Goat - Langt hår, startende fra midten af hagen. Ingen overskæg og tidsmæssig dispensation. Kun et plaster af hår i midten af hagen. Denne stil som de ekstraordinære personligheder sangere, musikere, dudes. Ofte smuldre det i lyse farver eller bare fremhæve nogle tråde. Nok almindelige type.
 • Britiske gardiner - den lange, buede udad overskæg, med tynde udragende spidser på siderne. Med sådan et overskæg som regel besmitte virkelige herrer. Velplejet og klædt ulasteligt, de ser ud som om nedstammer fra skærmen eller billedet.
 • Skipper - en glat skæg, gentage formen af ansigtet ifølge konturen. Det giver en person, raffinement og elegance.
 • Hollywood - bred skæg, slutter en halv ovalt ansigt, og en anstændig, tyk overskæg. Det låner udtryksfuldhed og fremhæver selv for pæn en mand fra mængden.
 • Anker - hår på hagen er formede ankre, den spidse ende ser ned. Indimellem er der en vovehals, der vover at bære sådan en "stil".
 • Dali - Denne stil gælder kun for et overskæg. Tynde, buede tråde der stikker ud fra under næsen, giver billedet af krydderi.
 • Gaffel - brede klassiske skæg opdelt i to lange ender. Denne stil af skæg, hvis navn er i sig selv chokerende.

Find vej

Ovennævnte stilarter skæg og overskæg - den mest populære i skønhedssaloner. Masters har fået den hånd, og gør dem perfekt.

En kvindelig var mere heldige, de kan skjule skønhedsfejl makeup. Men den mandlige del af befolkningen har at sløre karakteren af den mangler skæg og overskæg. Med deres hjælp, kan du justere:

 • ovalt ansigt;
 • udtryksfuldhed i øjnene;
 • bred pande;
 • uregelmæssigheder i huden, ar, acne konsekvenser;
 • lang næse.

Den ovale ansigt er indstillet

Beard Styles vælges under hensyntagen til formen af ansigtet:

 • Chubby mænd passer pæne, korte skud og ikke længe overskæg.
 • Ejere af den flade ansigt er bedre at få en fipskæg. Det visuelt træk den op og give volumen.
 • På den langstrakte, smalle lille ansigt ser perfekt fluffy vegetation med krøllede knurhår.
 • Face-trekant dekorere skæg i form af en hestesko. Det vil udjævne de uslebne kanter og gøre ansigtet mere mørt, men modig.
 • Hjerteformede kontur passe eventuelle skæg stilarter. Her kan du nyde eksperimenter og kreativitet til at løbe vild guiden.

Barbering - glæde eller trældom?

Få en skæg og overskæg er normalt løses enten meget modig person eller meget doven. For de fleste af de mænd barbere hver dag - det er arbejde. Teenagere ser frem til den dag, hvor de bliver nødt til at samle op på maskinen. For nogle er det en begivenhed. Det er forbundet med overgangen af en ung dreng ind i voksenalderen. Men i løbet af årene er der intet ønske om at tilbringe en halv time foran et spejl og skrabe huden med en skarp genstand. Her begynder skabelsen af et nyt behåret billede.

Mange mænd tør overveje skæg stil lige ud af interesse og for at give billedet af en nyskabelse.

Tegn og levevis

For opmærksomme kvinder skæg - et hint. Ifølge sin form kan beregnes karakter og temperament af mænd. Først og fremmest skabe en smuk opmærksomme på niveauet af velplejet hår. Hvis de er silkeblød, blænde og glans glans, så før du narcissistisk personlighed, ikke rigtig regne med udtalelse fra andre.

Hvis skæg er lang, bølget, ejeren har høje intellektuelle evner, belæst og intelligent.

Hårdt, ru hår taler om den spartanske levevis mænd. Han var brutal og lidt uforskammet.

Style med en skæg "Goatee" fortæller hun pigerne, at den mandlige har en øget seksualitet og eksplosiv karakter. Passionen for den enkelte skal ikke slukkes, og op til 100 år.

Hvis en mand har en tyk skæg og ingen overskæg, han er vattet og kedelig type, men i nogle tilfælde er der undtagelser.

rigtige pleje

Til skæg tilfreds med dig selv og andre, tage sig af det på følgende måde:

 1. Vask dit skæg med sæbe hver 3. dag.
 2. En gang om ugen behandle hendes hår balsam.
 3. Kam det hver dag i en given retning.

Prøv og forbedre former og billeder. Hjælpe dig med at vælge de rette stil skæg fotos præsenteret i denne artikel.

Vær sikker på at rådføre sig med din partner, før du begynder at vokse vegetation. Efter alt, kan du købe en skæg, men at miste den elskede.

Du silkebløde skæg og kun vellykkede eksperimenter med hans udseende!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.