Mad og drikkevarerSalater

Salat "Snow Maiden": opskriften med et foto

Nytårsmenu, må retter være ikke kun lækre, men også elegant. Lad os tænke over, hvordan at dekorere bordet til ferien. Hvad en nytår uden Snow Maiden? Og hvis du ikke invitere julemanden med sit barnebarn til at besøge dig, lave en salat med en af disse fantastiske figurer. Det er ikke meget vanskeligt at tilberede. Sig mere: salaten kan være fremstillet af forskellige produkter. En, der er indehaver af stillingen kan anvendes til fødevarer som f.eks rød fisk eller skaldyr (blæksprutte og rejer). Meget velsmagende salat "Snow Maiden" med røget kylling. Den største vanskelighed i udarbejdelsen af en parabol er i designet. Efter alt, bør Snow Maiden være sin traditionelle blå frakke med en pelset. Og hendes skulder ned gyldne fletning. I denne artikel beskriver vi trin for trin, hvordan man samler og sted pust jul salat. Et foto vil gøre det mere indlysende fortælling.

Julen salat af blæksprutte

Løg fint skåret og hæld kogende vand. Kilogram blæksprutte udeladt i koldt vand. At bringe i kog, derefter fjerne fra varme, gat, cool, fjerne filmen, skåret i strimler. Ligeledes i to separate beholdere sønderdele udsåede peber og tomat. Sechem bundt persille. Kog hårdkogte tre eller fire æg. Adskil æggeblommer, mos dem og bland med mayonnaise. Det viser sig imprægnering. Proteiner også sechem små strimler. En lille del af reserve. Andre fylde saft fra sauerkraut Det tager omkring tre spiseskefulde af denne væske. Efter nogen tid, vil saften gøre proteiner blå. De vil også fungere som "skind" Snow Maiden. Bland alle ingredienser undtagen æg. Vi ælte, salt. Lagt i et fad. Top fedt imprægnering. Det er nu fortsat kun at dekorere vores salat "Snow Maiden". Men vi vil tale om senere. Efter alt, forskellige salat opskrifter. Men det samme design. Lad os se, hvorfra du kan stadig forberede en festlig måltid.

Fisk Salat "Snow Maiden": opskriften med et foto

Send til koge kartofler i deres skind tre og seks æg. Når de er kogt, køligt. Vi gør imprægnering (det er nødvendigt at tilføje tre eller fire stikben passeret gennem hvidløg presse) og en blå frakke til Maiden, som i den tidligere opskrift. Tag en smuk fad, satte ham i en pap formular og begynde at sprede salat. Bundlaget - er en kartoffel, en lurvet store chips og saltet. Smører sin imprægnering. Andet lag - saltet laks (eller anden rød fisk), skåret i tynde strimler. Vi lægger på toppen af en sød dåse majs. Så - revet æble og flere slags ost. Glem ikke alle lagene Genbehandlingstør imprægnering. Salat i princippet klar. Det er fortsat kun at dekorere det.

Budget salat med røget makrel

Sæt til at lave mad to kartofler i deres jakker og tre æg. En rød løg og lage sechem i en kvart kop kogende vand, en knivspids salt, en spiseskefuld sukker og 2 spsk. l. eddike. Håndfuld nukleoler valnød brændt i en tør pande, groft knuse. Slagtekrop røget makrel (det kan erstattes med saltede sild) snitte, skåret i tynde strimler. Tre separate store spåner skrællede kogte kartofler, to hundrede gram ost og et stort æble. Lav en pap skabelon i form af Snow Maiden. Vi sætter det i en flad skål. Vi begynder at lægge salaten "Snow Maiden". Hvert lag vil overlakeres konventionel mayonnaise. Lag er i denne rækkefølge: kartofler, fisk, løg, æble, nødder, ost, æggeblommer.

Salat "Snow Maiden": en opskrift med kylling

Først og fremmest, vi koger kartoflerne, og to til fire æg. Pære ren, fint sechem lage og, som i den foregående opskrift. Vi adskille hvide, klippe, sæt malet i blå farve. I separate beholdere tre kartofler, æggeblommer, presses gennem pressen en eller to smelteost. Aflaste stævnen af marinaden. Tre hundrede gram røget kylling uden skind og vener skæres langs kornet i små stykker. Kartofler er lidt salt og peber. Lag begynder at sprede salat. "Snow Maiden" med kylling bliver saftig, især hvis hvert lag generøst med mayonnaise fnug. Nederst lægger vi røget kylling myasko. Så gå én efter én syltede løg, kartofler, smelteost og æggeblommer. Garneret med en salat bør sættes til iblødsætning i køleskabet i to timer. Og før vi går videre til design, lad os se på en anden opskrift.

"Snow Maiden" med bacon

Denne opskrift er lidt anderledes end den forrige. Kun som et grundlag for sådanne retter som "Snow Maiden" salat, tage tre hundrede gram bacon. Det skal skæres i små tern og læg det jævnt på en flad skål. Fnug med mayonnaise. Næste - alt på samme måde som i en salat med kylling. Der er kun én forskel: i stedet for creme du skal tage rygeost (150-200 gram). Lugten af røg vil give fadet en unik charme. Stacked lag af salat, sætte det i køleskabet til imprægnering. Nogle husmødre forbereder en tilsvarende måde andre former for kød. Du kan tage i stedet for bacon eller røget pølse kogt tungen. Som vi nævnte, de mange og varierede opskrifter til "Snow Maiden" salat i fælles kun én ting - udførelse.

mad dekoration. Ideer til en salat med fisk eller skaldyr

Så er vi tilbage med farvet saft af sauerkraut æggehvide. Hvis du ikke kan lide lugten kommer fra det, kan du drys det med citronsaft. Men den blå farve af denne lyse op lyseblå. Når du placerer salat i lag en simpel cirkel, sat på toppen af skærmen i form af et stiliseret juletræ. Vi vil dog ikke tegne et træ, og en meget lignende silhuet af en pige i en pels. Du har måske bevaret nogle umalet protein. Det bør indtage kant frakke, hvor vores sne Maiden er klædt. Salat, foto, du kan se, ser meget festligt. Vær ikke bange for at eksperimentere. Det vigtigste er, at ingredienserne indretning passer til de forskellige dele af salat. Hvis du har brugt i rød fisk fad, lad hende en skive til dekoration. Fra hans mund skåret ud, vanter, knapper på en frakke. Revet kogt rejer er egnede til kanten. Øjenbryn og næse kan fremstilles af persille eller finthakkede oliven. Scythe gøre af majs.

Decor salat med makrel og sild

I denne parabol bruger ost. Hovedparten af fint Potro. En separat plade skære en cirkel til ansigtet. Trimmet til de blå frakker af de farvede æggehvider vil revet hård eller smelteost. Øjne Maiden vil udstede fra sorte oliven og øjenbryn - to nåle af rosmarin. Mouth vi vil have et stykke af rød peber. Salat "Snow Maiden" vil se fantastisk, hvis dit hår fantastisk karakter vi fletning af suluguni eller rygeost "Braid". Du kan pynte Snehvide er ikke en hætte, og et godt kokoshnik. At fiske egnede granatæble frø, der vil skinne på hovedbeklædning, ligesom rubiner. Du kan også dekorere deres pels. Det er hensigtsmæssigt at designe en fisk salat "Sne Maiden" crab sticks. De skal fint gnides, og derefter foretage de kant, vanter og støvler fantastisk karakter.

Gør kød salater

Kylling går godt med ketchup. Og fordi det kan bruges til dekoration rotika Sne Maiden, hendes vanter og støvler. Efterlade et stykke kylling og dividere kød til fiber. Af dem kan væve fletning til barnebarn af Santa Claus - vil være fantastisk realistisk. Kød salat "Snow Maiden" tilbyder en opskrift til at lave ost. Denne ingrediens kan også bruges til dekoration. Smelteost, passeret gennem pressen, og blandes med en lille mængde af mayonnaise, kan blive over for Snow Maiden. På disken vil være godt at holde små dele ansigt - mund, øjne og øjenbryn. Kort sagt, design af salat afhænger udelukkende af den rigdom af din fantasi og tilgængelige værktøjer. Du kan også lave fadet "Julemanden". I dette tilfælde vi male sukkerroer proteiner og gøre ud skæg fibre æggeblommer eller ost "Pigtail". Hvis du viser den kreative fantasi, og du har mindst grundlæggende kunstneriske færdigheder, vil dine gæster blive glædeligt overrasket over den festlige bordet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.