TravelingHoteller

Hotel "Vostok", Tyumen fotos og anmeldelser

Der er flere high-class hoteller, i overensstemmelse med internationale standarder i byen Tyumen. De stopper de mange besøgende til byen. Til dato, den største af disse er hotellet "Øst". Tyumen, er på samme tid det administrative centrum af den enslydende provins, modtager årligt flere tusinde besøgende. Dette er ikke overraskende. Efter alt, byen er den største industrielle centrum i regionen. Derfor her kommer de forretningsmæssige folk fra hele landet og fra udlandet. Mange af dem vælger at bo er Hotel "Vostok" (Tyumen).

beskrivelse

Dette hotel betragtes som den største i byen. Hun blev tildelt en tre-stjernet kategori. Lokale aviser i 1964 offentliggjorde en artikel, der længe har været nødvendigt at udvide hotellet fond af byen. De proklamerede, at hotellet "Øst" (Tyumen) kommer snart. Den adresse, hvortil det blev besluttet at bygge sin bygning - Republic Street, 159. Dette er den centrale del af byen. Hotellet blev sat i drift i 1973. I 2009 har hotellet "Øst" (Tyumen) blevet certificeret som genstand for turistindustrien. Han blev tildelt den kategori af "tre stjerner".

Beliggenhed

I nærheden af hotellet, som oprindeligt blev besluttet at navngive "Tyumen" mange attraktioner. Gæster er inden for et par minutters gang til udstillingen og business centre, samt til de største sportsarenaer i byen. "Vest-Siberian Innovation Center" er kun to, den største udstillingshal af byen - en fem minutters gang. Før bilfri boulevard tre kilometer. Tyve meter fra indgangen til hotellet et busstoppested er arrangeret. Tyumen banegården er fjernt 4,5 Lufthavn - seksten kilometer.

Bekvem transport, ved siden af hotellet park - det er de fordele, som mange turister vælger at bo er Hotel "Vostok". Tyumen er ganske interessant by med hensyn til at udforske dens seværdigheder. Derfor er dens placering - et stort plus. Hotellet tilbyder en fantastisk udsigt over den lille firkant med den lille kirke. At dømme efter de anmeldelser, det er en god placering blandt jævnaldrende i et hotel "Øst" (Tyumen).

Kom der

Hotellet er beliggende på en af de centrale gader. For dem, der får lov til at eje den, og kan vælge en taxa, og offentlig transport. Fra lufthavnen Roshchino kan nås med bus nummer 141. Stå af ved stoppestedet "Central Market", skal gå til en anden rute. Busser № 11, 14 til firkant dovezut Hukommelse placeret umiddelbart i nærheden. Rejsetid - omkring halvtreds minutter. Fra togstationen til hotellets busser nummer 13, 25, 27.

infrastruktur

Hotel "Vostok" (Tyumen), billeder af, som kan ses i artiklen har en bevogtet parkeringsplads og en bilvask. Hallerne er indrettet museumsgenstande og afspejler de historiske forhold i regionen, har en behagelig nye møbler. Hotellet har vaskeri og renseri. De gæster i lobbyen i byen kan købe souvenirs. Her pengeautomater og maskine til rengøring af sko. Hvem kan drage fordel af opbevaring.

På femte sal i hotellet fungerer et bibliotek. Gæsterne kan låne bøger gratis for varigheden af deres ophold.

Receptionen arbejder uden afbrydelse. Registrering af dokumenter udføres hurtigt, uden forsinkelse. Her kan du booke en shuttle service og taxier otkserit dokumenter eller sende / modtage en fax.

På hver etage er installeret køleren. Hotellet har en stryge værelse og sportsudstyr udlejning. Det fungerer som en medicinsk kontor.

forretningsservice

De fleste business folk, der kommer til byen på forretningsrejse eller anliggender af virksomheden, skal du vælge det hotel "Øst" (Tyumen). Jobs, der ofte lagt ud på hotellets officielle hjemmeside, viser, at antallet af turister stiger hvert år. Som følge heraf er der hele tiden åbner nye job.

Hotellet har fire mødelokaler: "Jupiter" for to hundrede sæder, "Saturn" - halvtreds, og "Mercury" og "Venus", designet til tyve mennesker. Til møder, foredrag og andre arrangementer hotellet "Øst" tilbyder at bestille et business-center med et areal på omkring fem hundrede kvadratmeter. Det er fuldt udstyret teknisk. Der er en gratis internet Wi-Fi, lys-, lyd- og videoudstyr, multimedie-projektor med LCD-skærme, et videokamera, evnen til at leve begivenheder på skærmene, folde etape, den engelske dansegulv og podiet.

Fund boliger

Hotellet har tre hundrede Seventy-four værelser. De er udstyret med alt nødvendigt. Overnatning priserne varierer alt efter værelsestype. Omkostningerne ved dobbelte business class lejligheder starter fra 4840 rubler. Størrelse af 28,1 kvadratmeter. m.

Den er udstyret med en dobbeltseng, bagagebærer, et klædeskab, et skrivebord, en telefon og LCD-tv, pay minibar.

Komfort kategori vil koste gæster i 4400 rubler. Billigere mulighed for overnatning - standard værelser er designet til en eller to personer. De er 2640 og 3344 rubler, hhv.

Prisen inkluderer trådløs internetadgang, mulighed for at bruge lagerfaciliteter, telefon og et sikkert depot, en taxi service og wake-up på et bestemt tidspunkt, samt morgenmad i buffet-systemet.

Efter anmodning kan gæsterne få en kedel og retter, samt en ekstra tæppe med puder. I rum med høj komfort køleskab. I kombination badeværelse med bruser. Der er alle de nødvendige tilbehør, herunder en hårtørrer.

"Øst" Hotellet har flere værelser til handicappede. Hele rummet af hotellet er aircondition og opvarmede. På gulvet - tæppe, og i badeværelserne - skridsikre fliser.

mad

Hos Vostok stedet opererer fem-hal Hospitality. Det omfatter en restaurant og café, hvor der serveres morgenmad på Buffet-systemet, børneværelse, som kaldes "Alice i Eventyrland", og to separate festlokaler, som ofte er vært for festlighederne. I stueetagen i lobbyen er åben døgnet rundt lobbybar. Frokost og aftensmad kan bestilles a la carte-restaurant.

Lige på stedet på tidspunktet for registreringen kan bestilles som de typer af mad halv- eller helpension mod et ekstra gebyr.

I nærheden af hotellet er der mange caféer og restauranter, hvor man kan nyde et måltid mad og en god tid.

Serviceydelser til børn

Hotel "øst" hilser gæster i alle aldre. Overnatning for børn under syv år på eksisterende senge er gratis. Børn, der er under to år, kan rumme en barneseng, udstedt på anmodning uden ekstra beregning. Hvis det ønskes, kan forældrene nyde en kost menu til deres børn.

yderligere oplysninger

For dem, der bekymrer sig om deres helbred, selv mens de rejser til en anden by hotellet "Øst" (Tyumen), tilbyder fitnesscenter udstyret med det mest moderne udstyr. Der er også en sauna. Du kan også benytte sig af sportsudstyr udlejningsbureauet og leje en cykel eller Nordic poler.

regler bolig

Den forventede ankomsttidspunkt og afrejse - kl. Dem, der ankommer før den planlagte, eller vente eller bruge "tidlig check-in." Det er afhængig af tilgængelighed på værelser gratis. Servicen er betalt. Det ville koste i mængden af halvtreds procent af udgifterne til denne kategori af indkvartering.

I tilfælde af frigivelsen af lokalet efter det aftalte tidspunkt med kunden før seks om aftenen hver time betale for hver time af forsinkelse. Efter atten timer før midnat - med en hastighed på halvtreds procent af udgifterne til denne kategori af indkvartering.

anmeldelser

Mange af vores landsmænd ønsket hotel "Øst" (Tyumen). Anmeldt deres ophold i det som mest positive.

I løbet af de seneste fem år hotellet har fuldstændig ændret. I dag er Vostok er en moderne tre-stjernet hotel, holde op med tiden. At dømme efter de anmeldelser, mange kunne lide det en elegant med reception og en ny restaurant. Helt renoverede værelser og resultatet af det professionelle personale, især pigerne, der er ansvarlige for renlighed, kunderne sætter pris på den højeste score.

Fra anmeldelser kan du se, at de fleste af gæsterne ikke bare stoppe i Tyumen i dette hotel. De er tilfredse med ikke kun en fremragende beliggenhed og service, men prisen per værelse, som for et hotel i byens centrum er helt acceptabelt.

Gæster af ulemperne bemærket et lille område af standard værelser og manglen på aftappet vand i køleskabet, som erstatter køleren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.