ComputereComputerspil

Sådan ændrer din adgangskode i Steam: hurtig og pålidelig

"Hvordan til at ændre din adgangskode i Steam?" - at et af de vigtigste spørgsmål mange brugere af systemet. Det faktum, at dette ikke er så let som i et andet program eller på noget andet websted. Damp - er en slags system, hvor købet foretages spil, og derfor bør det være godt beskyttet. At denne beskyttelse er til tider "blande sig" brugere. Hvis du vil vide, hvordan du ændrer din adgangskode i Steam, så læs videre. Vi ser på et par muligheder, der er sikker på at hjælpe dig.

klient hjælp

Så hvis du ønsker at pludselig holde din konto mere sikker adgangskode, så gør dig klar: det ville være ikke så let. Mere præcist, i lang tid. For at starte, skal du logge ind på din konto på Steam-programmet. Nu i systembakken, skal du højreklikke på ikonet klient, og derefter åbne "Indstillinger" listen. Der er nødt til at vælge "Skift adgangskode eller hemmelige spørgsmål."

Nu en dialogboks åbnes foran dig, hvor du vil vælge, hvad du ønsker at gøre (dvs. ændre password). Efter dette, med henblik på at løse spørgsmålet om, hvordan du ændrer adgangskoden i Damp, indtaste dit gamle "pass". Dernæst logge på din e-mail (som er bundet til kontoen), og kontrollere, om en e-mail fra support Steam. Det vil gemme en særlig bekræftelseskode.

Retur til Steam. Indtast det i det relevante felt, og indtast derefter den nye adgangskode to gange. Det vil blive vist i bunden af dens pålidelighed. Klik på "Næste". Du vil se en meddelelse om vellykket forandring adgangskoden til din konto. Det er alt.

Hvis du har glemt at sende

Desuden kan brugere undertiden være spørgsmålet om, hvordan du ændrer adgangskoden uden incitamentet-mail. Her er ganske vanskeligt svaret: en person som heldig. Måske kan du huske din adgangskode fra din e-mail, som vil bidrage til at genoprette adgang til kontoen, måske har du en anden e-mail-adresse, som du kan gendanne den "tabte". Men hvis du helt har glemt adgangskoden og fra Steam, og ved "elektronku" gøre noget, for at sige det mildt, dårligt.

Så du kan løse problemet med hensyn til, hvordan du ændrer adgangskoden i Damp, hvis glemt, skal du bruge et særligt nummer, som skal meddeles den tekniske support. For at opnå det skal du først sende en anmodning om at modtage den. Så tager sig af alt på forhånd. Sandsynligheden for, at du vil blive returneret til din konto og få adgang til det uden disse "tsiferok" tendens til nul. Hvis "sikkerhedskode" du har, skrive en erklæring til støtte for restaurering og vedlægge en adgangskode. Snart (normalt ca. 14 dage) til posthuset, hvor du forlod din forespørgsel, vil du modtage et svar med de nye data til din konto.

Brug for en ændring af adgangskode, jeg glemte at post - hvordan man kan løse problemet straks 2?

Nogle gange kan du snuble på det spørgsmål således: "Hvordan kan jeg ændre kodeordet til incitamentet, hvis du har glemt det og mistede min e-mail". Selvfølgelig, ikke panik. Glem e-mail, men husk den gamle adgangskode fra kontoen - det er godt. Du bliver nødt til at oprette en ny e-mail-adresse, som du er "bundet af" din konto.

Gå til Steam-klienten, og klik derefter på ikonet bakke på sin højre museknap. Der vises en menu, hvor "Indstillinger" for at vælge. Klik på "Skift e-mail". Når du gør dette, at systemet beder dig om at besvare det sikkerhedsspørgsmål, og indtast den gamle adgangskode på kontoen. Dernæst skal du indtaste din nye e-mail-adresse, og derefter vente på det meddelelser fra teknisk support med henvisning aktivator. Gå til det - og du kan nemt ændre adgangskoden ved hjælp af den nye "sæbe".

For at gøre dette, igen gå til indstillingerne og vælg "Skift adgangskode". Her kan du indtaste den gamle "pass", og derefter vente på den hemmelige kode på posten. Indtast cifrene sendes i vinduet til højre, og skriv derefter den nye adgangskode. Klik på "Næste" - og du kan bruge den beskyttede konto.

nødsituation

Det sker, at din aakaunt på Steam kan simpelthen "stikker" fra under hans næse. I dette tilfælde vil du ikke være i stand til at gå til en agent for forandring af data. Så er der spørgsmålet om, hvordan du ændrer adgangskoden i Steam. I sandhed, kan vi argumentere, om ikke at gøre det til virkelighed overhovedet. Faktisk rigtig. Der er en sidste metode til at løse problemet med, hvordan du ændrer adgangskoden til incitament.

Gennem Steam hjemmeside, oprette en ny, "friske" konto. Det skal du knytte til den nye postkasse. Efter dette, skal du gøre din anmodning om adgang til din "gamle" konto og ændre sit password. Dette er den sværeste del, som du kalder predstaoit svar på dit hemmelige spørgsmål, og derefter udholde den lange ventetid. Administrationen er ansvarlig for omkring 2-3 uger efter, at du skriver støtte. Til e-mail vil du modtage et brev, at "spørger" dig, om din konto er tabt, og hvis du ønsker at ændre password på den. Hvis du er enig, så skal du blot klikke på det angivne link i e-mailen, og følg derefter vejledningen på hjemmesiden. Endelig adgang vil blive genoprettet, og ændret adgangskoden.

Tips til fremtiden

Nu er det tid til at give dig nogle tips, så du hurtigt kan beslutte, hvordan du ændrer adgangskoden i damp uden besvær. Først og fremmest skal du sørge for, at du har sendt til den hemmelige kode til kontoen. For at gøre dette, fremsætte en anmodning online. Adgangskoden selv, rekord eller andet sted, er det ikke nødvendigt at gemme alle data på en computer. Det er en teknik, der kan nedbryde på det mest ubelejlige tidspunkt.

Prøv også at straks komme med en kompleks adgangskode. Også de kan skrives på et stykke papir. Undgå at bruge fødselsdato / bryllup / jubilæum og så videre. Garantier større køre en særlig adgangskode generator, der vil give dig et sæt tegn.

Vær tålmodig. Vær forberedt på det faktum, at tab af data, skal du vente på et svar i lang tid. Som regel er det 2-3 uger. Selvfølgelig, hvis du ikke allerede har købt spil (downloades kun gratis), giver det mening at oprette en ny konto. Ellers vær tålmodig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.