Selv-dyrkningPsykologi

Identitetskrise. Ungdommelig identitetskrise

I løbet af sin udvikling, har alle flere gange konfronteret med en afgørende periode, som kan være ledsaget af fortvivlelse, vrede, hjælpeløshed, og nogle gange vrede. Årsagerne til sådanne forhold kan være forskellige, men det mest almindelige er en subjektiv opfattelse af situationen, hvor de samme mennesker opfatter begivenheder med forskellige følelsesmæssige overtoner.

Psykologi af krise

Problemet med at finde en vej ud af krisen situationen i de senere år kom til en førende position i betydning i psykologi. Forskere er ikke kun engageret i at finde årsager og måder at forebygge depression, men også til at udvikle måder at forberede personen til en drastisk ændring i den personlige status livet.

Afhængig af omstændighederne, som er forårsaget af stress, sådan frigivelse af hans synspunkter:

 1. udviklingen af krisen - det er vanskeligheder, der er forbundet med overgangen fra en komplet cyklus af udvikling til den næste.
 2. Traumatisk krise kan opstå som følge af pludselige begivenheder eller intens som følge af tab af fysisk sundhed gennem sygdom eller tilskadekomst.
 3. tab eller adskillelse krise - manifesteret eller efter døden af en elsket en, eller ved den tvungne adskillelse pligt. Denne art er meget stabil og kan holde i mange år. Ofte opstår hos børn, hvis forældre er skilt. Hvis børn oplever død af familiens krise kan forværre på grund af refleksion af sin egen dødelighed.

Varigheden og intensiteten af hver krisesituation afhænger af de enkelte viljesbestemte kvaliteter mand og veje hans genoptræning.

alder kriser

Feature alder lidelser er, at de har en kort periode og give det normale forløb af personlig udvikling.

Hver fase er forbundet med en ændring i de vigtigste type aktivitet af emnet.

 1. Krisen hos nyfødte er forbundet med tilpasningen af barnet til livet uden for moderens krop.
 2. 1 år krise berettiget fremkomsten af en baby til nye behov og øge sin kapacitet.
 3. 3 år Krisen skyldes forsøg på barnet for at skabe en ny slags forhold med voksne og tildele sin egen "I".
 4. 7 års krise forårsaget af fremkomsten af en ny form for aktivitet - læring, og de studerendes holdninger.
 5. Pubertetsudvikling krise berettiget puberteten proces.
 6. Krisen på 17 år, eller ungdommelig identitetskrise skyldes behovet for selvbestemmelse i forhold til frigivelse ind i voksenalderen.
 7. Krisen på 30 år vises i mennesker, der føler den manglende gennemførelse af deres liv plan.
 8. Krisen på 40 år er muligt med de udestående problemer, der er opstået i den foregående periode med radikale forandringer.
 9. Krise pensionering opstår på grund af manglende efterspørgsel efter menneskelige følelser og samtidig bevare sin evne til at arbejde.

Menneskelig reaktion på krisen

Vanskeligheder med nogen af de perioder fører til afbrydelse af følelsesmæssige sfære, der kan forårsage tre typer af reaktioner:

 • Forekomsten af sådanne følelser som ligegyldighed, kedsomhed eller ligegyldighed, der kan tyde på forekomsten af en depressiv tilstand.
 • Fremkomsten af destruktive følelser som aggression, vrede og fejlfinding.
 • Det er også muligt at pleje en manifestation af følelser af værdiløshed, håbløshed, tomhed.

Denne type reaktion kaldes ensomhed.

udvikling Ungdom periode

Før parsing alder periode bør sikre streng forstand "identitet" fra 15 til 17 år. Unge og krisen - det er næsten uadskillelige begreber, fordi de omstændigheder, som den unge i denne periode står over for, kræver beherskelse af nye aktiviteter og former for reaktion på situationen.

Identitet - denne identifikation med de nationale, religiøse, faglige grupper eller folk omkring dem. Således krisen af identitet, som manifesterer sig i ungdomsårene, henviser til reduktion eller holistisk forståelse af verden eller sin egen sociale rolle.

Ungdomsårene er karakteriseret ved øget selvkontrol og selvregulering, hvilket fører til sårbarhed på grund af en kritisk vurdering af deres udseende eller evner. Hovedaktiviteten i denne periode - den viden om verden, og vigtigst svulsten - valg af erhverv.

Manifestationen af krisen identitet

For en dybere forståelse af , hvad en krise af identitet, er det nødvendigt at overveje, hvad er symptomerne i teenageårene:

 1. Frygt for tæt kontakt med andre mennesker, selv-isolation, dannelsen af kun et formelt forhold.
 2. Usikkerhed i de kræfter, som er manifesteret enten i fuldstændig afvisning af undersøgelsen, eller overdreven iver for det.
 3. Tabet af harmoni med tiden. Manifesteret i frygt for fremtiden, ønsket om at leve kun for i dag eller aspiration kun i den kommende, uden at tænke på nutiden.
 4. Manglen på en ideel "I", der fører til eftersøgningen af idoler og fuld backup.

identitetskrise

Ifølge de fleste psykologer, ungdomsårene krise berettiget fremkomsten af filosofien i sindet. I løbet af denne periode, er enhver handling ledsaget af en masse tøven og tvivl om, at pest aktivitet.

Beskriver krise af identitet, Erickson sagde, at han er afgørende i dannelsen af personligheden.

At være under indflydelse af nye sociale og biologiske faktorer, unge definerer deres plads i samfundet, at vælge en fremtidig profession. Men ikke kun deres synspunkter ændrer omkring også genoverveje deres holdninger til sociale grupper. Det er også begrundet i en væsentlig ændring i udseende og modning unge.

Kun en identitetskrise for Erickson kan sikre dannelsen af det hele menneske og for at skabe et grundlag for at vælge en lovende karriere i fremtiden. Hvis imidlertid for passage af denne periode ikke er skabt passende betingelser, kan det være effekten af afvisning. Det giver sig udslag i fjendtlighed endda til den tætte sociale miljø. På samme identitetskrise årsag bekymring blandt unge, ødelæggelserne og isolation fra den virkelige verden.

National identitet

I enhver social gruppe løbet af det sidste århundrede desto mere tydelig krise af national identitet. Etnicitet adskiller sig på den nationale karakter, sprog, værdier og normer for folket. Denne krise kan vises som i den enkelte, og hele befolkningen i landet.

Blandt de vigtigste manifestationer af krisen i den nationale identitet bør fordeles således:

 1. Ikke værdsat den historiske fortid. En ekstrem form for denne manifestation har mankurtism - benægtelse af nationale symboler, overbevisninger og idealer.
 2. Desillusionering med de statslige værdier.
 3. Tørst overtrædelse af traditioner.
 4. Mistilliden af statsmagten.

Alt det ovenstående er forårsaget af en række forskellige årsager, såsom globaliseringen af de forskellige livsområder, udvikling af transport- og teknologi og væksten i befolkningen migrationsstrømme.

Som et resultat, den identitetskrise fører til svigt af mennesker fra deres etniske rødder og skaber betingelserne for at opdele nationen i flere identiteter (overnationalt, transnationalt, subnationale)

Indflydelsen af familie på identitetsdannelse

Den vigtigste garanti for dannelsen af identiteten af den unge mand - fremkomsten af hans selvstændige stilling. Vigtig rolle i dette spilles af familien.

Overbeskyttelse, beskyttelse eller pleje, modvilje mod at give børn frihed forværrer kun deres identitet krise, hvorved psykisk afhængighed. På grund af sit udseende de unge:

 • konstant krævende opmærksomhed i form af godkendelse eller taknemmelighed; i fravær af ros er styret af den negative opmærksomhed, trække den med oppositionen skænderier eller adfærd;
 • lave en søgning efter bevis for rigtigheden af deres handlinger;
 • søge kropskontakt i form af berøring og fradrag.

Med udviklingen af afhængige børn er følelsesmæssigt afhængige af deres forældre, har en passiv holdning. De vil være svært at bygge deres egne familieforhold i fremtiden.

Støtte til forældre til en ung mand bør være at adskille den fra familien og vedtagelsen af et barn fulde ansvar for dit liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.