Nyheder og SamfundØkonomi

Det område af USA: dimensioner og funktioner

Det område af USA er så betydelige, at det gør det muligt for staten på tredjepladsen i verden blandt lande med den mest på store grunde. Statistiske beregninger indikerer tallet så højt som 10 millioner kvadratkilometer. Km. USA er foran kun Rusland og Kina, og fortsætter med at denne liste Canada - nabolandene USA, området, som gør det at få fodfæste på fjerdepladsen.

Det skal bemærkes, at et sådant arrangement på listen over lande, er temmelig vilkårligt, da det afhænger af visse udvælgelseskriterier. For eksempel er der områder, der stadig står en anstødssten i forholdet mellem Kina og Indien. Stridsspørgsmål der i beregningen af jord besat af USA. Det er en ø beliggende i Stillehavet og i Vestindien. Afhængigt af, om eller ikke at tage hensyn til dem kan variere betydeligt, og den reelle område af USA.

Næsten alle stater, nemlig 48, i den eksisterende 50, en del af USA er placeret i Nordamerika. Den største af dem - Alaska. Det dækker over 1,7 millioner kvadratkilometer. Kilometer og er adskilt fra de vigtigste land USA Canadas område. I modsætning hertil, Rhode Island er den mindste. Dens område er kun 4 sq. M. km, og Landet tager ikke engang tre af dem. Den sidste tilstand at have levet op til USA, begyndte til Hawaii, at der mere end 4 tusind. Kilometer fra det vestligste punkt på det kontinentale USA.

Et stort område af USA har ført til en lang række forskelligartede funktioner i geografi af landet og viser tilstedeværelse af alle typer af klima, selvom domineret af det meste moderate. Det tropiske klima kan mærkes kun i det sydlige Florida, og selv i Hawaii. Alaska er den nordligste stat, har en polær klima og den sydvestlige del af landet bugner i ørkener.

Great Plains udviser halvtørre betingelser, og Californien, ligger på Stillehavets kyst - Middelhavet. Det område af USA, som er omkranset af den Mexicanske Golf, er ofte udsat for orkaner og tornadoer. I den vestlige del af Great Plains er placeret rocky mountains, bliver de arrangeret som en vifte, udvide fra nord til syd, og nåede ind i staten Colorado (den ottende største stat i USA) i højden af 4300 km.

USA Territory har et af de største vandsystemer i verden. Det er dannet af Mississippi-floden, Missouri og Jefferson, som løber gennem den midterste del af landet, der går fra nord til syd. Deres samlede volumen af dette system giver dig mulighed for at tage den 4. plads på listen over store vandsystemer af planeten.

Som det ses, er et stort område af USA forårsager de mange forskellige livsbetingelser, at (kombineret med ønsket om bedre levevilkår) fører til en situation, hvor et stort antal amerikanere er tvunget til at migrere permanent. Ifølge de foreløbige skøn, at antallet af dem, der hvert år bliver fjernet fra deres pladser, der flytter til andre stater, mere end 5 millioner. Man.

Det skal bemærkes, at den amerikanske nation er også en af de rejsende i verden. Et stort antal amerikanere bosat i udlandet, studere i verden. De vigtigste retningslinjer for resten af øen er Stillehavet og Europa.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.