TravelingHoteller

Hoteller 4 *: Tamra Beach Resort (Egypten / Sharm El Sheikh). Anmeldelser og evalueringer

Det er ingen hemmelighed, at den bedst egnede resort hotel i Egypten, hvor den balance mellem pris og kvalitet er "kvartet". Budget "trojka" er ringere med hensyn til service. En "femmere" stil er oftest i det store område af hotelkomplekset men "gratis" tur til restauranten a la carte. Derfor er mange turister stopper i dit valg af hoteller i status som "4". Tamra Beach Resort 4 * (Sharm el Sheikh, Egypten) er bare den typiske "fire". Derfor tager vi dette hotel som en model til beskrivelse af de andre hoteller. Mindst i området med den egyptiske ferieby Sharm el-Sheikh. Selv de mest tendentiøse turister har forladt "Tamra Beach Resort" er meget positive anmeldelser. Selvfølgelig er dette hotel er ikke glamourøse chic, men for penge, det, ingen forventer. Så bør hvad beregnes på "Tamra Beach Resort"? Læs om det i denne artikel.

placering

Status Hotel 4 * Tamra Beach Resort ligger i Nabq Bay. Det er den nordøstlige udkant af Sharm el-Sheikh, tættest på den internationale lufthavn. Fra hotellet er det er adskilt af kun syv km. Gør drone fly forstyrrer hotellets gæster "Tamra Beach Resort"? Anmeldelser sige nej. Lufthavnen tager ikke flyvning om natten. Og fra morgen til aften til øre kun lejlighedsvis hørt en fjern buldren, der ikke forstyrrer rekreation. Men når transfer gæster de importeres til hotellet først og afhente den nyeste. Gamle bydel i Sharm el-Sheikh ligger fem og tyve kilometer. Mange hoteller i Nabq øve gratis shuttle busser til Naama Bay, hvor alle cafeer, restauranter og butikker af den udvej. "Tamra Beach" står på forsiden af sin egen private strand. Skaller fra havet adskilt af højst et hundrede meter.

Hvad er Nabq Bay. Specificiteten af sted

Så er dette en del af charmen. Men navnet "Bay" til Nabq uacceptabel, fordi ingen bugten er ikke her. Stigende kyst er berømte vind, hvilket gør det attraktivt for windsurfing og kite-surfere. En anden funktion i Nabq - ekstrem flad bund. Dette er et plus for små børn, der kan plaske rundt i det lave vand, da hun glad og minus for svømmere. At halte til den dybde behov "koral sneaker." Du kan gå ned i vandet og med stigen på den lange ponton. De er udstyret med næsten alle strande i status for 4 * hoteller. Tamra Beach Resort har også dette. Også på stranden i Nabq Bay store tidevand forekomme. Men i dette tilfælde, da vi er sikret anmeldelser, fangst drivende havet kan være en stige på molen. Men Nabq i umiddelbar nærhed af den eponyme naturlige nationalpark, som er en del af den verdensberømte Ras Mohammed. Det er ikke kun de fisk, koraller og hele junglen! Denne reserve anmeldelser rådes kraftigt til at besøge. En anden attraktion er øen Tiran Nabq. For ham gå på sightseeing.

område

Da Nabq - et nyt område, er de lokale hoteller ikke begrænset i optagelserne. På forsiden bygget rummelige klasse hoteller 5 * og 4 *. Tamra Beach Resort simpelthen nedsænket i grønne områder. Cirkel af blomster, palmer, dejlige træer stier. Hotellet består af flere to-etagers bygninger. De bedste turister overveje den femte, sjette og syvende. Ved kontrol bør bede om et værelse på disse områder. Mange anmeldelser nævne design tilgang i designområdet. Alle meget rart, og puljer synes naturlige laguner i denne himmelske oase. Husene er konstrueret på en sådan måde, at næsten alle værelser har havudsigt. I stueetagen kan gæsterne sidde på din egen lille terrasse, og et andet niveau værelse tilstødende balkon. Med hensyn til retningen af hotellet, er det designet til en afslappende familieferie. Måske er dette en af grundene til, at hotellet har en politik om "gest grænse" for russerne: ikke mere end fem værelser (hvis mere end 230). Det vigtigste kontingent af rejsende - italienerne. Der er tyskere og andre turister fra Vesteuropa. En stor mulighed for dem, der ønsker en pause fra de landsmænd og den mindste kendskab til engelsk eller italiensk.

Værelser

Værelserne har alt, hvad der er nødvendigt for status for 4 * hoteller. Tamra Beach Resort har dobbelt og tredobbelt værelser "Standard" og "Deluxe". Hvad behagede gæsterne, så det er separat indgang. Intet af dette sørgelige og støjende korridor, som i de hoteller sovjetiske-stil. Hull bygget i Saracen stil, malet i varme terracotta toner. En række moderne europæisk design. Fra roomservice anmeldelser nævne en mini-bar, pengeskab, aircondition, tv med satellitkanaler. Bad og bruser i badeværelset er adskilt. Daglige genopfyldes lagre af faciliteter, samt drikkevand flasker. Renset hotellet er godt, men for et gebyr twist af håndklæder forskellige sjove figurer. På trods af den frodige grønne haven, er der ingen insekter i værelset blev ikke observeret. Mange turister sov med en åben balkon, og de er ikke generet af myg.

Spisning på Tamra Beach Resort 4 * (Sharm El Sheikh)

Ligesom alle "fire" i Egypten, er dette hotel også praksis med "All inclusive". Maden er meget varieret, velsmagende og af høj kvalitet. Ifølge deres gennemgang, gæsterne, er hele køkkenet rettet mod tilfredsstillelse af italienerne. Så du kan føle dig resorts i Sicilien eller Sardinien: Flere slags pasta, lagkagesnitter, lam på spid, grillet fisk, tiramisu og ægte italiensk is. Ud over den store restaurant, der er en anden - "L'Isola", som har specialiseret sig i fisk og skaldyr. Den cafe på stranden serverer autentisk italiensk pizza, som er bagt i en særlig ovn. Hver onsdag og fredag i den største restaurant, tema galla aften. Hotellet har fem søjler. Nogle af dem arbejde fra otte om morgenen til solnedgang, mens andre hældte "gratis alkohol" lige efter midnat.

i "kvartet" tjenester i Sharm el Sheikh

Tamra Beach Resort 4 *, samt andre hoteller af dette niveau, på alle måder sørger for komfort og fritid for sine gæster. Nyankomne mødt med en velkomst kold te Hibiscus. Italiensk-animation på hotellet, men den russiske man ikke køre væk. Selv uden at kende sproget, kan du deltage i yoga lektioner eller aerobic, spille et spil petanque eller dart. Om aftenen, levende musik i baren. Personalet er meget høflig, venlig. Hvis ske nogle skader i rummet, vil det fjerne meget hurtigt. Tjener og maids er godt klar over hans arbejde. Hvis du ankom til hotellet meget tidligt, er det muligt for et gebyr på $ 30 for at bosætte sig i om morgenen og nyde resten af hotellet infrastruktur, herunder morgenmad. Der er et stort mødelokale til seminarer. Hvis det ønskes, i receptionen kan du arrangere en privat transfer til centrum af Sharm el-Sheikh.

puljer

Them til Tamra Beach Resort 4 * så mange som fem stykker. Den vigtigste swimmingpool, smukt blandet ind i landskabet, uden opvarmning. Om vinteren, vacationers foretrækker at svømme i den mindste af de to tanke. De er opvarmet. Der er en anden indendørs swimmingpool og en lille "splash" for børnene. Bredden af de kunstige reservoirer foret med liggestole med bløde madrasser på hvilke ministre Trail din strand håndklæde. Mangel på disse ferie blev ikke. De vigtigste betingede - italienerne - foretrækker at solbade ved poolen, men der er ingen følelse af mængden. Alle meget rart, spiller roligt og diskret musik. Poolbaren 16 timer, kan du få is.

strand

Hotel "Tamra Beach Resort" er på den første linje. Den private strand - sand med masser af liggestole og parasoller. Som allerede nævnt, Nabq - en blæsende område. Det er, hvad han tiltrækker mange windsurfere. Men fra vinden kan du altid gemme sig bag flettede skærme. Koraller - en national skat af Sinai-halvøen (Egypten). Tamra Beach Resort 4 * ryddet for sine gæster kun en smal sti for passage af en dybde. Men de stadig rådes til at få specielle sko. Under lavvande, kan du træde på søpindsvin, som gemmer sig i lavninger blandt klipperne. Bedste rådgive turister til at drage fordel af ponton. På kanterne, kan du straks gå ned ad stigen i dybet. Indbyggere i koralrev kan ses i det lave vand - nogle fisk svømmer meget tæt på kysten. På stranden for et ekstra gebyr kan du gå windsurfing eller kite.

Tamra Beach Resort 4 *: anmeldelser

Turister rådes til denne vært fans af stille hvile. På spørgsmålet om, hvorvidt hotellet er velegnet til børn, var der delte meninger. Italienske hotel management gør alt for at små gæster var komfortable her. For dem er udstyret med en mini-klub, spillelokale, legeplads, en lavvandet pool. For børn er der en typisk italiensk chadolyubiem. Men på den anden side, specificiteten af stranden er, at barnet er sprøjt på vandkanten, og derefter i et kapløb. Efter alt, ned til kid på trapperne med en ponton turde ikke alle forældre. Med hensyn til udsmykning af værelserne og maden, har turisterne karakteriseret Hotel Tamra Beach Resort 4 * som en fuld "fem".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.