LovStat og lov

Betaling af elektricitet - du nødt til at forstå

Mange forbrugere betaler elektricitet ikke give problemer. Efter alt, nok til at fjerne tælleren, trække fra dem dataene for den foregående måned og gang med prisen på taksten per kilowatt-time. Men med indførelsen af nye regler for levering af offentlige ydelser russere havde, til at beskæftige sig med fremkomsten af justeringer eller omregninger i en stor måde.

Den omstændighed, at el-leverandør - salgsselskabet eller netværk, er det vigtigt at betale al den energi hun har lagt. Normalt er det faste tællere i selskabet, der er etableret på grænsen af leverandørens ansvar og forbrugeren. Imidlertid er magt afgift ikke er baseret på disse data, og på målingerne fra de individuelle målere installeret i boliger for borgere.

Derudover er der en lang række forbrugere, der ikke har sådanne enheder. Og elektrisk ladning uden en meter sker i henhold til standarderne, hvilket indebærer en fast forbrug af kilowatt per måned. Men ofte er disse forbrugere er et stort antal af high-power husholdningsapparater: det er ikke bare elkedler, vaskemaskiner, mikrobølgeovne, men også en split-system eller klimaanlæg, opvaskemaskiner, elektriske ovne. Og i dette tilfælde er det den mængde elektricitet, der ikke betales af nogen.

De nye regler for offentlige tjenester involverer ikke kun beskytte forbrugernes rettigheder og tjenesteudbydere. De kan derfor efter en vis periode af tid til at producere den indstillede ressourceallokering, i dette tilfælde - magt. Og så forskellen mellem aflæsningerne af den samlede tæller og summen af alle individuelle målere fordelt blandt alle kunder og udsættes som betaling af elektricitet. Påfør formel kan ikke altid kaldes fair, men det blev godkendt af regeringen i det land, og derfor bør anvendes.

Regningerne opfylder også denne partition som betalende el MOS - offentlige rum. Normalt refererer til trappeopgange, korridorer i lejligheder, belysning lokalområdet. Og til dette skal betales ikke i metermål og ikke normen på manden - en kvadratmeter af en bestemt lejlighed. Disse betalinger også ofte opfattes som urimelige, da det er nødvendigt at betale væsentligt mere kilowatt end der faktisk brugt af lejere.

Men den nye forordning har bragt gode nyheder for forbrugerne. Nu er alle elleverandører nødt til at oprette internettjenester for betalinger. Betaling af elektricitet via internettet - meget bekvemt for travle mennesker. Ak, ikke alle leverandører og ikke alle banker tilbyder denne service. Mange var begrænset til oprettelsen af tjenesten på sin hjemmeside på dannelsen af en kvittering fra en ekstern placering, online aftaler mv Selvfølgelig, det er bedre end for manuelt at udfylde de korrekte formularer. I øvrigt, når der anvendes en sådan kundeservice formular kun ved modtagelse måleraflæsning. Således betaler regelmæssige justeringer han ikke ville have.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.