HjemlighedKonstruktion

Term Ondulina tjeneste. Installation og ydeevne

Moderne bygning markedet er fuld af en bred vifte af tagbeklædning, der passer til enhver smag og pengepung. Til udskiftning af den sædvanlige skifer kom meget forbedrede og mere praktiske muligheder, hvoraf den ene er ondulin (evroshifer). Takket være en række positive egenskaber ved materialet er blevet meget populære, så i dag er det kan ofte ses på tagene af bygninger. Mange husejere er i stand til at vurdere kvaliteten af sådanne tage. Men for dem interesseret i de tekniske specifikationer, funktioner og levetid Ondulin, vil vi overveje dette materiale i flere detaljer.

Hvad er det?

Ondulin kaldes belægning fremstillet af destillerede bitumen i form af en korrugeret plade. For sin produktion anvendes:

• cellulosefibre;

• bitumen;

• polymerharpiks;

• mineralske komponenter;

• miljøvenlige farvestoffer.

Termosmoly inkluderes i sammensætningen af materialet, hvilket gør det meget modstandsdygtig over for temperatursvingninger. Forskellige mineraltilskud belægning bibringe resistens over for atmosfæriske påvirkninger, så udtrykket Ondulina tjeneste meget længere end en konventionel skifer. Tilsætningen af pigmenter muliggør at fremstille produkter i forskellige farver, som også ikke falmer under påvirkning af ultraviolet lys.

værdighed

Ud over disse kvaliteter, er der en række positive egenskaber tillagt ondulin. Materiale karakteristika tiltrække et stort antal forbrugere, som tillader ham at være en hård konkurrence til selv de mest nymodens belægninger. De positive funktioner omfatter følgende:

• fremragende lydisolering evne;

• miljøvenlighed;

• modstandsdygtig over for skimmel, svampe og mikroorganismer;

• letvægt, hvilket muliggør brug af letvægts truss system

• fravær af korrosion;

• Nem installation;

• en række forskellige farver;

• langsigtet Ondulina tjeneste på taget;

• overkommelig pris.

negative egenskaber

Enhver moderne materiale, ud over de positive kvaliteter, har ulemper. Tagdækning ondulin var ingen undtagelse, så nu vil vi overveje sin negative side.

• Brandfare. Ondulin det anset for helt brændbart materiale, som hurtigt antændes ved en temperatur på fra 250 til 300 grader. Ifølge de brandhæmmende egenskaber, det kan sammenlignes med naturtræ, hvilket gør det umuligt at bruge på tagene af børneinstitutioner og andre offentlige bygninger.

• Den ruhed af overfladen. Denne kvalitet tillader ikke frit glide af sneen fra taget, hvilket resulterer i ophobning. Af denne grund, en stærk storm er ikke nødvendigt at være under et halvtag, som til enhver tid det kan bryde sammen lavine.

• Den skrøbelighed. De polymere komponenter, der udgør arkmaterialet bidrage til blødgøring under indflydelse af solen og øge dens sprødhed ved temperaturer under frysepunktet. Sådanne kvaliteter er tvunget til at gøre at lægge tag på en kontinuerlig basis eller på en kasse med en fin banen. Om vinteren tid (ved temperaturer under frysepunktet) til at udføre arbejdet med Ondulina ikke anbefales.

tekniske egenskaber

Catching arrangement af taget, er det meget vigtigt at beregne den rigtige mængde af korrekt tagmateriale. Du skal kende de parametre, der producerede ondulin. Sheet størrelse etablerede standarder og er 2.000 mm lang og 960 mm bred. Det skal her tages i betragtning, at tagelementer er stablet overlappet, vil derfor anvendelige område af arket være noget mindre (fra 1,6 m. Til 1,3 m.). Afhængig af taghældning overlap størrelse er defineret som følger:

• 30 cm (ved en hældning på 5-10 grader);

• 20 cm (når hældningen af 10-15 grader);

• 17 centimeter (med en taghældning på over 15 grader).

Tagdækning Ondulin hvis egenskaber afhænger af producenten, kan tåle en belastning på ca. 0,96 tons pr 1 kvadratmeter. Kvalitative ark er resistente over for forskellige kemiske komponenter, absolut sikkerhed og hygiejnisk miljø.

Tykkelsen af belægningen er kun 3 mm, så snittet arket til den ønskede størrelse kan være ved enhver egnet værktøj. Vægten af et element er lig med 6,5 kg, hvilket betyder, at materialet kan transporteres selv i en bil. Sådanne muligheder tilskynde mange som et tag for at vælge præcis ondulin. Sheet størrelse og let vægt giver mulighed for montering af dækslet på egen hånd, uden at involvere de assistenter.

levetid

Ondulina levetid afhænger af producenten. Deklasserede ark meget hurtigt miste deres farvemætning, er begyndt at delaminere og er dækket med svamp og mug. Af denne grund, at vælge evroshifer bør kun gives præference til kendte virksomheder eller produkter med tilstedeværelsen af certifikater. Ellers kan du købe meget billige, men lav kvalitet ondulin. periode med garanti tjeneste af kvalitetsprodukter fra 10 til 15 år. Faktisk underlagt mount teknologi materiale kan tjene uden reparation fra 20 til 50 år.

Næste, overveje, hvordan man korrekt stable belægningen, så det vil vare i mange år uden at kræve erstatning.

Crate under ondulin

Som tidligere nævnt, ondulin betragtes som ganske let at arbejde materialer, installation af hvilket ikke giver anledning til vanskeligheder. Her er det vigtigste at gøre det rigtige kasse, som vil tjene som en pålidelig ramme for den bløde tag. Derfor, før du monterer ondulin bør være bekendt med kravene i basen, hvor den vil blive lagt.

Step barer ramme afhænger af niveauet af taghældning. Hvis hældningen er ikke mere end 10 grader, bliver taget lagt på en kontinuerlig basis. I dette tilfælde evroshifer kan sættes på den gamle belægning eller gøre base-plader af krydsfiner, OSB-plader eller brædder.

Hvis rampen hældning på ca 10-15 grader, Afstandslister justeres i trin på 45 cm, og hvis mere end 15 grader, de tværstænger anbragt i en afstand på 60 cm.

redigeringsprocessen

Nu skal vi se på, hvordan man kan styrke ondulin.

1. Umiddelbart bør være opmærksomme på, at det om bløde tag skal udføres ved en temperatur på ikke mindre end -5 og ikke mere end 30 grader.

2. Processen med montering Ondulina stort set svarer til en konventionel stabling skifer. Arbejdet begynder med en hældning kant. Arkene er stablet overlapning og er fastgjort til beklædningen. For hvert tag element , der skal bruges nøjagtig 20 negle. Manglende overholdelse af dette krav kan resultere i, at på grund af stærk vind vindstød tag integritet overtrædes.

3. kantet tag er ikke egnet til forbindelser butt 4 blade.

4. Anvendelse særlige tagdækning negle såsom fastgørelsesanordninger. De er kendetegnet ved tilstedeværelsen af en gummipakning, som forhindrer indtrængning af fugt i hullerne. 5. Da materialet er karakteriseret ved en lille tykkelse, under dets installation er ikke egnet til at angribe på recesserne mellem bølgerne.

6. I områder docking tag med skorsten bruge en speciel dækker forklæde. Sømmene er isolerede silikoneklæbemiddel.

Omkostningerne til materialet

Evroshifer Prisen afhænger af producenten og sælgeren. Store detailvirksomheder gennemføre blødt tag er billigere end mindre leverandører. Desuden detailbutikker ofte arrangere rabat både på selve taget, og de yderligere elementer. I gennemsnit ét ark køberen skal betale fra 350 til 550 rubler.

Til denne sum lægges udgifter til dele såsom:

• fastgørelseselementer;

• skøjter at beskytte leddene;

• dal, der forbinder de indvendige design vinkler;

• vind seler;

• udhæng sæler.

I denne artikel, vi gennemgik funktioner, størrelse, omkostninger og deadline Ondulina service. Selvfølgelig er det ikke den dyreste tagmateriale, da der er flere budget muligheder i dag. Ikke desto mindre, takket være den fremragende præstation, nem installation og lang levetid han vinder mange belægninger.

Vi håber, at du får svar, hvis ikke alle, så de fleste af de spørgsmål i forbindelse med ondulin. Nem du reparere taget!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.