Mad og drikkevarerOpskrifter

En fuld måltid for hele familien: fyldte zucchini, bagt i ovnen

Når nogle medlemmer af familien til middag foretrækker grøntsager, mens andre - kød, kan enhver husmor få et valg med hensyn til, hvad du kan tilberede til at overraske og behage alle. Hvis du ofte har sådan et dilemma, kigge efter vores opskrift - fyldte zucchini, bagt i ovnen. Enig, den perfekte kombination: brugen af grøntsager, nærende kødprotein, den oprindelige servering. Din familie vil være på rette tage dig til den perfekte værtinde. Parabol er kogt ganske let og hurtigt (ikke medregnet den tid, grøntsager holder i ovnen), så selv en opskrift på arbejdende kvinder vil kunne lide.

Hvordan man laver udstoppede zucchini, bagt i ovnen

For måltider, skal du bruge:

- 1 mellemstor squash unge, er det bedre at tage en grøntsag tykkere;
- 150 g hakket oksekød eller kylling;
- den 1. stykke løg og hvidløg (fed);
- 1 æg;
- 4 spsk. l. naturlige tomatpuré;
- olivenolie, lidt paprika, salt og andre krydderier efter smag.

Fyldte zucchini, bages i ovnen, fremstilles som følger: den vigtigste vegetabilske vaske vores retter, skæres nøjagtigt langs halve og fjern pulpen med en ske. Du burde få en "båd" med væggene i en centimeter tyk. Det skal salt, drys peber, derpå smøre olivenolie og sende den i ovnen bage (eksponere gennemsnitlige temperatur, 180 grader) i 20 minutter eller en halv time. I mellemtiden kan du begynde at gøre fyldet: Hak løget fint, steges i olie, når brikkerne vil være rosenrødt, tilsæt en hakket. Kog kødet i 5-7 minutter, så selvfølgelig, salt, drys med peber og hvidløg squeeze. Bland godt. I slutningen, tilføje et par spiseskefulde naturlig tomatpuré og finthakkede greens. Tag gryden fra varmen, kødmassen er lidt køligt, hammer det 1 æg. Påfyldning er klar. Fjern gennem sætte gang "bådene" af pladen og fylde dem med kød. Fyldte courgetter, bagt i ovnen, er det nødvendigt at fremstille i yderligere 20 minutter og derefter kan tilføres til tabellen. Det vil være en stor uafhængig sekund til middag.

Bagte fyldte zucchini proppet med tomater og svampe

Selvfølgelig, stopning - et godt supplement til de grøntsager, men du kan prøve noget nyt. For eksempel fra "båd" duftende svampe og tomater. For at tage måltider:

- 0,5 kg squash;
- lidt mel;
- 200 g svampe (svampe eller egnet hvid);
- 200 g tomater (vegetabilsk medium er 2);
- 150 g creme og krydderier.

Forbered zucchini såvel som i den tidligere opskrift: først lave en "båd", og derefter sende dem til at bage i ovnen i 20 minutter. For fyldet Hak svampe i små stykker, prisolit og steges i vegetabilsk olie, tilsæt derefter til terninger af tomater, lidt mel til tæthed, bland, kog i et par minutter. Påfyldning er klar. Nu fylde hulrummet af squash med en blanding af grøntsager, hæld creme fraiche og sende det i ovnen. Hvor mange bagt fyldte zucchini? I dette tilfælde nok i 10-15 minutter, efter at have udfyldt denne opskrift - kun grøntsager, men de kræver omhyggelig varmebehandling. Når fadet er klar, kan det bringe til bordet. Vær opmærksom på sit lave kalorieindhold. De, der er på en kost, vil det helt sikkert nødt til at inkludere i din kost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.