Mad og drikkevarerOpskrifter

Skewers af ørred marineret i sour sauce

Skewers af ørred grillet på trækul hurtigere end en lignende skål af svinekød, lam eller oksekød. Det skal også bemærkes, at fisk grill er meget sundere og lækrere. Efter alt, dette er en rød mørbrad mange aminosyrer og andre nødvendige elementer til kroppen. før du steger grill ørred Men på grillen, fisk anbefales til en halv dag til at marinere i en speciel sauce.

Nødvendige ingredienser til fadet:

  • Sojasovs - 150 ml;.
  • olivenolie - 100 ml;.
  • kølet ørred - 2 pund stykker (kan være mere);
  • moden citron - 1 frugt;
  • friske grønne blade (salat, dild, persille) - en stor flok;
  • salt tilsat jod - en lille ske;
  • Porrer - 30 g;.
  • fedtfattig mayonnaise - 50 ounce;.
  • peber ribs 2-3 kniber;
  • friske grøntsager til pynt.

Behandling af rød fisk

Spyddet ørred, marinade til som kun består af duftende krydderier, fortrinsvis fremstillet ud fra friske og kølede fisk. Således skal det købte produkt være fri for skæl, alle indvoldene, hoved, hale og finner. Dernæst skal fisken være godt vaskes og skæres i store bøffer 2-3 centimeter tykke. Så kan du roligt gå videre til marinering stykker af ørreder.

Saucer til fisk

Til kebab ørred ikke har vendt tør og kedelig, er det nødvendigt at gøre marinaden sur. For at gøre dette i en skål er forpligtet til at klemme en moden citron, hakke til porrer, friske kviste af krydderurter (dild, persille), tilsæt sojasauce, olivenolie, salt tilsat jod, fedtfattig mayonnaise og friskkværnet peber. Alle ingredienser skal blandes duftende gaffel, og derefter smøre deres gode bøffer og friske fisk. Næste marinerede ørred nødt til at sætte i en emalje skål med låg og efterlade på et køligt sted i 10-12 timer. I løbet af denne tid, den røde fisk absorberer surhedsgrad og smag af sauce og bliver blød og saftig.

Varmebehandling af fødevarer

Skewers af ørreder skal placeres på grillen med en speciel gitter for fisk. Men før, at du skal starte en brand, og kog de varme kul. Næste marinerede bøffer af rød fisk, du vil udgive på nettet, som bør straks sætte på grillen. Periodisk dreje den er nødvendig for at opnå fuldstændig blød ørred. fisk behov derefter forsigtigt fjernet fra nettet og sat på en stor fælles fad, hvilket er ønskeligt at dekorere salat blade.

Korrekt Serve

Skewer ørred skal leveres til sommerhuset tabellen kun i varmt formular. Som anbefales en garniture til sådanne velsmagende og duftende parabol til at præsentere frisk snittede grøntsager og krydderurter (persille, tomater, dild, agurker, paprika og så videre.). For en mere sundt og højt kalorieindhold måltid kan bruges i bagte grillede kartofler.

sunde råd

Ørred Grill tilladt at suge, ikke blot i ovenstående marinade, men også i andre saucer. For eksempel kan du bruge hvidvin, provencalske urter, dåse ananas, tomatpuré og meget mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.