Nyheder og SamfundNatur

Giftige ranunkel

Buttercup gift - en blomst uden pomp og uden smag. Det er normalt meget velkendt, selv om der er en giftig natur. Men folklore ranunkel giftige indtastes som lyrisk, og en masse myter, legender og episke digte, der afsættes til dem. I denne familie af planter omfatter over tyve titler, herunder den smukke Adonis. Men hans far er bare denne lille gul og osteagtig udseende blomst. Det findes på en kant af skoven, langs hver af vejene i hver af de enge, og selv på en af de højeste højder i Himalaya, er seks et halvt tusind meter. Dens forskere opdagede, at der i 1955.

Ranunkel giftige levende på jorden i lang tid. De var overraskede over at åbne deres kronblade, som for at spørge, hvor mange mennesker havde i deres besiddelse? I det gamle mytologi, blomsten var emblem Mars, i Gamle Kirke slaviske episk - Perun. De gamle romere kaldte det blomsten af arierne, at finde det ligner de forræderiske tyskerne. Toad græs giftige ranunkel blev døbt i Grækenland. En myte fortæller os, at når gudinden Leto var tid til at føde, hun forfulgte de onde slanger. Hun forsøgte at flygte i en af landsbyerne. Men hans folk ikke engang give hende vand, men ikke, at støtte i barselssengen. Vred, hun vendte landsbyboerne i tudser og placeret dem i sumpen, hvor der var giftige ranunkel.

Uanset hvor sjovt denne myte, men i dag deres latinske navn, der anvendes på apoteket erhvervslivet, lyde oversat på denne måde. Anuran blomst. I de dage af Ahmed II i det osmanniske rige ranunkel og ært blad farvebilleder findes i mange ornamenter. Tæpper, silke beklædningsgenstande, keramik og kobber redskaber blev dekoreret med dem. Over tid, er denne tradition så fast etableret som blev et symbol på magt sultaner Ranunkel er giftig. Billeder af denne ædle blomst indgår i mange udstillinger i vor tid. Det sang i hans arbejde enhed og Nabokov, og Sokolov. I en af de gamle slaviske legende siger, at Matilde var "onde" og giftig efter den forsøgte at gemme sig for de retfærdige vrede Ærkeenglen Michael, en fjende af menneskeheden - Satan.

Ifølge populær tro, dem der har brug for pengene, anbefales det at indsamle ranunkel. Engang en fyr og en pige. De elskede hinanden. Ja, den fyr var fra fattige, selvom spravno så rige piger far imod deres kærlighed og forsøgte at bestikke hendes datter. Pige kastede sine guldmønter ned i deres hjerter, og de er blevet giftige ranunkel.

På deres græsgange vokse meget. Men ingen ko havde det i munden, vil ikke tage frisk. Fordi, kun én falder dens saft til en udslæt eller blærer på huden. I dette tilfælde de plæneklippere, zagotavlivaya hø til vinterfoder køer, heste og geder, er ligeglad om det faktum, at der er en masse af ranunkel. Efter tørring de er uskadelige. Den blomstrer fra maj til juni, lige i tide til hø. Grow i lavlandet, i de våde og sumpede områder, hvor græsset vokser højt og rigelig mad. Men at samle disse blomster hænder bør ikke være. Deres toksiske egenskaber kan forekomme straks. De er især farligt for børn. Derfor ranunkel bedre bare nyde. De er vel det værd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.