Nyheder og SamfundMiljø

Penza, Cathedral of the Assumption: beskrivelse, historie, tidsplan for tjenester

Antikke by holde mindet om tidligere århundreder i broen, huse, paladser, gemme dokumentet, og i Rusland - og selv i de kirker med kirkegården. Penza Assumption Cathedral næsten ikke afbryde tjenesten, mens de resterende den åndelige søjle for beboerne i de sværeste tider. Bygget i udkanten af byen, nu det er placeret i hjertet af det.

historie

Fra 1663 på bredden af floden Sura står den antikke by Penza. Assumption Cathedral opstået senere. Dens konstruktion blev efterfulgt af en lille kirke, der er bygget i 1836 på det område i Mironositskoe kirkegård. I 1899 nedbrændte, og det blev nødvendigt at bygge en ny kirke. For svært forretningsaftale tog kirke ældste Ivanovskiy M. E., Tyurin S. L., Gutorov AD og den forudgående - domkirkepræsten G. N. Feliksov. Den nye kirke blev bygget på donationer af sognebørn.

Projektet udviklede den berømte katedral ingeniør Starzhinskiy AG i 1895. Donationer indsamlet ved templet i verden, blev en velsignelse for opførelsen af den hellige synode modtaget i 1901, åbningen af al den forventede Penza. Assumption Cathedral åbnede sine døre i 1905. I templet blev indviet tre altre - venstre indviet til ære for Metropolitan i Moskva Alexy, højre - til ære for den hellige myrra-bærere, er det centrale alter dedikeret til den antagelse af Jomfru. Den Sakramente indvielsen af rektor, biskop Tikhon.

Fra revolutionen til i dag

Omkring 1922 Cathedral of the Assumption (Penza) blev overdraget til de sovjetiske myndigheder i hænderne på præsterne i den nye formation - for renovators tjenester. Fra 1931 til 1937, blev templet ligger biskoppelige renovators og sandsynligvis forblev æret Penza, Kazan mirakuløse ikon af Guds Moder.

Renovators præster arresteret i 1937 og katedralen blev lukket. For nogen tid husede hæren skiopbevaring. Først efter 1945, tjenesten begyndte at blive afholdt i templet. Sammen med templet og Penza genoplivet. Assumption Cathedral var den biskoppelige. I slutningen af 70'erne blev det udstyret lavere kapel til mindehøjtideligheder, indviet til ære for Serafima Sarovskogo.

modernitet

I 1996, ved siden af templet blev bygget administrationsbygning, hvor værelserne for søndagsskole, kontor abbed, konferencerum, sovesal og andre.

I 2000 i Cathedral of the Assumption (Penza) havde en af de hellige steder - magt Innocent af Penza. I 1994, ved siden af Assumption Cathedral af bebudelsen åbnede dåbs kirke, hans indvielse fandt sted i samme år. I 2015 ved Domkirken Museum blev åbnet, dedikeret til mindet om ærkebiskoppen af Penza og Kuznetsk Seraphim.

arkitektur

Cross-kuplede fem-kuplede Assumption Cathedral (Penza) ligger på toppen af en bakke, kigger op fra jorden og farende op kuplerne. Ved tilgang til templet er tydeligt hans monumentalitet, tykkelsen af væggene. Med hensyn til struktur har en rektangulær form.

På tre sider af kirken er omgivet af indgangsparti, markerer indgangen til lokalerne. To rækker af vinduer tempel kronet centrale tromle, hver kuppel monteret forgyldte kors, som helliget Penza. Assumption Cathedral arvet de bedste traditioner i det gamle russiske arkitektur. Forfatteren af projektet var i stand til at undgå unødvendige detaljer i udsmykningen af facader.

I komplekset er der ingen Klokketårnet blev erstattet af en lille klokke tårn, placeret på den vestlige fløj. Hovedindgang til domkirken er udsmykket med to ikoner - Kristi opstandelse og myrra-bærere. I den østlige del af kirken er der tre halvcirkelformet apsis - antallet af viede altre. På forsiden af apses, i nicher, indstille ikon ved hvilken, selv uden at gå til templet, kan du finde ud af, i hvis ære de helligede.

søndagsskole

Assumption Cathedral (Penza) fører et aktivt socialt og pædagogisk liv. For kirkelige fællesskab og af flere institutioner, som ønsker at betjene. For de mindste er åben søndag skole. I over 20 år, det hjælper børn opdage verden ud fra ortodokse tro. Skole blev indviet til ære for St. Innocent af Penza.

Træning foregår i fire faser, de relevante aldersgrupper af børn:

 • Fra 3 til 6 år. Det meste af kurset er afsat til kreativitet - skulptur, tegning, spil, sang og andre nye lektioner. Børn tilbringer op til 1,5 timer i skolen sammen med en voksen, i begyndelsen og slutningen af klasserne blive gift en kort bøn.
 • Fra 7 til 9 år. Varigheden af lektioner - 3 timer, deltage klasser på egen hånd. Børnene deltager i de produktioner, afholdelse af fælles arrangementer, modtage en lille opgave.
 • Fra 9 til 12 år. For børn i denne alder er indtastet de første teoretisk undervisning - Guds lov, studiet af det kirkeslavisk sprog, sang. Nogle af de studerende er begyndt at deltage i korsang i koret som voksne. Børns liturgi afholdt, kun ledsaget af de studerende ved søndagsskole. Kreative klasser er åbne for alle udfordrere, bliver undervist det grundlæggende i ikon maleri.
 • Fra 13 til 15 år. Traditionelle lektioner tilføjet et nyt emne - historien om kirken fra oldtiden til historien om de Nye Martyrs i det 20. århundrede. Studerende deltage som frivillige i velgørenhedsarrangementer, Episcopal Church tjenester. Drenge, hvis du ønsker at hjælpe præsterne i helligdommen.

Hovedvægten i undervisningen af børn bliver sat på dyrkning af indre moral inchurching og udvide deres horisont.

ungdom samfund

Dens folk og historie er stolt af byen Penza. Cathedral of the Assumption har været aktivt involveret i uddannelse af unge. Ved ankomst opererer ortodokse Youth Society. Parterne skal yde bistand til de trængende, uddanner og simpelthen kommunikere.

Aktivitetsområder:

 • Socialt arbejde omfatter besøg på børnehjem, børnehjem og sociale plejehjem. En masse tid er givet til omsorg for de syge, svagelige, ældre, handicappede. I sognet ofte organiseret velgørenhed messer, events, koncerter og andre arrangementer, hvor de unge fløj tjener som arrangører, deltagere og frivillige.
 • Missionering. Rækken af aktiviteter omfatter ture til skole med historier om ortodoksi, samtale med en præst, en fælles læsning, diskussion af evangeliet og andre åndelige litteratur. Den helligdage unge fordeler pjecer at tiltrække tilbedere i templet.
 • Trudnicheskaya mission. Som en del af deltagerne i selskabet bistået ankomsten af den rejsende i klostre, kirker og Penza-regionen.

Kulturelle, historiske og åndelige arv

Cathedral of the Assumption (Penza) er placeret på en gammel kirkegård Mironositskaya. Den udlægning af disse faciliteter er uden for byen, og er nu en del af centrum af byen infrastruktur. Kirkegaard var beregnet til nedgravning af indbyggerne i Penza, men historisk set, er det blevet den sidste tilflugtssted for de fleste af de handlende Penza. Konserverede gravstene afspejler de gamle traditioner for udsmykning af begravelse, er der mindesmærker i form af en talerstol, urner, vaser skildrer englebørn. Tiltrukket sig opmærksomhed fra flere kapeller, grave.

Assumption Cathedral og otte genstande Mironositskoe kirkegård er den kulturelle arv i Den Russiske Føderation. Listen over beskyttede kulturarv:

 • Assumption Cathedral fra den hjemlige interiør.
 • Individuel dumping - S. M. Zhuravleva (Sovjetunionens Helt, deltager i to krige), A. A. Igosheva (Sovjetunionens Helt, deltager i to krige), L. M. Samborskoy (Hædret Worker Kulturministeriet af RSFSR, instruktør, skuespiller), og . V. Gribov (russisk og sovjetisk videnskabsmand, professor, førende specialist på området for forbrændingsmotorer), NM Savkova (MD, en fremtrædende kirurg og offentlig figur), NA Schepetilnikova (læge og offentlig figur).
 • Massegrave af soldater, der døde af deres sår i Penza hospitaler under krigen. I alt fundet fred på kirkegården Mironositskaya 648 kæmpere.

Omsorg for gravene af frivillige, ikke-statslige organisationer og den ortodokse samfund af Assumption Cathedral.

Tjeneste og festdag

Patronal fest, især æret i katedralen:

 • Assumption (28 august).
 • Holy Myrra-bærere (den anden søndag i påsken).
 • St. Alexis i Moskva (den 25. februar og 2. juni).
 • St. Seraphim af Sarov (den 15. januar og august 1).
 • Bebudelsen (April 7.).

Hvordan Cathedral of the Assumption (Penza)? standard serviceplan:

 • Hverdage: 08:00 - liturgi, aften tjeneste - 17:00 (med dagen før festen for beskyttelse af bebudelsen af tjenesten aften begynder kl 16:00).
 • Ferie og søndage liturgien starter ved 07.00 og 09.30.
 • Lørdage og helligdage vigils begynder kl 17:00.

Templet er åbent dagligt fra 07:00, syv dage om ugen, lukket med udgangen af tjenesten aften. Kirken er en turistattraktion, mange borgere og besøgende ivrig efter at komme til den gamle Cathedral of the Assumption (tidsplan af ydelser nævnt ovenfor). Hjælp kan findes ved at kontakte telefonnummer, der står på den officielle hjemmeside.

adresse

For at komme til gudstjenester vil ikke være svært. Som tidligere nævnt, er det placeret næsten i centrum af Assumption Cathedral (Penza). Adresse: Zakharova Street, Bygning 6 (på det område af kirkegården Mironositskoe). Kør til kirken kan være med offentlig transport:

 • Bus № 165, 130, 30, 102.
 • Taxa № 5k, 21, 93, 86.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.