SundhedPræparater

Den behandler såret?

Mekanisk virkning på huden forårsager skade på alle sine lag. Resultatet er et sår. Forekomsten af sådanne skader er altid ledsaget af blødning.

Sårene er forskellige:

- efter type (hakket, skåret og revet);

- størrelse (stor og lille);

- dybde (nå til benet, der påvirker leddene og nerver).

Hvad skal der gøres i tilfælde af skade?

Med den mekaniske virkning på huden overfor alle, så det er vigtigt at vide, hvordan man skal behandle såret.

Eventuelle skader skal renses for snavs servietter med antibakteriel virkning eller et stykke ren klud gennemvædet med alkohol. Hvis disse midler ikke er ved hånden, er det muligt at bruge rent vand. Afhængig af årsagerne til skaderne er det nødvendigt at vide, hvordan man skal behandle såret.

Når skader på grund af virkningen syre, vaskes det med vand, hvortil der tilsættes soda. Hvis fejlen var forårsaget af kontakt med alkali, derefter anvendelse af en svag opløsning af eddike. Det anbefales at fylde såret med hydrogenperoxid, som vil hæve den øverste snavs sammen med skummet. Huden omkring læsionen er det ønskeligt at smøre alkohol, strålende grøn, opløsning af kaliumpermanganat eller iod. Disse midler bør ikke falde på den eksponerede overflade. I kontakt med beskadiget hud, kan de forårsage forbrændinger. Efter at bandage. Til dette formål kan du bruge en gazebind eller ren klud. Når stærke smerter er ønskeligt at tage en smertestillende.

Små sår eller slid skal regelmæssigt behandles med hydrogenperoxid, som er en god desinfektionsmiddel. Kan også anvendes til dette formål, lyserød opløsning af kaliumpermanganat.

Vanedannende stoffer skader kan behandles, forhindrer væksten af bakterier. Disse er Vishnevsky salve, levomikol og mange andre.

Tips folkemusik healere

Alternativ medicin tilbyder også rådgivning, end du behandler såret. Enhver skade strammer tinktur af fyrrenåle eller fyrretræ. For at gøre dette betyder et hundrede gram fyrrenåle hæld et glas vodka og holdt en uge på et mørkt sted. Anstrengt infusion fremragende læger alle sår. Hurtigt helbreder og desinficerer det beskadigede godt honning. Det kan bruges i stedet for grøntfoder og jod.

Hvis skaden er sket i løbet af en sommerferie i landet, er det muligt i stedet for bandagen anvendes på beskadiget hud, saftig side aske bark. Når blødende sår stor hjælp bankede bark af unge kviste eller mosede bær Viburnum. Svaret på spørgsmålet, end at behandle såret ved tilstedeværelse af pus i det, kan også findes i alternativ medicin. Infusion af to spiseskefulde pr kop kogende vand belogolovnika allerede klar til tolv timer. Denne opløsning blev vasket med et sår tre eller fire gange om dagen.

Hvis du ikke ved, hvad de skal behandle purulent sår, skal du sørge for at ty til en simpel opskrift på en salve. Bland fire dele af smeltet svinefedt og én del opvarmet til en flydende tilstand i et vandbad bivoks og gran harpiks. Forbindinger gøre flere gange om dagen, hvilket medfører et tykt lag salve på en ren klud. Hvordan til at behandle et sår, ved et uheld modtaget i køkkenet har brug for at vide noget værtinde. Det er nødvendigt at udfylde det beskadigede væv kanel pulver, der har gode bakteriedræbende egenskaber. Dressing anvendes på et sår, det aldrig klæber og kan let ændres.

Nå det hjælper på purulent sår dressing af mosede blade af denne ukrudt.

På såret helet hurtigt og ingen hud dannede ar, beskadiget væv smurt med en blanding fremstillet af vegetabilske olier og blomster lægemiddel calendula.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.