ComputereComputerspil

Sådan organisere et oprør i "slammer", og du skal gøre?

I "slammer" du kan have en lang række opgaver, fordi her du spiller rollen som en fange, der bare kom i fængsel. Derfor er du nødt til at tilpasse sig og skabe troværdighed, konstant at arrangere forskellige dvizhuhi, påfyldning tatoveringer - i almindelighed, beskæftige sig med alle de mulige fængsel anliggender. Men det mest interessante spørgsmål, der vedrører dette projekt - det er et problem for oprør. Mange spillere kan ikke finde ud af at organisere et oprør i "slammer" - de forsøger forskellige muligheder, men denne mulighed vises ikke i dem. Derfor, i denne artikel vil du finde instruktioner, der vil forklare, at i almindelighed er et oprør, samt præcis, hvordan det skal arrangere.

Hvad er oprøret?

Hvis du ønsker at lære at organisere et oprør i "slammer", så skal du først forstå, hvad denne proces er. Som du ved, i spillet er der en række forskellige Leksika som du kan udføre for at tjene den lokale valuta, forskellige elementer, erfaring og autoritet blandt medfanger. Så oprøret - det er den største dvizhuha, som du kan arrangere i en bestemt fangelejr. Dit ophold i fængslet blev reduceret til dette mål - at arrangere et oprør. Det er grunden til gamere så ondt, hvis de ikke kan gøre det, for uden et oprør lykkes dig at ikke gå til den næste del af spillet. Derfor er det meget vigtigt at vide, hvordan man organiserer et oprør i slammer.

Leksika

Det centrale punkt i spørgsmålet om, hvordan man tilrettelægger et oprør i "slammer" er dvizhuhi. Det er allerede blevet beskrevet, at det er - for at sige det enkelt, kan Leksika udpeges som det job, du skal udføre i en bestemt fangelejr. De er opdelt i dag og nat. Dvizhuhi men du vil ikke være til rådighed hele på en gang. Efter at have udført visse opgaver vil åbne nye, som også bliver nødt til at udføre, men de vil være vanskeligere, så du er nødt til at prøve. Den vigtigste ting du behøver at vide - det er det faktum, at du er nødt til at udføre alt dvizhuhi tilgængelig i et bestemt fængsel, hvor du skal være i stand til at rejse et oprør. Uden det, vil spillet "Tyuryaga" forblive på samme sted uden forfremmelse, da du ikke kan gå til den næste del.

tatoveringer

Men når du udfører alle dvizhuhi, kan du ikke se muligheden for at hæve et oprør. Hvad er problemet? Hvordan til at rejse et oprør i "slammer"? Faktisk dvizhuhi - det er ikke alt, hvad du har brug for at hæve et oprør. Det er også vigtigt at have den rigtige mængde af tatoveringer, som er tegn på din troværdighed i fængsel. Alt du skal gøre mere end hundrede tatoveringer, men bare rolig - du vil have en masse tid til at få midlerne. Så det på tidspunktet for opfyldelsen af alle dvizhuha du højst sandsynligt bliver nødt til at have den rigtige mængde af tatoveringer. Men hvor meget de har brug for præcist? Alt hvad du behøver patsanski fyrre og fyrre tyve tatoveringer, som derefter har brug for at berige selv femogtyve velrenommeret tatovering. Det er efter at du trygt kan gå videre til den sidste del.

Raising optøjer

Så du har mødt hele dagen og natten dvizhuhi og samlet alle de tatoveringer - det er tid til at gå videre til den vigtigste reference. Faktisk alt er ganske simpelt - du er ikke forpligtet noget overnaturligt. Du behøver kun at vente på natten, og så vil du være en knap, der gør det muligt at hæve et oprør. Tryk på den, og nyd hvordan din karakter opfanger et oprør i fængslet, at nå grænsen af autoritet. Hvis denne knap, behøver du ikke synes, så er du nødt til at tjekke, at alle betingelser - at glemme at udføre mindst én lille dvizhuhu, vil du ikke være i stand til at rejse et oprør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.