ComputereSoftware

Kernel32 dll Skype - installationsfejl

Mange brugere i dag bruger aktivt det populære Skype-program til kommunikation via videoopkald. Installationen eller lanceringen af applikationen går dog ikke jævnt, og systemet af en eller anden grund giver en uforståelig besked om, at det er umuligt at indlæse Kernel32.dll-modulet (i fejlbeskrivelsesloggen er det Fatal Error Skype KERNEL32.dll). Hvad er dette svigt, og hvordan man løser et sådant problem vil nu blive overvejet på de enkleste eksempler.

Hvad betyder meddelelsen med teksten "Kernel32.dll. Skype. Fejl "?

Hvis du ser på selve fejlen for at identificere dens natur og årsagerne til dens udseende, skal du starte med, hvad problemmodulet Kernel32.dll er. Bemærk straks, at dette ikke er en programfil, men et "indbygget" Windows dynamisk bibliotek, når du forsøger at få adgang til det, og der er problemer.

På trods af at Skype startupfejl vises, kan Kernel32.dll krascha og af en helt anden grund. Det umulige at starte denne service er kun en konsekvens, hvis modulet selv er optaget af andre processer. Men det sker også tværtimod, det er Skype, der bliver grundårsagen på grund af problemer med parallelle opdateringer af selve programmet og operativsystemet som helhed. Lad os forklare med et eksempel.

Årsager til en fejlfunktion

For dem, der ikke ved, hvad nogle Windows-moduler er ansvarlige for, lad os forklare: i dette tilfælde handler vi om en af komponenterne i kernen i systemet, der er ansvarlig for opdatering af hovedmoduler og systemfiler. Som det allerede er klart, er dette det dynamiske bibliotek Kernel32.dll. Skype (en fejl eller fejl kan forekomme i flere tilfælde) kan simpelthen ikke få adgang til dette modul. Der er tre hovedårsager til dette:

  • Virus infektion i enten programmet eller Kernel32.dll modulet;
  • Konflikter ved opdatering af Skype til en nyere version, hvis Windows ikke kan opgraderes;
  • Skader eller mangel på bibliotek.

Den mest sandsynlige årsag til en fejl er normalt kaldt situationen, når Skype-programmet opdaterer sine moduler og komponenter uafhængigt, og operativsystemopdateringen slukker eller af en eller anden grund umulig. Situationen er paradoksal: den opdaterede applikation er i konflikt med gamle komponenter i operativsystemet. Det er som at forsøge at køre et program designet til Windows 10 i et Windows XP-miljø. Eksemplet er selvfølgelig ikke det mest succesfulde, men det viser ganske vist essensen af problemet. Det samme er iagttaget i dette tilfælde. Det er dårligt, at Skype ikke koordinerer sine opdateringshandlinger med opdateringen af operativsystemet med hensyn til at installere de nødvendige pakker eller endda den nyere version.

I princippet er der intet katastrofalt her, og enhver fejl, der er angivet i fejlloggen som Fatal Error Skype KERNEL32.dll, er rettet ganske enkelt. For at fjerne sådanne fejl er det dog først nødvendigt at være opmærksom på flere vigtige aspekter, uden hvilken korrektionen af fejlen kan føre til intet.

Korrektion af fejl: grundlæggende metoder

Som det allerede er klart, fortsætter og de primære årsager, der forårsager en fejl med beskrivelsen som "Kernel32.dll. Skype. Fejl ved adgang og downloads "eller sådan skal en integreret tilgang anvendes til at løse problemet.

For at gøre dette kan du bruge flere grundlæggende retninger:

  • Gør en systemgendannelse (hvis der ikke var en fejl før);
  • Tjek systemet for vira;
  • Afklare situationen med opdateringen af systemet og programmet.

System tilbagekaldelse

Til at begynde med, lad os se på den enkleste løsning, som i nogle tilfælde hjælper med at løse det problem, der er opstået. I starten antager vi, at programmet har fungeret uden problemer indtil en tid, men på et tidspunkt var der en fejl i adgangen til modulet Kernel32.dll, Skype giver en fejl, og for at sige det mildt, nægter vi simpelthen at starte, på trods af alle formaninger og forsøg på at genstarte.

I dette tilfælde er det eneste, der kommer til at tænke på, systemets tilbagekaldelse (alt for alt fungerede det før). Gendan det vil ikke være svært. For at gøre dette er det nok at bruge den tilsvarende del af "Kontrolpanel", men først inden tilbagekoblingsprocessen begynder, skal du vælge nøjagtigt kontrolpunktet, der gik forud for tidspunktet for fejlfæstelsen. Hvis der ikke findes nogen i listen, skal du vælge indstillingen for at vise alle kontrolpunkter. Når processen er afsluttet, og systemet genstartes, ser vi på, hvordan Skype opfører sig. Hvis situationen ikke er ændret, går vi videre til næste trin.

System scan for vira

Fejlede med log "Kernel32.dll. Skype. En adgangsfejl »kan ofte opstå på grund af vira. I dette tilfælde er det måske ikke om de trusler, der påvirker operativsystemet direkte. Faktum er, at Skype, som enhver anden lignende ansøgning, refererer til de softwareprodukter, der er at sige i gruppen med øget risiko for infektion med virus eller computer orme. Følgelig kan aktiviteten efter aktivering af viruset i selve applikationen spredes til hele systemet, herunder det dynamiske bibliotek Kernel32.dll.

Med hensyn til verifikationen af systemet fortsætter vi fra det faktum, at der er etableret regelmæssigt antivirus, men af en eller anden grund truslen han stadig savnede. Hvis du vil identificere trusler og behandle en computer eller bærbar computer, skal du bruge de såkaldte bærbare antivirusværktøjer, bortset fra det antivirusprogram, der er installeret på denne enhed. Den mest magtfulde i denne henseende er pakker som Dr. Web CureIt og Kaspersky Virus Removal Tool. Men da nogle moderne vira er i stand til at slå sig ned i RAM, anbefales det at tjekke ved hjælp af genoprettelsesdisketter som Kaspersky Rescue Disk, som har deres egen grafiske grænseflade og er indlæst inden starten af selve operativsystemet.

Aktivér systemopdatering

Som nævnt ovenfor er et af hovedproblemerne den ukoordinerede opdatering af Skype-programmet, når applikationen i operativsystemet med forældede moduler bliver umulig. En måde at løse problemet på er at muliggøre den automatiske systemopdatering i det tilsvarende afsnit i kontrolpanelet (i Windows 10 åbnes adgang via menuen Indstillinger med valg af opdatering og sikkerhedsafsnit).

Hvis nogen ikke vil holde denne funktion permanent, kan du kun bruge den et stykke tid, vente på fuld download og installation af service packs til en bestemt version af Windows, og se, hvordan Skype opfører sig. Hvis alting er fint, kan du deaktivere den automatiske opdatering. Sandt, i dette tilfælde er det muligt, at situationen gentages.

Skype er ikke installeret. Kernel32.dll mislykkes: hvad skal jeg gøre?

Ud over alt det ovenstående kan problemet opstå i forbindelse med installationen af programmet. Så hvis der er en fejl at installere Skype, har Kernel32.dll en lavere version end den, der er nødvendig for korrekt drift af programmet. Derfor er lanceringen af ansøgningen ikke mulig. Hvad skal jeg gøre? Selvfølgelig kan du forsøge at opdatere systemet, men denne metode kan ikke altid fungere på grund af dets specificitet.

Her er den nemmeste løsning at bruge en tidligere version af Skype-programmet selv, for eksempel den populære version af Skype SSE eller version af den femte version. Først efter at installationen er gennemført, skal du deaktivere den automatiske opdateringsfunktion i selve programmet. Som praksis viser, fungerer det på aldrende versioner af Windows XP, selvom der ikke er nogen nyere service packs. Af den måde løser installeringen af SP3 i den nyeste version af Windows XP ofte øjeblikkeligt problemet med at starte eller installere Skype af enhver ændring, selvfølgelig, forudsat at denne version ikke er beregnet til installation udelukkende i senere versioner af Windows selv.

Gendan biblioteket med specialværktøjer

Hvad angår skaden på systembiblioteket, kan den selvfølgelig findes på internettet og downloades til enhver version af Windows. Sandt nok er det langt fra, at alt fungerer fint.

I dette tilfælde er det bedre at bruge hjælpeprogrammer som DLL Suite eller Microsoft FixIt, som giver dig mulighed for at downloade manglende eller beskadigede filer fra nettet i løbet af få minutter og integrere dem igen i systemet. Alternativt er denne metode også egnet.

konklusion

Det er fortsat at sige, at her diskuteres de mest almindelige problemer i Kernel32.dll-modulkrasen. Skype (fejl i start eller indlæsning af systemkomponenten). Ofte kan det ikke starte på grund af dette. Løs problemet, som du kan se, kan være ret simpelt. Men i dette tilfælde blev nogle specifikke punkter ikke overvejet, for eksempel kan programmet blokeres af en antivirus- eller Windows-firewall). Dette, men sjældent, men stadig forekommer. Men generelt, hvis vi starter fra de grundlæggende årsager, hjælper disse løsninger til at korrigere situationen næsten altid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.