Hjem og familieHusdyr tilladt

Dog-livvagt - ven eller lejesoldat?

Hvis beskyttelse er nødvendig, er det ikke altid værd at købe en gasboks, få tilladelse til at bære et våben eller ansætte en sikkerhedsvagt. Meget ofte kan alt dette udskiftes med en veluddannet hundevagter. Det kan ikke bestikkes, det kræver ikke en lønforhøjelse. Mange berømte personligheder foretrak at overlade deres sikkerhed til fire fods vagter: Alexander III, Hitler, Steven Seagal og mange andre. Hvad er deres egen opdragelses egenskab og hvilken slags hund er den bedste livvagt?

bodyguard

Da vi taler om et dyr, forekommer det naturligt for os, at det kun kan opstå ved at vokse op i familien fra en tidlig alder. Dette er dog helt forkert, hvis du har brug for en ægte livvagthund. Til dato er firebenede fordele meget nemmere og mere effektive at købe. Omkostningerne ved et sådant individ er omkring et hundrede tusind euro.

I vores land er der ikke noget præparat af dyr i klassisk forstand, som tyskerne investerer i denne specialisering af hunden, så for vagten selv, er det nødvendigt at tilføje en anden pris for flyvningen for hende og dirigenten. Derudover skal denne vedligeholder og leve ved siden af hende. Du kan dog reducere omkostningerne lidt ved at betale for uddannelse og attestation af medarbejdere hos deres egne vagter ved at udstyre et websted til klasser med dyr, indkøbs tilbehør. Det er nødvendigt, fordi hundens livvagter skal træne regelmæssigt. Mindst ugentligt er det nødvendigt at tilbageholde en "kriminel".

Men selv med midlerne til at købe en hund og betale for indholdet, er der ingen garanti for, at sælgeren vil godkende din kandidatur. Køberens biografi undersøges fra alle sider, overbevist om sin psykiske og materielle solvens, nøje studerer formålet med at erhverve en furry guard, find ud af om personen forstår, hvilket stort ansvar han skal tage på sig selv og hvor klar han er for det.

Nogle vanskeligheder for ejeren, der er vant til hundevennen, er, at disse dyr praktisk talt er uden personlig tilknytning. Selvfølgelig kan dyret med lang sameksistens ikke behandle mesteren som en outsider, men livvagthunden er en rigtig professionel, i hvis arbejde der ikke er plads til vedhæftede filer.

En sådan person kan doneres, begaves, købes og sælges - med lige iver vil den tjene en ny arbejdsgiver. Det er denne psykologiske autonomi, der gør denne hund så værdifuld. Selvfølgelig bliver du nødt til at lære at interagere korrekt med denne medarbejder, da manglende evne til at håndtere ham korrekt kan føre til triste konsekvenser.

Så, erhvervet på Scotland Yard School of Cynology, havde hunden af fårhunden i lang tid bestået af ejeren, der nyder ledighed: et kontor i Moskva, London, feriesteder og villaer. Hele denne gang forstod hunden og ejeren hinanden med et halvt ord. Men en dag ejer ejeren at køre firebenet fra bilsæderne, slog hende på rumpen. Et dyr, der er vant til at reagere på enhver trussel og aggression, reagerede på den sædvanlige måde. Som følge heraf var ejeren på hospitalet med en brudt arm. Heldigvis formåede manden at blive knyttet til sin ledsager, så han brugte meget tid på at forstå, hvorfor en sådan hændelse opstod. Han kunne svare ham på skolen, hvor de forberedte et dyr. Faktum er, at træningsprogrammet udelukker aggression mod dyr. De er primært indbygget med det grundlæggende princip: For at beskytte deres arbejdsgiver er det kun muligt med personlig kapacitet.

Sådanne eksempler skal være kendt for klart at forstå: en hundevagter er ikke et legetøj. At være nær hende er det nødvendigt at nøje overholde alle regler og bestemmelser for ikke at blive en aggressor i øjnene.

Hvordan hæve

Traditionelt er de bedste racer af hunde livvagter Rottweilers, Shepherds, Black Terriers. For opdragelse af det klassiske mønster af dette erhverv foretrækker specialister dog at tage hvalpe af tyske hyrder som de eneste dyr, der ikke kan blive knyttet til ejeren.

Så først og fremmest er hvalpe valgt på den mest omhyggelige måde. Ikke alle børn kommer tæt på. Alle nødvendige prøver aflever kun to hvalpe ud af fem hundrede.

Efter udvælgelsen dyrkes den i overensstemmelse med alle regler: De er perfekt fodret, går meget, giver maksimal kommunikation med folk for dyb socialisering og vigtigst af alt, regelmæssigt og kompetent træning. Træning af hundens livvagter er en meget vanskelig opgave. Tilgangen til uddannelse er individuel. Afhænger ikke kun af dyrets natur, men også på kundens specifikke anmodninger.

Hvor skal man rejse

Klassisk hund uddannelse af denne specialisering er opnået i Amerika. Den mest berømte skole er K-9. Derudover er der analoger i Tyskland, Tjekkiet, Belgien og Holland.

akkompagnement

Dog kan ikke kun hundens livvagter, hvis racer er strengt begrænsede, beskytte ejeren. Mere velkendt adfærd i eskortehunden, det er næsten en almindelig ven, der elsker ejeren. Men når man vælger en firevagt, skal denne specialisering personligt tage del i sin opdragelse og træning. Men valget af racer er bredere, og der gives fortrinsret til dyr med ikke-aggressivt udseende.

Godbidder

Hvorfor vælge en hund som vagt?

  • Følsomhed. Dyret mærker de mindste forandringer i ansigtsudtryk, ned til den mindste sammentrækning af øjets muskler og aktivering af svedkirtlerne - det giver det en enorm fordel over tid i en kritisk situation.
  • Unobtrusiveness. Ingen tobenet mand har mestret kunsten at irritere sine overordnede.
  • Devotion.

Et andet udseende

Tidligere eksisterede der de nationale skoler i uddannelse af hundens livvagter. Imidlertid har de fleste teknikker hidtil gået tabt, og der er ingen specialister i stand til at isolere fra de mange dejlige klumper af dem, der ufrivilligt vil beskytte den betroede individ uden kærlighed til ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.