Hjem og familieBørn

Børns legetøj dinosaur på fjernbetjeningen: en gennemgang af typer, producenter og anmeldelser

Dinosaur på fjernbetjeningen - hvad mere kan et barn, der er træt af biler, fly og andet udstyr og på computerspil og alle mulige gadgets for børn også har brug for hvile. Ny interaktiv legetøj er i stand til at erstatte kæledyr. Og hvis huset allerede lever en kat eller en hund, vil deres reaktion på den nye beboer være interessant og kontroversiel. Der er mange varianter af dette dyr. Overvej dinosaur med fjernbetjening til børn og denne Dino-robotter til større børn.

Dinosaurer for Kids (orange)

Lyse og farverige med flerfarvede lys dinosaurer tiltrække sig opmærksomhed fra børnene. Ved hjælp af fjernbetjeningen kan du få krybdyr flytte frem og tilbage og vinkede hale, åbne og lukke munden. Keenway firma - en af de få, der er involveret i fremstilling Toy dinosaur på fjernbetjeningen for børn fra 3 år. Plastic maling af høj kvalitet og uden lugt. At arbejde nødvendige blot to lommelygte batterier. Lyde og melodier tyst, især, ikke at skræmme barnet og ikke kede voksne. Prisen er ganske demokratisk og svinger omkring 700 rubler. Serien omfatter fire typer af dinosaurer (blå, orange, gul og grøn).

Plastic fjernbetjening stiliserede sten knapper er store nok. Af den måde, dette selskab fremstiller og andre dyr på fjernbetjeningen. Forældre taler om legetøjet overvejende positive, undtagen i tilfælde af køb af varer med ægteskabet.

Dinosaurer for børn fra 5 år til 8 år

Denne betinget kategori omfatter legetøj gamle dinosaurer med en række forskellige funktioner. Nogle af dem har deres egen karakter og evnen til at udvikle og lære. Denne gruppe omfatter følgende modeller af dinosaurer:

  1. Zoomer - interaktiv legetøj dinosaur på fjernbetjeningen.
  2. Pleo robot dinosaur.
  3. WowWee Roboraptor ™.
  4. Dinosaur, krybdyr Fire Drage fra producent- Cs Toys.
  5. Tyrannosaurus fra Dragon-i firmaet.

Dinosaur firma Zoomer (med hjul)

Lyse og muntre dinosaur opkaldt Dino hurtigt bevæger ved to hjul. Et barn kan betjene det med fjernbetjeningen, men du kan installere den frie bevægelighed funktionen. I dette stykke legetøj vil selvstændigt bevæge sig rundt i huset, sniffing ting og growl, hvis noget, hun ikke kunne lide. Dino er i stand til at gentage bevægelsen for hånden, at danse, at åbne munden og knurren. øje baggrundsbelysning gør det klart for ejeren, stemningen er en dinosaur. I dårligt humør knuser alt på sin vej. Indbyggede sensorer tillader dinosaur finde emner.

Sættet indeholder et USB-kabel (opladning kan udføres fra computeren). At arbejde er det nødvendigt at købe kun tre batterier (AAA 1,5 V) til fjernbetjening.

Anmeldelser sige, at ikke kun børn, men også voksne som en dinosaur på fjernbetjeningen. Prisen for en sådan interaktiv mirakel er omkring 6-7 tusind rubler.

Pleo robot dinosaur

Legetøjet, der er ved at udvikle hver dag. Robotten-dinosaur på fjernbetjeningen "Pleo" kontrol, når du første gang tænder kommer og opfører sig tøvende, men viser alt af interesse. Værten kan lære ham at gå og selv at give sin pote. Sættet indeholder særlige plast efterlader at selskabsdyr chews med glæde. Dette legetøj kan præcis erstatte og kat og en lille hund.

Tegn afhænger måde af opdragelse og pleje af robotten. Hvis du motionerer en masse opmærksomhed på dinosaurerne, så vil det vokse kærlig og hengiven ven til værten. Omvendt, når den manglende opmærksomhed at være aggressiv og vred. Mange mødre sige, at for børn med allergi over for dyrehår uddannelse dinosaur robot - en fantastisk måde ud. Det er interessant at observere opførslen af disse to legetøj robotter. Rigtigt, det er sjovt er ikke billigt, at prisen på en af de andre - 15-20 tusind.

WowWee Roboraptor ™

Dinosaur på fjernbetjeningen med WowWee virksomhedens forsvarlig forvaltning præsenteres i flere størrelser. Big Roboraptor ™ har følgende dimensioner: længde - 77 cm, højde - 25 cm pris på omkring 6000 rubler .. Mini-version er meget billigere, omkring 1.500 rubler, men dimensionerne er ikke så imponerende (højde - 17 cm, længde - 40 cm). Begge versioner dinosaur udstoppet sensorer, gør det muligt at udforske de objekter og området omkring. Fjernbetjeningen er udstyret med knapper på begge sider til at bevæge kroppen og vender hendes hoved og hale.

Humor legetøj, også kan styres. For eksempel i en legende stemning Roboraptor ™ lege med vært slæbebåd klud, som en hundehvalp. En anden karakter kan være aggressiv og på vagt - alle på ejerens anmodning.

At arbejde behov 9 batterier (3 og 6 i den fjerne meget legetøj). Med den medfølgende manual med god russisk oversættelse. De vigtigste ting - der er illustrationer til at hjælpe dit barn til hurtigt at forstå, hvad der er hvad. Hvis du mener de anmeldelser, som et stykke legetøj for børn, og forældre klager over de høje omkostninger og høje brøl, der udsendes af et rovdyr.

Dinosaur Fire Drage

Dette er ikke blot en dinosaur på fjernbetjeningen, er det en reel ildsprudlende drage med vinger. Også, ligesom sine kolleger, denne robot har sensorer. Et karakteristisk træk er evnen til at hoppe. Med fjernbetjeningen kan du skifte tilstand, men kun to af dem: "sulten" og "rolig". Den første tilstand er meget mere interessant. I denne tilstand, dragen kraftigt flytter, den bevæger halsen og halen, knurren og viser aggression. At fodre dinosaur, skal du blot klikke på knappen, men så legetøjet bliver træg og passiv.

En interessant mulighed er evnen til at programmere dragen trin (ikke mere end tyve). Reptile reagerer på høje lyde og bliver til en glubsk bæst.

En væsentlig fordel, især for forældre, er tilstedeværelsen af tilpasningen lyd. Prisen på dragen varierer fra 3.500 til 5.000 rubler. Farve muligheder: grøn, sort.

Ved tyrannosaur selskab Dragon-i

Toy robot dinosaur på fjernbetjeningen - Tyrannosaurus, formentlig den mest realistiske. Dette krybdyr som en ung palæontologer, fordi det er en lille kopi af en rigtig dinosaur, der levede millioner af år siden. Beast er i stand til at skinne igennem øjne og truende knurren. Halsen er lavet af blødt gummi og plast kuffert. Derfor kan dinosaur problemfrit bevæge sit hoved og åben mund.

Interessant lavet fjernbetjening. Han fyldte i form af sten, som skelettet af Tyrannosaurus rex. Trykke på den tilsvarende del kan styre den øvre eller nedre del af dinosaur. Prisen for dette legetøj er omkring 4 tusind rubler.

Skal du købe en dinosaur på fjernbetjeningen til dit barn?

Svaret på dette spørgsmål kan ikke være entydigt. Det er nødvendigt at tage hensyn til ikke blot en alder af barnet, men også hans passion, og den meget karakter. De fleste af dinosaurerne ikke afviger hastighed og dynamik (med undtagelse af legetøj fra Zoomer selskab med hjul). Derfor børn fidgets bestemt ikke meget behagelig inaktiv robot. Hvis du mener de anmeldelser, selv de dyre robot dinosaurer med mange funktioner for mange børn er af interesse kun i en halv time. Derfor er det bedre ikke at købe en gang dyrere modeller, og vælge en indstilling for budgettet. De er ikke mindre interessant og har næsten de samme funktioner som de dyre robot dinosaurer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.