Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Hvordan man lærer at gøre adgangen til de to arme

Før du lære at gøre adgangen til de to hænder, er du nødt til at arbejde. Denne øvelse involverer flere trin, bør udføres sammen. Først er der en pull-up og derefter, faktisk, skubbe eller output. Også være opmærksomme på, at for at udføre denne vanskelige øvelse, du har brug for at indhente mindst ti gange til brystet. Så først er du nødt til at indhente. Hvis du generelt ikke kan strammes noget tidspunkt, begynde at træne med pushups.

Når du kan fange mindst ti gange, kan du begynde at lære at gøre adgangen til én. For at gøre dette skal du smide en hånd på baren, en lille snor op og komme i fokus. Før du lære at gøre adgangen til de to hænder, bør du være i stand til at udføre denne øvelse på både højre og venstre hånd. Ud over at komme ind i en skal man være uddannet i at trække op i brystet.

Output Teknik på to hænder

Så for at mestre denne teknik, er du nødt til at lære at udføre alle dens komponenter. For det første er det bly-in motion, så - udgangseffekten af en smal vandret stang uden repositionering hænder. Der er en tredje del - effekt på væggene, men ikke i dette tilfælde. For at begynde at gøre de forberedende øvelser, analysere deres egenskaber, udføre på et fly og gå til klasser på baren.

bringe øvelser

Denne del af øvelsen indebærer trækker op brystet (mindst ti gange), push-ups på bar og langsom revers udgangseffekt. Dette er en obligatorisk øvelse, og du skal vide, hvordan man lærer. to hænder kan ikke udføre output, ude af stand til at indhente.

Udgangseffekten fra en smal vandret stang

I denne øvelse, er det vigtigt ikke at fastsætte våben, da denne bestemmelse bremser. Hvordan er det udføres? Udgangseffekt, skarpe ryk lidt tilbage og op, så stærke push-hænder. Måske når det ikke lykkes ikke ligge på hænderne, men det er, i princippet er det ikke særlig vigtigt i den indledende fase af uddannelse. Gør som det er nemmere og mere bekvemt, det vigtigste - det er at finde ud af at lære at gøre adgangen til de to arme. Effekt i de begrænsede ansigter - en meget nyttig øvelse, som vil hjælpe dig med at mestre teknikken til udførelse.

Tips til korrekt gennemførelse af produktionen til de to arme

Motion "adgang til de to arme" er en kraft, men stadig i det første sted, det er - pull-ups. Derfor bør det først være uddannet i gennemførelsen af de standard push-ups på baren. Denne bænk er vigtigt at sænke kroppen så lavt som muligt, forsøger at opnå det højeste punkt i at trække.

Prøv at kombinere bænkpres og pull-ups. Vi er nødt til at blive strammet i et hastigt tempo, så du, da det blev udsendt i placeringen af elevatoren. Derudover kan du hjælpe kicking mig at gøre på det tidspunkt, trække op en lille sving. Men du skal ikke overdrive det med disse bevægelser, da stedet for at indtaste de to arme kan vise sig helt anderledes motion.

Også værd at bemærke er, at udgangseffekten er lettere at udføre, når benene er lidt foran strålen niveau. Hvis du træner med ryk med bevægelser og så videre, så over tid vil du gå til en glidende overgang.

Så lære at gøre adgangen til de to hænder? Du skal huske, at ideelt set bør bevægelsen være langsom, uden pludselige ryk: trukket - bænkpres - klem. Fast og selvsikker - ingen unødvendige bevægelser!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.