Selv-dyrkningPsykologi

Uanset om det er nødvendigt viljestyrke til at overvinde frygten for mørke? Psykologer anbefaler ikke.

Ganske vanskeligt at finde en mand, der som barn helt fortrolig med den mørke, fordi klagen er: "Jeg er bange for mørke" er den mest almindelige hos børn. Med denne katastrofe, børn plejer at gå til hendes forældre, ældre søskende, i et ord - til dem, der er stærkere og kan spare. I denne alder i stedet for at støtte børn ofte får hæk forslag fra forældre: "Du har en stor, hvad en dårskab, der kunne ske" - denne installation, med magt påvirket i hovedet, kan det beskadige liv og en voksen, så frygten for mørke ved den faktisk kan blive til en fobi.

Eksperter mener, at der ikke er bange for mørket er kun en mand med en ganske mangel på fantasi. I hans tænkning, mørket - det er kun fravær af lys, er det derfor nødvendigt enten at give dækning, eller vente til morgen. Hvis fantasien er i orden, er frygten for mørke vises først på niveauet af angst. Du kan ikke se, hvad der sker rundt, det forårsager en følelse af angst. Særligt karakteristisk for denne tilstand af mennesker, der er vant til at holde alt under kontrol.

Autotraining elementer, der typisk ordineret som et middel til frygt, fungerer ikke i mørke. Hvis den alarmerende situation fortælle mig selv, at der ikke var noget galt, at i virkeligheden det syntes, at han hørte, og det er, at skygge på gulvet er blot en konsekvens af svigt af refleksion af gadelygte, kunne den mindste ulykke forårsage et nervøst sammenbrud. Vi forstår alle, at det ikke er nødvendigt at høre den knitrende, kunne det være noget, fra gulve til synke angriber, opfanger nøglerne til hoveddøren. Voksen logisk tænkning gør os endnu mere nervøs, og hvis tiden styrke deres egen viljestyrke i et forsøg på at overvinde frygten, vil det være noget af et chok, den eneste tilbagevisning til kollapset psykologisk forsvar. Bragt til det absurde frygt for mørke - en fobi, en af de mest almindelige og alvorlige i verden.

Hvorfor viljestyrke er farligt at overvinde sin egen frygt? Det faktum, at alle vores regelmæssige og logiske beregninger, der er nævnt som argumenter mod, skal du sørge for at snuble på et fænomen, der vil annoncere alle de sikkerhedsgarantier intet mere end en løgn. Hvis ud af mørket ved du pop op katten, ville det være en løgn at sikre "der er ingen der." Det underbevidste er garanteret til at arbejde imod dig, fordi der kan være ikke blot en kat, ikke? Frygt for den mørke er baseret på tabet af kontrol, visionen er en meget vigtig faktor, der bekræfter sikkerheden. Hvis vision er nødvendigt at udelukke, vores krop til det yderste skærper de andre sanser, og først af alt dette er et rygte. Pludselig forværret hørelse er i stand til at fange lyde, der synes atypisk, skummel, de er vanskelige at identificere. Så frygten for mørket får stærk støtte, og fantasien straks giver den mest absurde forklaringer hver raslen eller knage.

Den mest simple løsning, der kommer til at tænke en mand er at tage stien mindst modstand og fjerne mørke overhovedet. Den elektriske lys gjorde det muligt for en sådan handling - lider af en frygt for mørke mennesker forlader natten lys og lyde overdøve musikken eller kontinuerligt tv-stationer. Dette forværrer kun problemet: forestille sig panik niveau, hvis en pludselig strømafbrydelse - som følge af squalls, for eksempel. Måske den mest korrekte handling i viden om deres frygt vil være et besøg på en psykolog. Dette vil hjælpe med at bestemme oprindelsen af frygt, hvad er du bange specifikt - det faktum, at du ikke kan se i mørke, eller imaginære genstande, der kan skjule der.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.