SundhedSygdomme og betingelser

Neurodermatitis: symptomer og behandling

Atopisk dermatitis - en ret almindelig sygdom, der manifesterer sig på huden. Nylige undersøgelser viser neurologiske komponent i ætiologien neurodermatitis. Det afslørede, at hududslæt vises med negative følelser, stress, nervøs stress. Atopisk dermatitis - reaktionen af hudens reaktion på den manglende evne af legemet til at tilpasse sig nye ændringer, som stress. Normalt udvikler i barndommen atopiske allergiske reaktioner. Forældre er vigtigt at følge processen, hvis barnet er allergisk (især - exudativ diatese) til hendes baggrund udviklede ikke atopisk dermatitis. Sygdommen kan også udvikle på grund af allergi over for medicin, mad, husholdningskemikalier, især hvis barnet er således udsat for nældefeber, astma.

Hvis diagnosen atopisk dermatitis (symptomer), behandling kræver lang tid for at få et positivt resultat. Nogle gange, i en alder af puberteten, at sygdommen går i remission, men ikke alle.

En væsentlig rolle ved genetiske faktorer spiller - hvis moderen er syg neurodermatitis, at barnet har næsten altid en bestemt allergisk disposition.

Atopisk dermatitis, symptomer på som er klare og enkle for enhver hudlæge ikke forårsager for meget besvær i diagnosen. Neurodermatitis skelne mellem to typer - diffus og begrænset. Symptomer på neurodermatitis i en begrænset form mest almindeligt forekommende blandt voksne. Huden påvirkes i visse områder - i det område af albuen og knæhaselymfeknuderne folder på underarmen, på indersiden af låret, på håndled, hals, ben og pungen. Den berørte del af huden er opdelt i sådanne portioner - perifere (med en ændring af farve), en gennemsnitlig (med dannelse af papler) og infiltrativ (med elementer lihinizatsii hud). Begrænset neurodermatitis spredes på huden er ikke meget - som regel er der et par sektioner, der er symmetrisk i forhold til hinanden. hud ikke begrænset neurodermatitis bliver vådt.

Atopisk dermatitis, hvor symptomerne forekommer oftest hos børn, kører lidt tungere på klinikken. Vælg lommer næsten umuligt - processen spredes i hele kroppen, så falmer, så betændt visse steder. Oftest lider ansigt - området omkring øjnene og munden. Næste neurodermatitis griber halsen, albuen og knæhaselymfeknuderne. Hvis en lang tid på samme sted, der lider af neurodermatitis, selv i remission hud er brun, hendes ar er synlige, ligesom en strækning. Hvis sygdommen er akut, føler børnene uudholdelig kløe og kam det berørte område til alvorlige sår. Provokerer kløe uldne tøj, der bærer anbefales ikke til patienter neurodermatitis. Oftest forværring forekomme i foråret og efteråret, men sommer og vinter flow relativt problemfrit. Det er rigtigt i sommeren er det vigtigt at sikre, at der ikke var nogen varmeknopper, som kan forårsage atopisk dermatitis.

Atopisk dermatitis, symptomer som er identificeret i de tidlige stadier, er det bedst at behandle med velvalgte lægemidler. Det er vigtigt, at behandlingen blev udført af to specialister - en børnelæge og allergolog. På den akutte fase nødvendigt at udelukke produkter-allergener: .. Fisk og skaldyr, slik, osv Af stor betydning er forholdet mellem patientens sygdom til andre. Det er ikke nødvendigt at sætte fokus på dette, er det bedre at distrahere, ikke at skabe konflikter. Hvis dit barn har atopisk dermatitis, symptomer er bedst maske, så andre ikke har såret ham med spørgsmål - mange børn dannede en neurose på denne jord og sygdommen bliver værre. Af de medicin ordineret antihistaminer, kortikosteroider, og vitaminer. Udbredte fysioterapi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.