HjemlighedPlantning af bevoksning

Rose Abraham Darby - en sand dekoration blomsterhave

Rose Abraham Darby er en af de bedste og mest populære engelske roser. Dette skyldes primært, at de "forældre" af denne type er repræsenteret ved moderne sorter. Denne række af roser vises relativt nylig - i 1985, opdrætter af England.

Rose Abraham Darby - beskrivelse af sorten

Engelsk rose er en staude blomstrende plante i form af en tilstrækkelig kraftig en spreder busk, der har fremragende modstandsdygtighed over for ugunstige vejrforhold, forskellige sygdomme.

Bladene af denne plante er blanke, mørkegrønne farve. Direkte til selve anlægget temmelig stor, kan det nå en højde på 1,5 - 2 meter. Frem for alt er det ret hurtigt vokser til denne størrelse.

English Rose Abraham Darby farver fryd for øjet skålformede kobber-abrikos farve inde og blød lyserød - på kanterne. Aromaen er meget stærk, med et strejf af jordbær smag. Det skal bemærkes, at det samme hele busk har en pæn rund form og, især, med ordentlig pleje denne plante blomstrer med misundelsesværdig regelmæssighed.

Som hovedregel, for enden af lange stilke og kraftfuld der er tre store blomst diameter på op til 14 cm duftende blomster -. Først frugt og citron, som er tættere på slutningen af overgangen i lugten af rosenolie - mærkes i hele blomstringen. Det er værd at nævne - en blomst kan alt omkring 140 kronblade.

Engelsk rose: pleje af anlægget og især dens avl

Især forsigtig forlader Rose Abraham Derby kræver ikke. For optimal vækst er det tilstrækkeligt kun så meget plads som muligt. Dette er, hvad bestemmer størrelsen og formen af anlægget. Hertil kommer, fordi buskene er stærke nok og stærke stilke, rose, kan du sætte på sporet af en støtte.

For at give mere æstetisk busk og omkring blomsterbede, kan busk formular let justeres ved hjælp af almindelige klippere. Det har ingen effekt på den blomstrende proces.

Rose Abraham Darby, et foto, der viser den fulde skønhed af denne plante blomstrer blandt de første buske og fortsætter med at nyde sine blomster næsten op til frost.

Funktioner pleje buske

Abraham Darby steg blomster kan være af forskellig farve, der kombinerer fersken, pink og endda gul tone. Imidlertid mest centrale del af blomsterstanden udtrykt ved en kombination af mættede og fersken-lyserød farve, som ved kanterne bliver mere rødlig gult skær. Det er værd at bemærke nogle træk ved denne busk. Således, med stigende temperatur af det omgivende rum blomster bliver mættet fersken nuance, og temperaturen sænkes - en lyserød farve.

På trods af at Abraham Darby steg ganske modstandsdygtige over for ugunstige vejrforhold og forskellige sygdomme, bør det behandles meget omhyggeligt og præcist - ellers vil det ikke behage sin duft og pragt af farver. For eksempel kan ved lave temperaturer og høj luftfugtighed blive udsat for plantesygdomme, såsom sort plet. Hertil kommer, uden ordentlig pleje steg Abraham Derby kan lide af rust og meldug.

English Rose Abraham Darby

Sådanne buske vil helt sikkert blive en udsmykning af enhver indmarken eller et blomsterbed. Dette er en forholdsvis fordringsløs plante, hvis du følger de enkle regler for pleje i lang tid vil nyde sine duftende og smukke blomster.

Blandt andre fordele, er det værd at bemærke, at de mange forskellige engelske roser ganske godt bringer regn og vind. Med kraftfulde og stærke stilke engelsk rose er modstandsdygtig over for kraftige vindstød og andre ugunstige vejrforhold.

Hertil kommer, at Bush perfekt bevarer sin form. Med hjælp fra almindelige neglesaks er det nemt at få den ønskede form, og lejlighedsvis at holde det.

Let duft af blomster med en antydning af jordbær, sød fersken og pink nuancer, fremragende modstandsdygtighed over for vejrlig og gentagen blomstring i hele sæsonen - hvad der ellers er brug for en sand dekoration blomsterhave?

Selvfølgelig er denne form for engelsk rose er den mest succesfulde udvikling af den engelske opdrætter David Austin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.