FormationVidenskab

Et materiale punkt

Baseret på muligheden for lokalisering af fysiske objekter i tid og rum, i klassisk mekanik, studiet af lovene flytter begynder med en meget enkel sag. Denne begivenhed er bevægelsen af et materiale punkt. Conceptual idé elementarpartikel analytisk mekanik danner baggrund for præsentationen af de grundlæggende love for dynamik.

Materiale punkt - et objekt, der har en uendelig lille størrelse og endelig vægt. Denne idé helt svarer til repræsentationen af diskrete natur af stof. Tidligere har fysikere forsøgt at definere det som et sæt af elementære partikler, der er i stand til at bevæge sig. I denne henseende har materialet punkt i dens dynamik blevet bare nødvendigt for den teoretiske konstruktioner værktøjet.

Dynamikken af objektet baseret på det inertial princip. Ifølge ham, at materialet punkt, der ikke er under indflydelse af ydre kræfter, fastholder sin tilstand af hvile (eller forskydning) over tid. Denne bestemmelse er gjort rent nok.

I overensstemmelse med inertisætningen, materiale punkt (fri) bevægelse ensartet og retlinet. I betragtning af den særlige tilfælde, hvor hastigheden er nul, kan det siges, at objektet bevarer en tilstand af hvile. I denne henseende kan det antages, at indflydelsen af en vis kraft på det pågældende emne er simpelthen ændringen i dens hastighed. Den enkleste hypotese er den antagelse, at hastigheden af forandringer, som har en væsentlig pointe er direkte proportional med indikator for kraft, der virker på det. Proportionalitetsfaktoren falder med stigende inerti.

Naturligt materiale er karakteristiske punkter ved hjælp af størrelsen af inerti-forholdet - masse. I dette tilfælde kan den vigtigste lov af dynamikken af objektet formuleres som følger: til accelerationer på hvert tidspunkt er forholdet mellem kraft, der virker på objektet til dens masse. Opgørelse af kinematik, forud dermed præsentationen af højttalerne. Masse, som karakteriserer dynamikken af materialet punkt, indføres efterfølgende (fra erfaring), mens tilstedeværelsen af en bane position, acceleration, hastighed tilladt forudsiges.

I denne henseende ligningen af dynamikken af objektet hævder, at produktet af massen af objektet til nogen af komponenterne i dens acceleration er lig med den tilsvarende komponent af kraften, der virker på objektet. Antages det, at kraften er en kendt funktion af tid og position, til bestemmelse af koordinaterne for en partikel i forhold til den tid produceret af tre ordinære differentialligninger af anden orden med hensyn til tiden.

I overensstemmelse med kendte sætning fra forløbet af matematisk analyse, opløsningen af nævnte system af ligninger er entydigt bestemt af koordinaterne og deres første derivater i et starttidspunkt interval. Med andre ord, når en bestemt position med hensyn til materiale og dets hastighed på et bestemt punkt nøjagtigt kan bestemme arten af dets forskydning i alle fremtidige perioder.

Som et resultat er det klart, at de klassiske dynamik af objektet er i absolut overensstemmelse med princippet om fysisk determinisme. Ifølge denne kan den kommende tilstand (position) af materialet af verden forudsiges fuldstændigt i nærværelse af de parametre, der bestemmer sin position på et tidligere tidspunkt.

På grund af det faktum, at størrelsen af materialet punkt er uendelig lille, vil dens bane være en linje optager en tredimensionelt rum kun dimensionelle kontinuum. Hver sti sektion er der en vis kraft værdi, der angiver den næste bevægelse af uendelig lille periode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.