Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Store" på Petrovka: menu, pris, anmeldelser

Restaurant "Store" på Petrovka - er et luksuriøst projekt af den berømte Moskva restauratør Arkady Novikov. Dette sted er berømt ikke kun for sin originale menu, men også grandiose interiør, som adskiller den fra konkurrenterne. I denne artikel ser vi placeringen af "Grand", dets menu- og vinkort, samt besøgende anmeldelser om dette sted.

Restaurant "Store" på Petrovka: adresse og åbningstider

Dens placering "Large" understreger den høje status. Det er beliggende i hjertet af Moskva. Et par bygninger i restauranten har et stort teater og en respektabel indkøbscenter "Petrovsky Passage". УМа . Herfra kan du nemt gå til den Røde Plads eller U gal. Den nemmeste måde at komme til restauranten bruger metroen. Gæsterne nødt til at navigere til stationen "Kuznetsky Most" (400 meter) og "Teater" (300 meter). Den resterende afstand kan nemt gå. Du kan nå ham i hans bil. Eget sikker parkering tilbyder restauranten "Big" på Petrovka. Adresse institution: Moskva, Petrovka Street 3/6, den anden struktur. Det er modsat en stor forretning center "Berlin Bridge".

Fra mandag til fredag restauranten er åben fra 08:00. Lørdag og søndag den åbner ved middagstid. Hovedprincippet i "Greater" - forpligte kunder rundt, så det er åbent indtil den sidste kunde. De har en tendens til ikke at blive her længere end midnat på hverdage. Og i weekenden, nogle vacationers tilbringe i restauranten hele natten, vender hjem i morgen.

Læs mere om restauranten

Inspireret af pomp af Bolshoi Teatret eponyme restaurant overrasker sine gæster med luksuriøst interiør og særprægede menu. Den blev åbnet i april 2009. Restauratør Arkady Novikov mener, at sådanne institutioner ikke selv i Europa. Det vigtigste stolthed af restauranten er en samling af malerier af berømte europæiske kunstnere og skulptører. Du kan se dem overalt, fordi de er dekoreret med både den lokale hal. Restaurant har specialiseret sig i traditionelle russiske retter, selvom menuen kan du finde lidt af klassiske franske og italienske retter. бюджетным. Dette sted er næppe et budget. En fuld måltid koster besøgende i 3500-5000 rubler, hvis ikke at tage højde for omkostningerne af alkoholholdige drikkevarer.

Restaurant "Store" på Petrovka billeder, som du kan se i denne artikel, - et førsteklasses institution, der forpligter ham til at have deres egen kok. Бенмамар , который начинал свою карьеру в знаменитых европейских " мишленовских " кафе. De blev en fransk kok Kamel Benmamar, der begyndte sin karriere i den berømte europæiske "Michelin" cafe. I 2005 flyttede han til Rusland. I alle værelser, restauranten tilbyder gratis internet. Om aftenen kan gæsterne nyde levende musik fra denne instrumental orkester. En sådan luksus og pragt af restauranten tiltrækker velhavende mennesker, teater-gængere og besøgende, der ønsker at markere en vigtig begivenhed for dem i en festlig atmosfære.

Indvendige haller

Restaurant "Big" (Petrovka, 3/6) består af to luksuriøse spisestuer, som er designet til 100-150 besøgende. Det første værelse er indrettet i hvidt. Det er dekoreret med elegante krystallysekroner og marmorsøjler reelle, så det lader til, at du er i en adelsmand palæ, fyldt med aristokrater. Hvide oprindelige smadre livagtige detaljer. Клинге или Пьера Сулажа , которые висят на стенах. For eksempel et billede af Dietrich Klinge eller Pierre Soulages, som hænger på væggene. De kombinerer perfekt møbler lavet af læder og fløjl. коллекционным вином, а в отдалении можно увидеть настоящий черный рояль и десертный стенд. Midt i rummet er den originale glas design med samlerobjekt vin, og i det fjerne kan du se en rigtig sort flygel og en dessert stativ. Overalt kan du se de potter af levende planter.

Det andet værelse af restauranten er meget mindre. Dens design er baseret på den klassiske kombination af rige røde og brune. Væggene er beklædt med dyre træpaneler og møblerne er lavet af kvalitet læder. Langs bordene er lange sofaer med komfortable puder. Interiøret er også dekoreret med talrige malerier og fotografier, skulpturer, stearinlys og friske blomster. Det andet rum også huser baren og trappen, der fører til toiletter.

Menuen i restauranten "Big"

Et rigt udvalg af russiske retter tilberedt for de besøgende i restauranten "Big" på Petrovka. специалитетов . Dens menu består af mange supper, småretter, kød- og fiskeretter, snacks, desserter og specialiteter. Hertil kommer, at i det du kan finde de klassiske hits af europæisk køkken. Fra mandag til fredag kan du spare, hvis du kommer til frokost fra 12:00 til 18:00. På dette tidspunkt i restauranten 20% rabat på hele menuen. Men det er nødvendigt at vide, at dette forslag er virkelig ikke på helligdage. Alle menuer duplikeres på engelsk.

которые вы можете попробовать в этом ресторане, и их стоимость: Her er nogle retter, som du kan prøve i denne restaurant, og deres omkostninger:

 • salat af brændt aubergine og en ung landmand ost (700 rubler);
 • salat "Herring under en pels", krydret med hjemmelavet mayonnaise (800 rubler);
 • Salat "Mimosa" med rød kaviar og tun (900 rubler);
 • Russisk Borsch, kogt på oksekød bouillon (550 rubler);
 • suppe af græskar med røget duck (650 rubler);
 • Fisk pose tre fiskearter (900 rubler);
 • grøntsager, dampet eller grillet (400 rubler);
 • stegte kartofler med svampe (700 rubler);
 • подаются с фермерской сметаной (800 рублей); Russiske dumplings med oksekød, som leveres med landmand creme fraiche (800 rubler);
 • risotto med porcini svampe (1000 rubler);
 • с индейкой и перечным соусом (700 рублей); burger med kalkun og peber sauce (700 rubler);
 • сибаса , тушенное с томатами, имбирем и луком-порей (1150 рублей); havaborre filet stuvet med tomater, ingefær og porre (1150 rubler);
 • kanin proppet kød med savoykål (850 rubler).

tilbudt drikkevarer

Restaurant "Store" på Petrovka, beskrivelsen af, som kan læses i denne artikel giver et udvalg af hjemmelavede drinks lavet af landmænd i og omkring Moskva. Du kan bestille en liter kaffekander Tranebær, hindbær og tranebær frugtdrik, hindbær eller kirsebær gelé, samt en sundheds drik lavet af hofterne. Besøgende kan også vælge en drink fra te og kaffe-kort.

Baren er til rådighed for traditionelle restauranter Arkady Novikov sat af alkoholholdige drikkevarer. Russisk, europæiske, sydamerikanske vine i menuen, rom, whisky, vodka og anden spiritus. Baren er også tilgængelig alkoholholdige drikkevarer og tobaksvarer.

gastronomiske begivenheder

Restaurant "Great" Petrovka modtage ansøgninger for udarbejdelse af banketter. Antallet af besøgende er begrænset til 150 gæster. фуршетного меню, рассаживание гостей, а также приборку помещений после банкета. Restaurant personale vil tage udsmykning af haller, tegning fourchette menu, opholdsområde gæster, og rydde lokalerne efter banket.

Hertil kommer, at restauranten ofte er teatralske aftener, som samler fremtrædende kunstnere fra Moskva. På hverdage passerer allerede blevet berømt Tea Party 05:00, når de besøgende for 750 rubler få te fra en samovar, og dette ubegrænset adgang til desserter. Fra tid til anden kokken på restauranten institution foretager masterclasses og gastronomiske aftener. En traditionel begivenhed af festivalen var netværket faciliteter af sund mad Sådan grøn.

Restaurant "Store" på Petrovka: positive anmeldelser

пользуется большой популярностью у состоятельных жителей Москвы, однако нередко сюда выбираются и более бюджетные посетители. Restauranten er meget populær blandt de rige beboere i Moskva, men ofte vælges her og flere budget besøgende. Som regel de forbliver tilfredse med kvaliteten af den foreslåede mad og professionel service, men nogle hævder, at forventet mere fra etableringen af en sådan klasse. Først, vi en liste over de vigtigste fordele, at ifølge Moskovitter, har en restaurant, "Great" på Petrovka:

 • Dejlig atmosfære i restauranten. Det er stille og rolig, ikke høre samtaler af andre gæster, live musik.
 • Varieret menu, som fra tid til anden er der nye retter. Den omfattende dessert listen.
 • Hurtig service, selv ved de overfyldte hal.
 • Behageligt restaurant personale, der er altid indbydende til besøgende.
 • Nogle gange gæsterne tilbydes gaver fra kokken, for eksempel, en gratis dessert eller drikke.

negative reaktioner

Men for at behage alle restauranten "Big" på Petrovka, desværre var det ikke. Nogle besøgende følte, at opretholdelsen af institutionen ikke opfylder den prisforlangende, så det er usandsynligt at besøge dette sted igen. Gæsterne på showet følgende ulemper ved dette sted:

 • нужным. Administrator besøgende sidder efter eget forgodtbefindende. бронировали столик у окна. Mange gæster blev tvunget til at sidde i korridoren, selvom booket et bord ved vinduet.
 • Desserter her er på en særlig stand i midten af rummet, så de hurtigt tørre op. På grund af dette, behøver nogle gæster ikke tør at spise dem.
 • Garderobe er meget langsom. På grund af dette, ved indgangen til restauranten er ofte bygget et lille sted.
 • Bittesmå portioner, som ikke er pengene værd.

Vi drage konklusioner

Populær og dyre sted er restauranten "Big" på Petrovka. "Hvordan kommer man dertil?", "Hvad er det for retter tilbydes her?", "Hvad er de anmeldelser gæsterne forlader?" - Disse spørgsmål mange mennesker spørger oftest. I denne artikel har vi forsøgt at besvare dem. Denne restaurant er ideel til middag, som markerer enhver vigtig begivenhed. For den gennemsnitlige frokost han, tværtimod, er for dyrt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.