SundhedPræparater

Hormonale lægemidler med overgangsalderen: Hvad er de til?

Overgangsalderen er den fysiologiske uundgåelige tilstand af den kvindelige krop. De fleste kvinder tror fejlagtigt, at overgangsalderen vil medføre ubehag og underlegenhed i livet. Dette er selvfølgelig en dyb vildfarelse, og vi vil forsøge at finde ud af, hvordan du forhindrer ubehagelige symptomer og normaliserer de fadingfunktioner i æggestokkene. Læger anbefaler ofte hormonelle stoffer i overgangsalderen, under aldersrelaterede ændringer i seksuelle funktioner. Medikamenter indeholdende østrogener hjælper med at normalisere og forbedre den hormonelle baggrund samt at neutralisere ubehagelige fornemmelser i denne periode.

Desværre bidrager det klimatiske syndrom i de fleste tilfælde til forekomsten af ubehagelige fænomener, nemlig:

-bessonnitsa;

Høj tidevand

-golovokruzhenie;

-migreni;

-hjertet hjerteslag;

- ofte en stigning i temperaturen

-osteoporose (sygdom af knogler)

-kontinens af urin

-Objektioner er mulige ved en klimaks af forskellig intensitet;

Tørhed af hud og slimhinder

-forøgelse i kolesterol

-påvirkning af metaboliske processer.

Alle disse symptomer udvikler sig mod en baggrund for nedsat produktion af kønshormoner. I denne artikel vil vi se på, hvordan man hjælper og lette indtræden af overgangsalderen. Normalt ordineres hormonelle lægemidler med overgangsalderen med et skarpt underskud af østrogener, det er på grund af dette, at de ovennævnte manifestationer forekommer. Til lindring anvendes to typer hormonelle lægemidler: kombineret og østrogenholdigt.

Erstatningshormonale lægemidler i overgangsalderen hjælper med at forbedre den generelle tilstand under den naturlige fysiologiske proces og eliminere ubehagelige manifestationer. Inden der ordineres hormoner, ordinerer lægen en test. Lægemidlet administreres under det obligatoriske tilsyn med en specialist.

Hos nogle sygdomme er hormonbehandling kontraindiceret : malign endometrialdannelse, brystkræft, galdekanal og leversygdomme, livmodermoment, trombofili, endometriose, hjerte-kar-sygdomme og kraftig blødning med overgangsalderen fra kønsorganerne.

Ofte homøopatiske midler anvendes til at lindre sådanne manifestationer som depression, søvnløshed, svaghed, generel utilpashed, fremkomsten af årsagssystende panik, hot flushes og livmoderblødning. Velprøvede stoffer: "Klimadinon", "Miakaltsik", "Benefis", "Ksidifon." Selvforsynet terapi er strengt forbudt.

Homøopatiske præparater hjælper ikke kun med at forebygge symptomer, men beskytter også slimhinden i intime områder mod dystrofiske forandringer og styrker centralnervesystemet. Derudover har en sådan terapi en gavnlig effekt på det endokrine system og normaliserer hormonets balance i kroppen.

Hormonale lægemidler med overgangsalderen bidrager til at udfylde manglen på østrogen, men som det viste sig er ikke alle dem egnede derfor som erstatningsterapi brugt medicin af vegetabilsk oprindelse. De indeholder naturlige stoffer, der ligner struktur til kønshormoner. Den største fordel ved phytoøstrogener er, at de er helt sikre og viser gode resultater.

De gør heller ikke skade leveren og har ikke negative virkninger på det endokrine system. Populære naturlægemidler: Estrovel, Remens, Menopace, Lefem. Den korrekte terapi i hvert enkelt tilfælde kan kun vælges af en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.