SundhedPræparater

"Lopedium" Tabletter: brugsanvisning, anmeldelser

"Lopedium" - et stof deprimerende peristaltikken. Er en gelatinekapsel med en hård skal, malet grå eller mørk grøn farve (de indeholde en hvidlig homogent pulver) eller hvide tabletter.

farmakologiske egenskaber

Tablets "Lopedium" (brugsanvisning givet i denne artikel) er sammensat af et stof, der kan kontakt med de intestinale opiatreceptorer. Gennem denne forbindelse det hæmmede frigørelsen af acetylcholin og prostaglandin. På denne måde en impuls reduceres betragteligt øger peristaltikken og midlertidigt hul passage af fødevarer gennem fordøjelseskanalen. Også tarmvæggene absorbere mere væske kommer i tonen i lukkemuskler.

Farmakokinetik

De fleste af loperamid, trådte i legemet absorberes i tarmene, men på grund af den intensive first-pass metabolisme, systemisk biotilgængelig er kun en fjerdedel af en procent.

Gennem forskning har det vist sig, at et lægemiddel er fordelt i forhold til tarmvæggen, og dermed binder til receptorer langsgående muskulære coat lag. Overvejende loperamid binder til proteiner, især albumin.

Tablets "Lopedium" (betjeningsvejledning klassificerer dem som sikre lægemidler) absorberes næsten fuldstændigt i leveren, hvor de metaboliseres, konjugeres og udskilles i galden. Grund af den ekstremt intens virkning af første passage gennem leveren præparat er koncentrationen af lægemidlet i blodet væsentligt reduceret, mens de resterende meget lav. Lægemidlet fuldstændig udskilt gennem elleve - fjorten timer.

Indikationer

"Lopedium" (tabletter) betjeningsvejledning anbefaler, at i tilfælde af kronisk og akut diarré. Dette stof kan administreres til mennesker involveret i rejse ( "turist diarré"). I dette tilfælde bør behandlingen være to dage. Men i tilfælde af påvisning af blod i afføringen er ikke nødvendigt at bruge medicin til at fastslå årsagerne til lidelser læge.

Kontraindikationer

Anvend ikke tabletterne i tilfælde af, at der er overfølsomhed over for loperamidhydrochlorid eller til andre komponenter i præparatet.

De vigtigste kontraindikationer for patienter:

- bakteriel enterocolitis, der stammer fra de i visse mikroorganismer:

- akut dysenteri, ledsaget af blodig diarré og feber.

Ved at kombinere stoffet med antibiotika brug med ekstrem forsigtighed. Sørg for at fortælle din læge.

Anvend ikke tabletterne "Lopedium" (betjeningsvejledning advarer patienter) i udviklingen af forstoppelse, oppustethed eller tarmobstruktion. Undgå midler, hvis nødvendigt for at undgå undertrykkelse af peristaltikken.

Sådan skal du tage "Lopedium" tabletter

Lægemidlet kan anvendes til voksne og børn over seks år. Kapsel (tablet) skal synkes hele med lidt rent vand.

I kronisk og akut diarré dosis til voksne er mellem 4 mg formulering (to stk.). For børn er nok for et stykke. bør tages Det stof efter hver løs afføring. Maksimal dagløn for børn og voksne er seks til otte tabletter.

Hvis akutte diarré symptomer forsvinder inden otteogfyrre timer, bør stoppes lægemidlet.

Ældre patienter behøver ikke særlige dosering justering hætter. Det samme gælder for mennesker, der lider af sygdomme i nyrerne. "Lopedium" (tabletter) brugsanvisning anbefaler ikke at give børn fra 3 år.

Funktioner af ansøgningen

Generelt behandling af diarré er systematisk. Hvis patienten har mulighed for at definere etymologi af sygdommen, i dette tilfælde er det nødvendigt at foretage en særlig behandling. Det er muligt, at lægemidlet ordineres af lægen under anvendelse af antibiotikabehandling. Parallelt med modtagelse betyder "Lopedium" (tabletter) instruktioner til anvendelse af børn anbefaler substitutionsterapi at genopbygge elektrolytter og væsker. Dette bør ske i tilfælde af, at der er en ubalance af elektrolytter og dehydrering.

Patienter, som viste sig at erhvervet immundefekt syndrom (AIDS), bør diarré straks stoppe med at tage "Lopedium" i tilfælde af oppustethed.

"Lopedium" (tabletter): Instruktion til brug under graviditet og amning

Læger anbefaler ikke at tage stoffet til gravide og ammende kvinder. Dette skyldes det faktum, at små mængder loperamid kan forekomme i modermælk. Derfor er kvinder "i staten" skal altid konsultere en læge, før du køber lægemidlet.

Interaktion med andre lægemidler

Forskere er tilfælde interaktion med lægemidler, som har lignende farmakologiske karakteristika. Medicin, der har depressivt virkninger på centralnervesystemet, kan ikke kombineres med "Lopedium".

Det er værd at bemærke, at loperamid - er et substrat af P-glycoprotein. Samtidig brug 'Lopedium "og quinidin og ritonavir kan medføre en betydelig stigning i koncentrationen af lægemidlet blod. Dosis kan øges til to eller tre gange. En lignende virkning blev observeret, når itraconazol og ketaconazol.

Det har vist sig, at lægemidler med lignende farmakologiske egenskaber kan forstærke virkningen af loperamid flere gange. Men medicin, der fremskynder processen med at passere indholdet af mave-tarmkanalen, tværtimod reducere dets effektivitet.

overdosis

Tablets "Lopedium" (brugsanvisning beskriver symptomerne på en overdosis) kan føre til en manglende koordinering, hovedpine, somnolens, stupor, og urinretention. Hvis du har fundet lignende symptomer, kan du tage "Naloxon". I sjældne tilfælde er maven vaskes og drikke aktiveret trækul.

bivirkninger

På huden udslæt kan dannes, herunder Stevenson-Johnsons syndrom; erythema multiforme; hævelse; kløe og nældefeber.

Det stof kan have en negativ indflydelse på nervesystemet. Patienter kan opleve døsighed, manglende koordinering, tab af bevidsthed, forhøjet blodtryk, og tremor.

Fra fordøjelsessystemet, kan patienterne opleve en tør mund, forstoppelse, kvalme, flatulens, opkastning, ileus. Mange patienter havde træthed.

Med ekstrem forsigtighed bør anvendes narkotika chauffører og betjene maskiner, da stoffet kan give sløvhed.

Frigivelse, sammensætning og pakning

Hver kapsel (tablet) indeholder to milligram loperamidhydrochlorid. Udover det vigtigste stof, og præparatet indeholder hjælpestof, nemlig, talkum, magnesiumstearat, majsstivelse og lactosemonohydrat.

Solgt piller i plader, ti stykker. Pakken kan være fra en til fem vabler.

Tabletterne har en hvid farve og en cirkulær form, konveks på den ene side.

Det stof bør opbevares i et mørkt, tørt sted utilgængeligt for børn. Temperaturen bør ikke overstige fem og tyve grader. holdbarhed - fem år fra datoen for fremstillingen. Lægemidlet kan købes på ethvert apotek uden recept. Men glem ikke, at selvet kan føre til negative konsekvenser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.