SundhedSund kost

Hvor det er relevant peberrod. Nyttige egenskaber af produktet

Det er ingen hemmelighed, at peberrod er anvendes til fremstilling af varme krydderier. Peberrod og sennep har lignende smag. Denne grøntsag gør en vis smag til enhver parabol aromatiseret med dem. Peberrod, nyttige egenskaber, som ikke er begrænset til madlavning, der bruges i folkemedicinen. For at forbedre appetit, bør det indtages i små doser det.

Hvad er nyttig som en antiseptisk til helvede? I sin struktur er der særlige elementer og æteriske olier, hvilket gør antiseptisk produkt. Som hell - meget nærende supplement indeholdende kulhydrater - 16%, nitrogenforbindelser - 3%, og en lidt fedt. Ved mængden af C-vitamin det indtager en mellemposition mellem en citron og hofter og ribs. Blandt andre stoffer er til stede kalium, calcium, phosphor, jern, flygtige, sennepsolie, Smolnya stof stivelse. Fra bladene af peberrod kan identificeres caroten.

Sygdomme, der kæmper for at helvede. Fordelene ved behandling

Hvis trummerum peberrod og bevare det i krukker, vil mange nyttige stoffer efter en vis periode tabt. Det er i denne urentabel, da vi mødes på bakker i supermarkeder eller købmandsforretninger.

I frisk peberrod er det også en kraftig agent for fordøjelsen. Den behandler også betændelse i uorgenitalsystemet, nyresten udgange, eliminerer blærebetændelse, gigt og gigt. De kan gøre en grødomslag neuralgi person til at behandle kighoste og ondt i halsen. Du bør være forsigtig med øjnene, fordi produktet kan forårsage en vis irritation.

Og ikke kun denne berømte peberrod. Nyttige egenskaber af planten gør det muligt at behandle gastritis, bluetongue betændelse i åndedrætsorganerne, normalisere surhedsgraden. I enhver form for forebyggelse ved brug peberrod nyre lidelser, sygdomme i leveren og mavetarmkanalen.

Anlægget er i stand til at dræbe bakterier og bremse væksten af infektionssygdomme grund phytoncids indeholdt deri.

peberrod saft er nyttig til at skylle halsen, med tandsmerter, til heling af purulent betændelse i huden. Det modvirker også radiculitis, gigt, seborrhea.

opskrifter

Listen af nyttige produkter hæderlig sted er helvede. Nyttige egenskaber af dens saft fortyndet med citron, manifesteret i fjerne slim i steder ophobning. Til dette formål nævnte sammensætning i form af en opslæmning forbruge 1-2 gange før middag. En anden funktion af sammensætningen - øget vandladning hævelse og ødem. For flere infusioner anvendes citroner og ca. 200 g frisk peberrod.

Ved kronisk rhinitis spiser et middel til halv teskefuld flere gange om dagen. Det er ønskeligt at afholde sig fra mad til en halv time. Frisk peberrod indsamlet fra haven, brug for omkring en uge. Og sagde infusion kan bruges på ubestemt tid.

Til forbedret sved: peberrod juice (ca. 30%) i vand squeeze cup. Vi spiser flere gange om dagen, tredjedel af den del.

For at inducere appetit, revet peberrod i mængden af én spoon hældt to kopper kogt vand. Spis inden for 15 minutter. til 50 ml fødevarer.

Hvis du såre dig selv, gælder for det berørte område blade af planten. Denne naturlige "band-aid" hjælper med ringorm.

Peberrod i kosmetologi

Peberrod - en stor kosmetisk. For at modvirke fregner og pigmentpletter, gøre vand infusion af peberrod. Så er det gnides på huden steder, hvor sygdommen forekommer.

Godt at vide!

Vi gennemgik de vigtigste elementer i peberrod plante. Nyttige egenskaber det anvendes i madlavning, traditionel medicin, kosmetologi. Men med alt dette, er det ikke anbefales at inkludere peberrod i kost i alvorlige forværring af sygdomme i organer og graviditet.

Doseringen af anlægget bør være moderat, da overdreven brug af peberrod er fyldt med højt blodtryk eller blodtab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.