ComputereSoftware

Hvad er en stream? detaljeret analyse

Denne artikel beskriver, hvad en strøm, hvad der er behov, dens former, og den tekniske gennemførelse af den visning streaming downloads i torrent.

Ubegrænset internet i alle hjem

Siden begyndelsen af den digitale tidsalder (især adgang til no-limit og high-speed internet) mennesker fik næsten ubegrænsede muligheder for kommunikation. Uanset om det er et program til øjeblikkelig tekstbeskeder, video eller noget andet. Men foruden alt dette, er der en anden interessant teknologi. Denne strøm. Hvad er en strøm, som bruges og af hvem, og vi står over for det.

definition

Ifølge den officielle definition, strøm - er streaming audio eller video data via internettet. Denne form for analoge tv-udsendelse, men med et par forskelle. Og i vor tid, sætte en mening i det. Oftest er det betød en direkte udsendelse af en begivenhed eller et program på en video deler arbejdsplads. Men første ting først. Så hvad er en stream?

I sin kerne, er det en konstant overførsel af multimediedata. For eksempel, når du ser online video vil også streame, da data fra serveren, der gemmer filmen kommer til en computer til brug i realtid, og hvis du afbryder forbindelsen til internettet, og udsendelsen er slut, da oplysningerne er lagret på harddisken eller hukommelseskort i kun en lille mængde til den video, du kan "spole tilbage" tilbage.

Men til sidst beskæftige sig med det faktum, at en sådan strøm, er det værd at nævne den anden betydning af ordet. Den brugte det som slang for navne på forskellige former for live-udsendelser med rigtige mennesker. Kort sagt, den direkte udsendelse via internettet. Det bruges som en gradvis udskiftning af fjernsyn i samme TV med Smart-TV funktion eller forskellige kreative personer. Lad os undersøge det meste af hans art.

spil

For sådanne aktiviteter endda skabt en separat tjeneste. Dens betydning er enkel - en person opretter et program til demonstration af skærmen, spillet starter og kommunikerer med publikum i realtid. Nogle gange, i hjørnet kan man se ansigtet på båndet. Selvfølgelig nytten af en sådan semantisk belastning kan diskuteres, fordi hvad er meningen at se, hvordan man spiller en anden? Men det er ikke i selve spillet, men i sin måde. Streamers er normalt godt klar over, at kærligheden til publikum, og organisere shows og stævner i aktier. Og dette kaldes også en strøm. Internettet er fyldt med amatør programmer.

Interviews, direkte dækning

Et andet område, hvor teknologien af streaming, dette nyhedsprogram, med inddragelse af steder af nogle begivenheder, sport eller cyber turneringer. Desuden er mange bloggere tilfredse, så samtalen med gæsterne eller publikum.

Strimerstvo som sådan alle vinde momentum, fordi det ikke kræver avanceret udstyr, behøver kun et videokamera, ubegrænset internet og speciel software. Men høj kvalitet show er ikke så meget.

Torrent. Stream downloade filer

Den torrent havde længe været vant til, selv om mere for nylig var der en tid, hvor downloadet fra internettet kan være kun langsomt, med lange ventetider eller sender betalt SMS. Heldigvis er det overstået, og teknologi peer to peer netværk gøre denne proces næsten ubegrænsede. Og en af de nye funktioner i torrent klienter og nogle særlige programmer - en streaming downloade filer.

For at gøre dette, er du nødt til at opgradere til den nyeste version eller installere speciel software eller browser plug-in, der vil, peger på torrent-fil, skal du køre video med det samme, uden at vente på en fuld download.

Så vi forstår, at sådan en strøm, og hvad det er for.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.