ForretningLandbrug

Justus Walker: biografi, familie, uddannelse

Artiklen fortæller om den fantastiske bonde Justus Walker, som overvinder alle vanskeligheder med et smil, for hvad russerne kaldte det Jolly mælkemanden.

CV

Justus David Walker blev født den 28. april 1982 byen Oakley, Kansas (USA). Justus - synshandicappede, så mobbet flugt var umulig. Han blev taget ud af skolen i tredje klasse, og forældrene foretrækker at give sin søn uddannet hjemme. Oldefar og farfar var landmænd Justus, og forældre, protestantiske missionærer, der beskæftiger sig med skovbrug.

Ankommer i Rusland

Hans forældre flyttede til Rusland, da Justus Walker fejrede 11 års fødselsdag. Siden 1994, de prædikede i Takuchet landsby i Boguchany District, Krasnoyarsk Territory. Hans forældre har valgt ikke skødesløst fjern sibirisk afregning: det var en mulighed for at være tættere på reelle menneskelige problemer og glæder, væk fra den kvælende byen. I landområderne, blev de udstyret i lang tid, fordi situationen var meget foruroligende at Rusland.

Efter 6 år, forældre tilbage til deres hjemland, og Justus Walker, trods sin unge alder, han var en favorit i Rusland.

Start aktivitet

I perioden fra 2004 til 2009 blev han involveret i træ erhvervslivet, med sin egen savværk. Snart Justus Walker, hvis biografi er dækket i artiklen, solgte det og besluttede at hellige sig landbrug. Han ønskede at få gården, som giver dig mulighed for at føle på alle de værdier af familielivet. Dette er tilfældet, hvilket kan håndtere ikke kun med forældre, men også børn kan roligt deltage i det.

Pengene fra salget af savværket, Justus købte heste og geder, fordi han ønskede at beholde sit job i hestetrukne. I de første to år af hans landbrugsvirksomhed bliver forfulgt af uheld. Udover hyppige misforståelser med landsbyboerne, hans virksomhed lidt tab. Når en person sender halvdelen af kvæget, Justus besluttet at sælge de resterende heste og købe en traktor. Over tid, forholdet til landsbyboerne forbedret, og nu alle i den russiske landsby Takuchet forsøge at hjælpe hinanden. Justus er den eneste landmand.

Justus Walker familie- og privatliv

I 2009 giftede Justus en amerikansk kvinde, Rebecca, der taler på russisk. Justus har tre små børn. Det betaler meget opmærksom på dem Justus Walker. Uddan dem han har planer om at give hjemmelavet, som engang gjorde hans forældre. Ifølge Justus selv, hans arbejde samler familie og spirituelle traditioner, og giver dig også mulighed for at tjene. At landbruget i Rusland i dag er en stor mulighed i gennemførelsen af forskellige forretningsprojekter. Catching favorit ting på jorden, kan det se ud som vokser op sine børn. Han har en stor gård: 12 geder, som han personligt er malkning hans hænder, køer og tyrekalve, får, fjerkræ og køkkenhave.

Hvordan til at gøre forretninger på gården

Justus kone er bare madlavning og rengøring af huset, resten af arbejdet i Justus tager over. Produkter, der producerer bondefamilier Walker, gjorde ikke kun for familier, men også til salg. Denne ost feta, mozzarella, ricotta, yoghurt, kefir. Dem, der ønsker at købe det bliver hver dag mere og mere, men til dato, mængden af produktionen er mindre end efterspørgslen. At udvide sin økonomi Justus forsøgt at søge om tilskud, men kom til den konklusion, at bruge en masse tid på ture til seminarer og bruge tid på internettet er meget uheldigt for økonomien. Det er lettere at købe mere kvæg, inden for et år af sin mælk, og øge fortjenesten. Alt, hvad han vil have fra regeringen - at hun ikke blande sig.

Farmer og præst

Den væsentligste årsag til beskæftigelse i landbruget i Boguchany distriktet - er en åndelig arbejde. Justus - præst i den protestantiske kirke, ud over landbruget, prædiker han Guds ord. landsby administration gav for at Walker forladt hus, som han gjorde et lille anneks. I den ene halvdel af Justus bor sammen med sin familie, er den anden halvdel afholdt en bøn tjeneste. Denne del af huset er mere som et kapel.

Holdning til livet

Den barske sibiriske klima ifølge Walker Justus, ikke skræmme ham, men tværtimod, lækkerier, især når de er i en kølig formiddag , han går ud af sit hus og ser fra skorstene af tilstødende hytter røg, og stilheden i verden beroliger. Han forsøger selv at behandle alt nemt med humor tager problemerne ikke dvæle ved fejl.

Brand "Merry Justus"

Efter sin landbrugsvirksomhed er blevet kendt ikke alene i landsbyen Takuchet kredse, og hans berømmelse spredt over hele Rusland, de hyppige gæster var journalister. Farmer Justus Walker er meget populær, det er populært tilnavnet Jolly mælkemand for usædvanlig grin. Han startede sin egen video blog og kan nu tale om livet på landet og dens fordele, på en gård drives af. Efter Walker Justus blev kendt for sit landbrugsarbejde og produkter, opfordrer samarbejdet begyndte at komme til ham fra de partnere, der engang ikke troede på ham og nægtet tilsyneladende uden grund.

Russerne kender og elsker Walker. Hans popularitet begyndte at ræsonnere, at reklamebureauer at være opmærksom på det, og så var der hans eget mærke af "Merry Justus." Logoet emblazoned beskedent smilende godmodige "russisk amerikansk". Nu, Walker er ikke bare en landmand - en person-mærke. Han er kendt som Jolly mælkemanden.

store planer

I de sibiriske amerikanerne i besiddelse af mere end 27 hektar jord. Efter hans mening har vi brug for en langsigtet investering, vedholdenhed og kærlighed til det frie liv. Walker elsker naturen af hele dit hjerte, det er en af de vigtigste hemmeligheder for succes af et stort landmand. Nu i form af popularitet landmand at skabe en gård, væk fra den travle moderne verden, hvilket ville være ideelt. Walker ønsker også at skabe en skole for landmænd, hvor hans medarbejdere kunne blive undervist for alle interesserede nytilkomne var i stand til at køre økonomien, til at vedtage hans erfaring. et kursus på seks måneder, hvor han vil være i stand til at vise alle detaljerne i landbrug: den korrekte slagtning fårene til at sikre at modtage en ged fødslen.

Justus Walker - hvem er det? Han er et godt eksempel for dem, der ønsker at gøre gård, men ikke tillid til deres evner. De vigtigste ting - med et smil, at overvinde alle vanskeligheder, både på daglig basis, det gør Walker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.