Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrift på Pita

Lavash er en tynd usyrede brød. Det besluttede at kalde denne parabol på armensk, men det er meget populært, ikke kun i Armenien. Denne ret anses uundværlig i forberedelsen af mange delikatesser, og bruge det kan med held diversificere den daglige menu. Først en lille historie.

Klassisk opskrift Lavash - i en særlig ler ovn, kaldet 'tandyr". Ovn gravet i jorden og ligner en enorm pot lavet af ler. Inde i ovnen tænder Ild, efter at træet brændt og fjernet fra væggene i tandoor sod, lige ved dem naleplyaetsya brød. Så snart pastiller forberede dem ved hjælp af en speciel krog fjernet fra ovnen.

Derhjemme, kan du forberede noget lignende, bare bage i ovnen eller på en pande. Det vigtigste at vælge den rigtige opskrift på pita.

Armensk lavash kendetegnet ved, at han næsten ikke havde en krumme. Mel til fremstilling tager kun 1 eller 2 grader. En vis mængde den blandes i en let saltet vand, hældes i den resulterende surdej dejen, hvilken dej vandrer omkring to timer. Derefter skal varen opdeles i små identiske hvad angår størrelse, rulle og bage.

Denne artikel vil beskrive kun et par opskrifter fra de mange forskellige muligheder for udarbejdelse af armensk brød. Den første opskrift indeholder Lavash serum. Så du nødt til at tage to kopper mel, 250 gram, valle eller mælk - og 250 gram af vegetabilsk olie i mængden af en spiseskefuld salt og. Mel sigtning bedst før brug, hæld derefter i det lidt opvarmet serum, tilsættes olie og salt. Dej efter blanding skal være meget elastisk og blød. Efter at han skulle give en lille stand. Så rullede kager og uden tilsætning af olie på yngel gryde. Villighed af brød kan bestemmes ved fremkomsten af brune pletter. bør undgås peresushki produkter. Sugetabletten bør ideelt være blød i det omfang, det kunne derefter vikle fyldet. Nogen skal gemme denne blødhed kan sætte bagning i pakken, nogen drysser vand fra sprinkleranlægget. Det var en måde at beskrive, hvordan man laver pitabrød i en gryde.

Der er også en fremgangsmåde til fremstilling af retterne i ovnen. Du skal bruge omkring 3 kopper mel, varmt vand i mængden af en kvart kop, til to teskefulde gær, tre spiseskefulde vegetabilsk olie og sukker og salt smag. Også i varmt vand for at opløse saltet og sukker. Efter dette, melet er nødvendigt at foretage en lille fordybning og at hælde vandet med gæren og smør. Dejen skal være meget grundigt blandet og de næste 10 minutter på at se og æltning. For at få en velsmagende pitabrød før bagning dejen, du har brug for at holde en fødevare wrap og en halv time. Størrelse bagt Lavash på denne opskrift kan være på størrelse med en bageovn. For at gøre en ensartet bagning, bør der ikke være nogen blærer, til dette formål anbefales det at gennembore pitabrød med en gaffel flere steder. På spørgsmålet om, hvordan man laver pita korrekt, det vigtigste er ikke at overdrive det i en varm ovn, da det ellers vil tørre meget, at selv sprøjtning med ingen hjælp.

De beskrevne udformninger bagning armensk brød - ikke alle. Opskrifter til pita er forskelligartede. denne parabol bliver mere og mere populære i mange europæiske lande. Det kan pakke forskellige forretter: grøntsager, tærter, fisk. Dejlig det vil se i form af hakkede originale ruller. Du kan også tilberede noget som en lagdelt kage med svampe, kød eller grøntsager også. Endvidere kan armenske pita bruges i forberedelsen af desserter, hvis dens dump ost eller chokolade.

Eksperimenter, oprette en opskrift på pita! Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.