Kunst og underholdningLitteratur

Sådan oprettes en beskrivelse af en person?

Ofte studerende giver en interessant lektier: skriv en beskrivelse af en person. Hvad skal den indeholde? Den bør indeholde oplysninger om den ydre form af en mand, hans ansigt, krop, fagter, kropsholdning, manerer, og påklædning.

Hvad der er vigtigt i beskrivelsen?

Hovedformålet når du skriver sådanne værker - til at lægge mærke til noget interessant, usædvanligt, original i den beskrevne emne. Dette kan skyldes, at de særlige forhold håndbevægelser, gangart, øjne, beskæftigelse og erhverv, med en bestemt stemning, og karaktertræk. Alt dette afspejles i motivets udseende. Maleren er forskellig fra fotografen? Hans mål var at overføre alle de mest betydningsfulde, efter hans mening, i den person. Shkolnik bør heller ikke tale om alt, men kun det, efter hans mening, dette understreger personlighed i mængden, et bevis på sin originalitet, bedst beskriver det. person, beskrivelse bør være interessant. Dette er et meget vigtigt punkt.

Hvorfor er en beskrivelse nyttigt?

Arbejdet med beskrivelsen af manden betaler sig: Den studerende bliver mere hensynsfulde, empatisk over for mennesker, hans ordforråd er genopfyldes "portrætter" af de ord, han brugte til at næsten aldrig brugt i samtale. Under den kreative proces, eleverne forstår, hvordan oplysninger om den menneskelige sjæl kan passere igennem til det ydre af historien, for at udtrykke deres egen mening om det. Blandt andet, der beskriver forekomsten af et bestemt emne, er den studerende forbereder for skabelsen af værker-funktioner. Dette vil hjælpe ham i fremtiden. Det skal forstås, at beskrivelsen af en person kræver en seriøs tilgang. Vi bør ikke behandle det som noget uvæsentligt.

Hvad der kan virke kompliceret?

Beskrivelser kan være både kompliceret og enkel. Det hele afhænger af det formål, som de er skabt, og hvem der er deres helt. Selvfølgelig er det nemmere at beskrive udseendet af barnet eller den unge, end en moden person. Det er svært at tale om emnet udseende, er i en eller anden form for en usædvanlig tilstand - når han er bange, griner, gad vide, arbejde, farende, osv Dybest set, hvad du skal i denne sag (og det viser sig, at ikke alle elever) - .. Er at passere ændringerne i udseende personen på dette tidspunkt. Det synes virkelig at mange kompliceret. Overvej beskrivelsen af de eksempler på en person.

EKSEMPEL sammensætninger: beskrivelse yngre søster

"Min yngre søster ved navn Tanya Hun er nu et år og syv måneder, ikke så længe siden, Tanya var stadig en lille skabning, der konstant kræver noget: ... Så armene, derefter sove, spise Baby ofte i tårer, smerteligt reagere på skarpe lyde . hendes udtryk var fredelig kun i de øjeblikke, hvor hun var søvnig Så Tanya var ligesom en dukke liggende i en klapvogn :. røde kinder, mund-åben, afslappede arme og ben. "

Denne beskrivelse af en person giver et klart billede af den lille pige.

"Som tiden gik, og nu rødkindet dukke er vokset, og nu er hun villig til at gå til kontakten med andre og klart positiv for dem er Tanya - en uafhængig pige, hun er endnu ikke i stand til fuldt ud at hjælpe rundt i huset, men ønsker nu at tage nogle tilfælde selv .... pigen er altid glade ankomst af gæster, viser off hendes dukker. Og alle, der besøger vores ydmyge bolig, er glade for det.

Nu Tanya charmerende blå øjne, tykke vipper lidt mørke, puffy læber, øjenbryn lidt hævet. Håret er stadig ganske kort, men det er allerede nu muligt at samle dem i en hestehale. Deres farve - lys rød. Vi kan sige, at dette er en karakteristisk beskrivelse af det russiske folk, i dette tilfælde, piger. Tanya har et stort antal af forskellige rezinochek. Pigen kan virkelig godt lide det, når hendes fletning. Nu er det sarafanchik delikat citron farve. På hendes fødder hjemmesko. Det er nødvendigt for at forhindre udviklingen af flatfoot. Baby vokser fashionistas. Hun elsker at sætte på mine sko og tøj. Jeg har en vidunderlig søster, hele familien i det forgudede. "

Fx præparater beskrivelser af portrætter A. G. Rubinshteyna

"Portræt, der skildrer Anton Rubinstein, russiske komponist, dirigent og musiker af de europæiske værdier skabt i 1881. Den imponerende figur af en mand givet til taljen. Hands Rubinstein foldet på brystet. Han havde ganske et stort hoved med en volumetrisk hår. Tallet komponisten, selvfølgelig , storskrald, men det skaber indtryk af travle kolerisk, vrimler med liv. Hans ansigt kan ses tydeligt til udtryk i folderne i læberne, lidt hængende øjenlåg og nysgerrige, hårdt, nærmere blik, som synes at være på samme tid rettet ind i det indre . Sig selv og de øjne, og skitserer temmelig viljestærke mund, og hans hoved og krydsede arme og skuldre - alt tyder på, at denne person har en indre kerne, som det er svært at nedbryde, hvad der ellers kan siges om Rubinstein kigge på det.? hænder, du indse, at det i øjeblikket indsamles, koncentreret om nogle af sine tanker. Men det mest slående, selvfølgelig, en storslået hår, hvilket er som det kan synes, rejste inspiration. "

Nu ved du, hvordan man laver en beskrivelse af en mand portræt. Det kan synes kompliceret, men det er tilgængeligt for alle, hvis det ønskes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.