FormationHistorie

Queen of France Anna Avstriyskaya. Anna Avstriyskaya: biografi

Plexus lyse kærlighedshistorier, intriger og mysterier i livet af Anne Østrigs, hustru til den franske kong Louis XIII, og den dag i dag inspirerer forfattere, kunstnere og digtere. Hvad følger alt dette er sandt i virkeligheden, og at - fiktion?

Den spanske Infanta Anna Avstriyskaya

Anna Mariya Mauritsiya, Infanta af Spanien, blev født September 22, 1601 i byen Valladolid. Hendes far var kongen af Spanien og Portugal, Philip III (af Habsburg). Mor blev hans kone, datter af den østrigske ærkehertug Charles Margarita Avstriyskaya.

Anna, såvel som hendes yngre søster, Maria, blev opdraget i en atmosfære af strenge moral og streng overholdelse af reglerne for etikette er specifikke for den spanske kongelige hof. Uddannelse modtog Infante, var meget anstændigt for sin tid: hun har lært det grundlæggende i de europæiske sprog, skrifterne og slægtsforskning af sin egen dynasti, studerede han håndarbejde og dans. Anna Avstriyskaya, hvis portræt blev først skrevet, da hun var kun et år gammel, voksede op pæn og smuk pige, lover at i sidste ende blive en sand skønhed.

den unge prinsesse skæbne blev forseglet i sine tidligste år. I 1612, da mellem Spanien og Frankrig krigen var at bryde ud næsten klar, Philip III og Louis XIII, der dengang var den franske trone, underskrev aftalen. Infanta Spanien Anna var blevet gift med den franske konge, Ludvig XIII og hans søster Isabella - for at gifte sig med den spanske monark søn, prins Philip. Tre år senere blev aftalen henrettet.

Dronningen og Kongen: Anna Avstriyskaya og Louis XIII

I 1615 kom fjorten spansk Infanta til Frankrig. 18 oktober var gift med Ludvig XIII, der var ældre end sin brud blot fem dage. Til trone den franske stat indtastet dronningen, bærer navnet på Anna Avstriyskaya.

Anna oprindeligt syntes virkelig fascineret kongen - og stadig familielivet kronet parret havde ikke held. Ifølge erindringer samtidige, har fra den lidenskabelige karakter af dronningen ikke kan lide den dystre og svage mand. Et par måneder efter brylluppet, forholdet mellem ægtefællerne mærkbart afkølet. Ludvig bedrog sin kone, Anna, også, ikke holde ham trofast. Desuden udføres hun godt inden for intriger, forsøger at holde i Frankrig proispanskuyu politik.

Situationen forværres af, at treogtyve år ægteskab Louis og Anna forblev barnløs. Kun i 1638, dronningen var endelig i stand til at føde en søn, den kommende Ludvig XIV. Og to år efter dette blev født sin bror - Filipp I Orleansky.

"Politikken du har lavet en digter ...": Anna Avstriyskaya og Cardinal Richelieu

Om ulykkelig kærlighed til den smukke kardinal magtfulde dronning Der er mange legender, hvoraf nogle er afspejlet i de velkendte kunstværker.

Historien er virkelig bekræfter, at fra de allerførste dage af opholdet i Frankrig, Anne af hendes kongelige in-law, Mariya Medichi, som i løbet af dofinstva Louis XIII var den regent, for at sige til datteren som en skriftefader af Cardinal Richelieu. Af frygt for at miste magten i tilfælde af, at Anna vil være i stand til at overtage kontrollen med svag vilje kone, Mariya Medichi var regner med, at "Red Duke," tro mod hendes mand, vil rapportere om alle trin i dronningen. Men snart hun faldt i unåde hos sin søn og gik i eksil. Hjertet af kardinal, ifølge rygter, vandt den unge skønhed Anna Avstriyskaya.

Anna, men ifølge de samme kilder, afviste frieri Richelieu. Det kan have spillet en rolle signifikant forskel i alder (dronningen var fireogtyve, Cardinal - næsten fyrre). Det er også muligt, at hun blev opdraget i en streng religiøse traditioner, simpelthen ikke kunne se hans ansigt i det åndelige menneske. Har der faktisk et sted personlige motiver eller alle kogt ned kun til politisk beregning, sandsynligvis ukendte. Men mellem dronningen og kardinalen fejde sker gradvist, baseret på had og intriger, som til tider manifesteret helt åbent.

Under livet af Ludvig XIII omkring dronningen dannede partiet af aristokrater utilfredse stiv regel almægtig førsteminister. Med ord, kongen, partiet i virkeligheden, med fokus på de østrigske og spanske habsburgerne - fjender af kardinal på den politiske scene. Deltagelse i konspirationer mod Richelieu anstrengt endelig relationer kongen og dronningen - i lang tid, de levede helt fra hinanden.

Dronningen og Hertugen af Buckingham og Anna Avstriyskaya

Hertugen af Buckingham og Anna Avstriyskaya ... Biografi smukke dronning Bestemt romantiske legender og mysterier, men det er denne roman skudt til berømmelse af "elsker århundrede."

Tridatitrohletny smuk englænder Dzhordzh Vilers ankom til Paris i 1625, at have en diplomatisk mission - at arrangere ægteskab af sin King Charles, kom for nylig til tronen, med sin søster Henriette French monark. Besøget af Hertugen af Buckingham i den kongelige residens var fatal. At se Anne af Østrig, tilbragte han resten af sit liv at forsøge at få sin placering.

Om de hemmelige møder dronningen og hertugen af historien er tavs, men hvis du mener erindringer deres samtidige, historien om suspensionen, som beskrevet Aleksandrom Dyuma i den udødelige roman af de tre musketerer, rent faktisk fandt sted. Imidlertid er det gjort uden deltagelse af D'Artagnan - Gascon virkelig eksisterede på det tidspunkt var kun fem år ...

Trods tilbagelevering af dekoration, kongen sammen med registreringen af Richelieu endelig skændtes med sin kone. Dronning Anna Avstriyskaya blev isoleret på slottet, og Buckingham nægtet indrejse i Frankrig. Rasende, hertugen lovet at vende tilbage til Paris med sejr en militær sejr. Han støttede fra havet oprørske protestanter franske fæstning havnen i La Rochelle. Men den franske hær lykkedes at afvise det første angreb og briterne tage byen under belejring. Midt i forberedelserne til det andet angreb af flåden i 1628, blev Buckingham myrdet i Portsmouth officer ved navn Felton. Det er blevet foreslået (selvom det ikke beviser), at manden var en spion for kardinal.

Nyheden om drabet på Lord Buckingham bedøvet Anne af Østrig. Siden den tid, hendes konfrontation med Cardinal Richelieu når sit højdepunkt og varer indtil dennes død.

Dronning Regent. Anna Avstriyskaya og Jules Mazarin

Richelieu døde i 1642, et år senere, og ikke blive konge. Anna Avstriyskaya modtaget regency for mindre søn. Parlamentet og de adelige, der støttede dronningen håbede at genoprette deres rettigheder, lempelse Richelieu.

var dog ikke til at ske. Anna gav hende tillid til efterfølgeren af Richelieu, Mazarin italiensk. Sidstnævnte, der tager Kardinalens ordrer, fortsatte den politiske løbet af sin forgænger. Efter en hård indre kamp med Fronde, og en række udenrigspolitiske succeser, er han endnu mere styrket position ministrene ved det franske hof.

Der er en teori om, at dronningen og Mazarin forbundet ikke blot venskab, men også et kærlighedsforhold. Anna Avstriyskaya selv, biografi, der placerer kendt for os med hendes ord, benægtede det. Men de folk vrede digte og vittigheder om kardinal og dronningen var meget populære.

Efter Mazarin død i 1661, dronningen følte, at hendes søn er gammel nok til at regere landet uafhængigt. Hun lod sig udføre længe næret ønske - at trække sig tilbage til klosteret i Val-de-Grace, hvor han boede i de sidste fem år af sit liv. 20 Januar 1666 Anne af Østrig var ikke mere. Den største mysterium - hvad mere der skete i historien om den franske dronning: sandhed eller fiktion - og vil ikke blive videregivet nogensinde ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.