ComputereNetværk

I detaljer om hvordan man finder ud af, hvem skrev til "Ask"

På nuværende tidspunkt er det muligt at bestemme anonymer uden særlige vanskeligheder. Der er mange forskellige tjenester, hvor det er let at finde svaret på spørgsmålet: hvordan man finder ud af, hvem der skrev i "Ask". I den moderne verden er det ekstremt svært at finde en sådan person, som ikke ville svare via internettet. I øjeblikket er der mange forskellige ressourcer, der giver dig mulighed for at kommunikere med venner, lede en personlig blog og så videre. Du kan nævne de mest populære tjenester af denne art - sociale netværk "VC," Klassekammerater "," Facebook "samt" Ask fm. " Komplet billedet af forskellige budbringere, for eksempel "Skype", ICQ og så videre.

Tjenestens oprindelse

Det unikke sociale netværk "Ask fm" optrådte i 2010. På det tidspunkt var det stadig lidt kendt, da brugerne havde brug for tid til at vænne sig til et helt nyt kommunikationsformat. Nu er dette sociale netværk meget populært, fordi det kun har en enestående mulighed for at stille spørgsmål anonymt. I dag kan du også lære at skrive anonymt i "Ask". Dette problem spiller også en vigtig rolle i dette projekt.

anonymitet

Ikke mange brugere ved, at tjenesten "Ask fm" er en russisk version af den amerikanske populære ressource Formspring, som blev udviklet lidt tidligere. I øjeblikket er denne beslutning brugt af over halvfjerds millioner mennesker, og denne figur vokser hver dag. Som du allerede kan forstå, kan du ved hjælp af denne populære tjeneste ikke blot give svar på de stillede spørgsmål, men også spørge dem til andre deltagere. Du kan lære enhver hemmelighed af en anden person. Men det mest interessante ved dette sociale netværk er, at du ofte ikke kan finde ud af den anonyme bruger, der stillede spørgsmålet på din side. Dette kan ikke gøres med de sædvanlige midler, da udviklerne ikke leverede en sådan funktion i deres projekt. Faktisk er det på den ene side korrekt, da anonymitet ikke vil være til nogen nytte, da enhver bruger, hvis det ønskes, vil kunne finde ud af, hvem der stillede ham spørgsmålet.

Løsningen

Men man bør ikke umiddelbart tro, at spørgsmålet om hvordan man finder ud af, hvem der skrev i "Ask" er uløst, fra enhver situation er der altid en vej ud og i vores tilfælde også. I øjeblikket er der på internettet en multifunktionel tjeneste kaldet "Anonym-Ask". I øjeblikket ved kun et lille antal brugere om dette projekt, men nogle af dem bruger allerede aktivt praktisk og høj kvalitet. Ved hjælp af tjenesten "Anonym-Ask" kan du finde ud af alle dine hemmelige fans, der svarer og skriver på din væg. Den multifunktionelle applikation har evnen til at gemme deres IP-adresser, hvorefter de hurtigt identificeres og vises til brugeren, der besluttede at bruge dette værktøj.

konklusion

Hvis du har et spørgsmål, hvordan du finder ud af, hvem der skrev til "Spørg", og du ikke kan løse det på andre måder, anbefaler vi at du bliver bekendt med tjenesten "Anonym Ask". Det er meget bekvemt og nemt at bruge. Det mest interessante er, at du ikke kun kan beslutte, hvordan du finder ud af, hvem der skrev til Ask, men også for at fjerne en række andre problemer. For eksempel, når du har brug for at kende den personlige information fra en anonym bruger. Ask.fm-programmet kan også downloades på Windows Phone, iOS og Android. Dagligt oprettes over 30 millioner forskellige spørgsmål. Efter popularitet besidder projektet 148 positioner i verden. Han har særlig succes inden for CIS. Netværket blev etableret i Letland. Ask.fm integrerer med brugerens ønske om andre sociale netværk, hvilket positivt påvirker ressourceudviklingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.