ComputereInformationsteknologi

DNS-server - hvad er det? DNS Unlocker - hvad er det?

Internettet er en samling af lokale computernetværk, som er placeret over hele verden. Typisk er disse links er i kontakt med hinanden, efter fælles regler, kaldet protokoller. Sådanne betingelser er accepteret af alle parter på frivillig basis, som endnu er der ingen enkelt statslig regulering, hvilket ville være tvunget til at bruge dem.

Hvad er DNS?

DNS - det er en af de vigtigste regelsæt. Navnet står for "Domain Name System". DNS skal ses som en distribueret database, der indeholder oplysninger om devaysakh netværk: IP-adresse oplysninger til at dirigere e-mails, maskinens navn.

Den allerførste domænenavn system til BSD-Unix optrådte for 30 år siden. Af internettet Berkley Navn Domain stadig fortsætter med at være en del af de fleste Unix-baserede systemer.

DNS-server - Hvad er det?

Enhver computer på internettet er klientens status. Han kan også spille rollen som serveren parallelt.

Når der er behov for at fremskynde processen med at bestemme navnene på ved hjælp af DNS-serveren. Hvad er det, spørger du?

DNS-server - en computer, hvor symbolet omdannes til IP-adresser, og omvendt.

Hvis computeren - klienten, netværksprogrammer bruge gethostbyaddr funktion til at bestemme navnet på den maskine på sit netværk kontaktoplysninger. gethostbyname mulighed kan du kende IP-adressen for enheden.

Hvis enheden bruges som en DNS-server, det vidner om registrering af mindst ét domæne på maskinen.

DNS-serveren svarer på anmodninger knyttet til hans domæne og videresender dem, når det er nødvendigt, til andre computere fra en udenlandsk zone.

DNS-adresser på internettet

Baseret på det faktum, at DNS - det er domænenavnet systemet, skal hver computer kan identificeres deri. Det er derfor, de netværksenheder, der er tildelt deres egne unikke navne, der består af bogstaver adskilt af punktummer.

Det vil sige, at DNS-adresse - en unik kombination bestående af navnet på en rigtig computer og kontakt data domæne.

Grundlæggende begreber Domain Name System

DNS struktur ligner træ hierarki bestående af domæner, zoner, steder og andre elementer, som du vil lære i dag.

Øverst er rodzonen. Den kan indstilles til forskellige spejle, der indeholder data om serverne og er ansvarlige for DNS-domæne. Dette sker på computere placeret rundt omkring i verden.

Talrige rodzoneanlæg servere behandler anmodninger, selv de ikke-rekursive. Vi har ofte gentaget denne mystiske ord, som betyder det er tid til at forklare, hvad det er alle løgne.

Område kan kaldes absolut ethvert websted domænenavn systemet træ. Det er en integreret og udelelig sektor på kortet. Valg af flere grene i et område giver dig mulighed for at uddelegere ansvaret for denne del af træet til en anden organisation eller person.

Hvert område skal indeholde en komponent såsom DNS-tjeneste. Dette giver dig mulighed for at lokalt opbevare oplysningerne i, der har til at reagere.

Som for et domæne, det kun gren DNS træstruktur, en særlig knudepunkt, som har mere end én underordnet enhed.

På internettet er der et stort antal domæner, og alle af dem, undtagen roden, med forbehold af moderselskabet.

DNS-servere

Primær DNS-server - computeren er autoritative. Den gemmer alle kopier af zonen datafil, efterfulgt af systemadministratoren.

Sekundær DNS-server - dette er en af de vigtigste computere. Den kopierer alle filer gemt på den primære server. Dets vigtigste forskel er, at dataene kommer fra master-serveren, ikke konfigurationen zone fil. Sekundær DNS-server kan dele oplysninger med andre computere på samme niveau. Enhver anmodning om en autoritativ server værter vil blive overført enten til ham eller til master.

Antallet af sekundære servere er ikke begrænset dertil. Der kan være et vilkårligt antal. Meddelelse om ændring eller udvidelse af zonen kommer regelmæssigt, men alt afhænger af indstillingerne fastsat af administratoren.

Transfer Zone er oftest opnås ved kopiering. Der er to informations- dobbeltarbejde: fulde og trinvise.

En caching DNS-server

Disse computere har ikke rettigheder respekteret. I hans hukommelse gemmer de svarene på spørgsmål, der tidligere er blevet sat. Hvis der ikke kan findes de oplysninger, er det nødvendigt at anmode om data fra den opstrøms DNS-server.

DNS Unlocker - hvad er dette program?

Dette er en ekstra modul, der ofte fastgøres med installation af gratis programmer. Det er yderst skadeligt for ydeevne og effektivitet af pc'en.

Dette er et program, der kan ødelægge systemet eller bringe det i stå. Det er en virus, der spreder sig med lynets hast over hele verden. Efter den første invasion af DNS Unlocker systemet begynder at fungere i baggrunden, der er transparent for brugeren. Modulet installeres på computeren gradvist malware og ondsindet kode, som fører til fremkomsten af trusler mod systemet. Hertil kommer, at virus deaktiverer antivirus modul automatisk, så intet kunne beskytte vigtige filer og dokumenter, som et program vælges langsomt.

Hvordan at afgøre, om din computer er inficeret med malware

Hvad er de tegn på, at din pc er inficeret med DNS Unlocker? Hvad er dette program, du allerede kender. Vi fortsætter at studere de signaler, der indikerer, at dine data er i fare.

 • Forekomsten af de ukendte vinduer. Hvis du arbejder med en computer begyndte vises pop-up-reklamer, tage problemet alvorligt. Dette er en af de tegn på, at dit system er inficeret med virus-modulet.
 • Faldet af pc'ens ydeevne. For nylig, din pc begyndte meget langsomt at udføre almindelige handlinger, der bruges til at tage en anden? Kontroller maskinens ydeevne. Hvis dette tal styrtdykket, er det tid til at tjekke dit system og slette DNS Unlocker.
 • Nødsituation drift af systemet. Hvis du for nylig har startet computeren meget ofte fryser, kan det også indikere tilstedeværelsen af virus-modulet.
 • Omdiriger til en anden webside. DNS Unlocker - er en viral modul, der kan ændre browserindstillinger. Dette kommer til udtryk i omdirigering til andre ressourcer. Det kan også ændre udseendet af din hjemmeside og søgemaskine, installeret som standard.
 • Nye ikoner. Dit skrivebord kan forekomme ukendte mærker, der indeholder links til ondsindede og farlige websteder.
 • Hardware tvister. Denne sag er kendetegnet ved at tage printeren og andre enheder uden din direkte intervention. Du kan vælge nogle indstillinger, og computeren vil reagere på dine kommandoer meget anderledes eller ikke reagerer på dem. Denne situation kan også tale om det inficerede system.
 • Fraværet af vigtige filer. Mens han arbejdede med de programmer dit system kan rapportere en fatal fejl - ingen vigtige data. Det er sandsynligt, at dette er en konsekvens af arbejdet i den virale modul. Infiltrere systemet, han er i stand til at komme ind i dens indstillinger og slette vigtige filer, uden hvilke driften af programmet ikke er mulig.

Bivirkninger DNS Unlocker på Windows-operativsystemet

 • Ondsindet supplement kan ændre browserindstillingerne, den sædvanlige for dig. Vi taler om en søgemaskine, der er standard hjemmesiden, alle former for omdirigeringer til farlige tredjeparts ressourcer.
 • Åbning af en browser, i stedet for de sidste faner vil du se et ukendt webside.
 • Forskellige pop-ups og oplysende budskaber vil forstyrre arbejdsprocessen. Og følge de links fra dem - det er en yderligere trussel mod din computer.
 • Etiketten "Denne computer" ikonet erstattes af en anden med henvisning til en ondsindet outsider ressource.
 • Infiltrere systemet, virus gør det sårbart, at placere falske systemværktøjer og værktøjslinjer.
 • Søg browser systemet begynder at give upålidelige resultater, og det er meget skade, især når det gælder om at finde officielle oplysninger.
 • DNS Unlocker ændrer standardindstillingerne for OS, og deaktiverer Task Manager.
 • Applikationer starte langsomt og arbejder kun lejlighedsvis reagere på henvendelser fra brugerne.
 • Som de fleste virusser, DNS Unlocker får til dine følsomme data: navn, adgangskode. Desuden vil programmet åbne alle dine fotos og personlige filer.
 • Nogle brugere hævder, at en ondsindet modul kan blokere adgangen til skrivebordet og til at kræve betaling for sin opdagelse.
 • Det er logisk, at DNS-Unlocker deaktiverer antivirus-software, fordi han ønsker så meget tid som muligt til at forblive uopdaget og til at distribuere skadelig kode.

Det er derfor meget vigtigt at identificere ondsindet modul og så hurtigt som muligt at fjerne det. Kun en så radikal foranstaltning for at redde din pc fra at miste vigtige data.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.