BilerBiler

Sådan installeres hitch dine hænder?

Fans fjernt autotravel og kun ejere af land hytter har længe værdsat fordelene ved at bruge en trailer. Denne enhed gør det muligt for føreren at bære alt det, der ikke passer ind i det indre, til det samme uden at beskadige bilen (i tilfælde, hvor det er nødvendigt at levere en skifer eller mursten til byggepladsen). Hvis du også er interesseret i at købe en trailer, være opmærksom på, at der ud over dette du nødt til at købe ham en særlig trailer-bugsering mekanisme (simple ord - hitch). Og hvis du køber dette produkt kan være uden problemer, men med sin indstilling, du kan være nuancer. I dagens artikel vil vi fortælle dig, hvordan du installerer bardunstrammeren med sine hænder.

Hvor skal man begynde?

Først er vi nødt til at køre væk i bilen på en visning hul. Så det vil være meget lettere at installere hitch deres egne hænder. Når vores bil var på udkig hul, åbne motorhjelmen og fjern den negative terminal på batteriet. Så vi slukke al elektronik i bilen, så behøvede ikke at kortslutte ved tilslutning ekstra ledninger. Nu udtrække hele indholdet af stammen til ydersiden og fjerne huden. Den sidste fase opstår, når du installerer anhængertræk til biler eller SUV'er.

Processen installation

På dette stadium, kan du roligt binde detalje om fremtidens sted. Før denne rettelse skal spænde dine hænder, bruge en klemme og bore huller til huller. Hvis det er nødvendigt, kan du markere disse steder. Dernæst tager boret og bore de nødvendige huller. Diameteren af boret bør være 12,5 mm. Endvidere i den dannede hul mount møtrik og fast snurre rundt design. Men i denne installation proces er stadig ikke færdig. Det næste skridt bliver at bore to huller omkring stammen (hvor vi tog polstring) og bunden af bjælken. Indsæt derefter boltene til tidligere at have sat dem en speciel forstærkning plade og vaskemaskine. Dernæst tager hænderne på den åbne ende skruenøgle til 17-19 millimeter (afhængigt af typen af anhængertrækket), og fastgør hele vejen. Nu fortsætter vi til den sidste fase - anhængertrækket tilslutningsstik. For at gøre dette, vi lave huller i gulvet i bagagerummet. Før dette omhyggeligt genoverveje alle markerede steder for forankring. Nødvendig flag, hvor du vil bore hullet. Dernæst fastgøre stikket på anhængertrækket og drage alle de nødvendige kabler til bremselygter og sidelys. Vær meget opmærksom på farverne på de forbindelser. Ledningerne bør ikke være viklet.

konklusion

Nu hvor du ved, hvordan du installerer anhængertræk til personbiler og SUV'er. Fremgangsmåden kan betragtes som værende fuldstændig. Nu dristigt klamrer sig til traileren og ramte vejen.

Rådet

Hvis du vil være sikker på deres sikkerhed, aldrig gøre anhængertræk med sine hænder. Hvorfor? Det faktum, at deres design ofte ikke kan modstå de belastninger, der bar 500 pund trailer med en hastighed på 60-80 km i timen. Kan ikke stå nødder og nogle gange svejsninger. Så fortryder ikke at bruge lidt flere penge og købe anlægget enhed, designet af professionelle ingeniører og designere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.