FinanserKreditter

Sådan får kredit i sparekassen: trin for trin instruktioner, dokumenter, procenter og anmeldelser

Alle indbyggerne i vores land ved, at finansiel institution under navnet Sberbank er den mest pålidelige og populære i Rusland. Den totale mængde af dets aktiver overstiger 22,6 billioner rubler. Mange mennesker har tillid til ham med deres penge. Men den mest populære tjeneste i vor tid er at udstede lån. Derfor er mange mennesker er mest interesseret i spørgsmålet: hvordan man får kredit i sparekassen? Det handler om det, og bør tale.

betingelser

Dette er den første ting du skal være opmærksom. Før du udstede kredit i sparekassen, du har brug for at blive fortrolig med alle vilkår. Så er det lån udstedt til eget forbrug i rubler. Det mindste beløb af 300 000, er den maksimale - halvanden million. Term - fra 3 måneder til 5 år. Men der er en hage. Hvis banken anvender en person med en midlertidig registrering, vil han blive givet et lån til at mængden af tid, som ikke vil overstige perioden for dens gyldighed. Gebyr for levering af tjenesteydelser er ikke tilgængelig. Og sikkerhed er ikke påkrævet - det er også vigtigt at huske.

kaution

Nu kan vi fortælle dig mere om konkrete tilfælde af udbetaling. En begyndelse bør en kredit, der skal udarbejdes med garanti for enkeltpersoner. At dømme efter de anmeldelser, at den nemmeste måde redegøre for mennesker, som er bankens kunder. Det vil sige, dem, der har det dekoreret depositum eller lønningslisten kort. For at få et lån, behøver de kun medbringe dit pas. Desuden kan de få en lavere sats. Så er det rentabelt at gøre ud banklånet? At dømme objektivt, er det ikke meget. Ser man på det eksempel, du kan se hvorfor.

Antag en mand, der modtager kortet Sberbank løn på 40.000 rubler om måneden, ønsker at få kredit for året. Han har en kone med en indkomst på 30.000 rubler. / M., som også tages i betragtning. Med disse tal kan det udstede et lån beløb er kun 172.000 rubler. En rente på 13,9% pa. Månedlig betaling vil være 15 435 rubler. En samlede overbetaling - 13 223 rubler. Alt dette kan tælles og dobbelt-check, bruge en kredit lommeregner.

Og hvis du har brug for en million til 2 år? Eksperter hævder, at ansøgningen om det samme beløb, der er godkendt, hvis hver ægtefælles månedlige indkomst er 100 000 rubler. Så betalingen vil være 47 965 rubler, og den samlede overbetaling -. 151 175.

Krav til kunderne

At tale om, hvordan man får kredit i sparekassen, for ikke at nævne den opmærksomhed og emnet. At dømme efter de anmeldelser, at potentielle låntagere pålagt standardkrav. Hård de kun i forhold til indkomst kunder. Som medarbejdere i den finansielle institution er vigtigt at vide, at forbrugeren platozhesposoben og ude af stand til at betale sin gæld. Minimum alder - 18 år. Maximum - 75 (på tidspunktet for tilbagevenden). Erhvervserfaring skal være mindst 6 måneder i det seneste arbejdssted. En fælles - år.

Anmeldelser viser, at af de dokumenter, der kræves, ansøgningsskemaet, nationalt pas med registrering (kan være midlertidig), og et andet papir, der bekræfter professionel kunde beskæftigelse og økonomiske forhold. Det samme sæt, du har brug for at indsamle og sozaomschiku. Efter indlevering skal vente 2 dage. Ved slutningen af denne periode, vil banken underrette personen om sin beslutning.

militær lån

Hvordan at udstede kredit i sparekassen i dette tilfælde er det også værd at bemærke den opmærksomhed. Denne finansielle institution har udviklet et særligt program for militært personel, der deltager i besparelser og realkreditsystem af boliger sikkerhed (NIS). Udstedt et lån af denne type til ethvert formål. I sin anmeldelse, kunderne siger: tage det til at gøre en co-betaling for den købte ejendom. Og ved den måde, det er muligt at forøge mængden af lånet, hvis kaution lodtrækningen. Uden det, det maksimale, du kan få, er 500 000 rubler. Men hvis du sætter en garanti for fysisk person, vil beløbet stige til 1 000 000 og den kurs, vil også være rentable - 16,5% og 15,5%, hhv.

For eksempel med en indkomst på 70 000 rubler kan du få et lån til et år med 400 000 rubler. Månedlig bliver nødt til at gøre omkring 36 740 i tilbagebetaling. Under de samme parametre kan opnås, og den maksimale en million - men kun i 3 år. Dog vil den månedlige betaling være 34 910 rubler, og størrelsen af den overbetaling i slutningen - 256 784 rubler. Hvordan man laver en ansøgning om kredit i sparekassen i NIS parti? For at gøre dette, skal du kontakte serviceafdelingen af de tidligere nævnte dokumenter. Det vil også have et certifikat vidner til kunden til militærtjeneste.

Uspecificeret lån med sikkerhed i fast ejendom

Et par ord om, hvordan man ansøger om et lån fra Sberbank sikkerhed i fast ejendom. Således betingelser: en sats på 14% om året, den maksimale løbetid - 20 år. Af fordelene ved kundefeedback indikerede følgende ting: en person behøver ikke at bekræfte den påtænkte anvendelse af lånet. Lån valuta - russiske rubler. Det mindste beløb, der kan trække folk, er 500 000. Det maksimale lånebeløb må ikke overstige 60% af den anslåede værdi af ejendommen, som vil blive udstedt som sikkerhed. Og summen af 10 millioner rubler. Men kommissionen for tildeling af lån der.

Hvad kan accepteres som sikkerhed for et lån? Der er flere muligheder. Du kan lægge en bolig (hus, lejlighed, rækkehus), jord, garage. Alt det tager Sberbank. En ansøgning om et lån i kontanter, som du kan tegne selv i enhver gren af organisationen, set fra 2 til 8 dage. Det bør også være opmærksomme på, at et lån af denne type er ikke tilgængelig for mennesker, der er iværksættere, ejere af små virksomheder, aktionærer, medarbejdere, hold en lederposition og endda farm medlemmer.

refinansiering

I dag er en meget populær finansielt produkt. Naturligvis, det giver og Sberbank. Lav en kontant lån til refinansiering kan drejes i enhver gren. Men til at begynde med - om fordelene. Man reshivshemusya at refinansiere, mulighed for at reducere den månedlige betaling af eksisterende gæld. Det kan også betale sig straks 5 point. Og dem, der er blevet modtaget af ham fra andre banker. Alligevel er det muligt at fjerne behæftelse af maskinen, købt på kredit.

At dømme efter de anmeldelser, Sparekassen tilbyder en enkel ordning, hvor hver person kan realisere deres fordele. Antag, i den første bank af sin månedlige betaling er 6 450 rubler. I den anden - 11 457 rubler. Alt i alt er det 17 907 rubler. Hvis det vil udstede for at refinansiere i sparekassen, vil udbyttebetalingen falde til 16.830 per måned. Dette under hensyntagen til at tilbagebetale gæld og betaling for at få midler til personlige formål i mængden af 135 000, som også indgår i refinansiering af tjenesten.

om registrering

I tilfælde af refinansiering er der nogle nuancer, der skal tages i betragtning. Først - dette dokumenter. Deres pakke er mere omfangsrige end i tilfældet med konventionelle lån. Ud over de tidligere børsnoterede værdipapirer skal bruge et certifikat fra banken, hvor folk tager lån. Det bør være udskrivning virksomhed og personlig underskrift af den finansielle institution. Samt oplysninger om kredit - datoen for kontraktens indgåelse og dets nummer, udløbsdato, det samlede beløb for lånet og dets valuta, grænsen for den rente, størrelsen af den månedlige betaling, og hvor mange flere mennesker skal betale.

Hvordan kan jeg få kredit i sparekassen til at refinansiere? Du er nødt til at sammensætte en pakke af de ovennævnte dokumenter, og derefter - til at komme til afdelingen i stedet for registrering. Lån til refinansiering kan kun udstedes i byen, hvor personen er registreret.

Lån personer førende økonomi

Sberbank har en særlig kredit program designet til folk, der ejer deres egne gårde. Og en del af renten for dem subsidieret af staten af budgettet. Mange undrer sig: Er det muligt at udstede kredit i sparekassen uden henvisning? Selvfølgelig, der er sådan en alvorlig finansiel institution penge bare ikke.

I tilfælde af dette lån, ud over de ovennævnte dokumenter, vil du nødt til at give mere uddrag af husstanden bøger, som bekræfter vedligeholdelse af den person, under hensyntagen til deltid gård. Den kan fås fra administrationen af deres kommune. Der er endnu en nuance. Ofte for et lån af denne type af mænd, der er borgere i Ukraine, men hans kone den førende økonomi i Rusland. De kan også få et lån, men kun hvis deres ægtefælle har en russisk pas.

Hvad er værd at vide?

Hvilke oplysninger skal der tages hensyn til, hvis du ønsker at få kredit i sparekassen? Ansøgning (anmeldelser bekræfte dette faktum) skal ske på bopælen. Da kunderne i den finansielle institution, i dette tilfælde, en chance for at få højere godkendelse. Hvis der findes sjæl forbrugeren "finansielle synder" - bedre til at løse dem. Vi taler om en dårlig kredit historie. Sberbank - den største finansielle institution i landet. Og at dømme efter anmeldelser, de betror deres penge kun til folk med god solvens.

Hvordan til at handle, viste det sig at få kredit i sparekassen? Drikkepenge er. Sandt nok, kan de virke underligt. Og essensen af følgende - er det nødvendigt at udstede flere kortfristede lån eller kredit og derefter betale dem, ikke bagud. Mange så gør dig selv en positiv kredit historie, som altid nødvendigvis betale medarbejdere i sparekassen. Men det vigtigste - omhyggeligt læse de foreslåede priser og vilkår, så du ikke fortryder deres valg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.