HjemlighedIndretning

Hvordan ansøger mønstre på en væg

I et forsøg på at gøre dit hjem endnu mere komfortabel og mange unikke blad gennem bunker af kataloger med prøver af tapet, lære en række teknikker puds, så prøv at eksperimentere med teksturer. Samtidig, før eller senere begynder det at flimre tanke: Forsøg ikke de dekorative mønstre på væggen?

Ideen gradvist samvittighedsløse, lægger sig, og du er finde dig selv på det faktum, at på udkig efter interessante muligheder. Undersøgelse af andres erfaringer viser, at de fleste mennesker bruger stencils tegninger.

Skabeloner kræver ikke, at du har kunstneriske evner. Mønstrene på væggene i lejligheden synes ret hurtigt, men processen er sjovt. Husk, som et barn, du blev skåret ud af papir stencils og male dem?

Factory produkter er fremstillet af polyethylenark, hvilket gør spalten. Det færdige emne er sikkert fastgjort til væggen, presses, og derefter bruge pistol, rulle, svamp eller børste påføres malingen lag. Efter dette, forsigtigt fjerne skabelonen. Og voila! Velkendt plads til at lære.

Men hvis andres idéer du ikke kan lide, vil mange butikker gerne hjælpe dig realisere dine originale ideer. Dette vil skabe en helt unik stencils til at hjælpe dem med at håndtere de mønstre på væggen.

En virksomhed kan være mere fuldt ud tage deres egne hænder og gøre stencil selv. Behov stram, bedre oilskin materiale, men pasform og papir, som er imprægneret eller linolie, eller indsæt vandtæt film (galt og bånd). Materiale anvendes på konturerne af fremtidens mønster. Hvis du ikke er alt for selvsikker egen blyant, derefter udskrive en blank på printeren. Afslutningsvis er det nødvendigt at arbejde en maling kniv. Disse afslappet snit ornament.

Mønstrene på væggen kan påføres med konventionelle direkte stencils, og du kan bruge feedback skabeloner. Hvad er de? Det er allerede velkendt for os ark, men de har ikke skære konturerne af fremtidens dekoration. I stedet ark selv er skåret i form af et forudbestemt mønster. Den tomme trykkes til overfladen, og rummet omkring det går til malingen.

Der er en anden, meget usædvanlig måde at bringe de mønstre på væggen. Men for at drage fordel af dem, er du nødt til at få en projektor. Bemærk, at denne mulighed er ikke egnet til små rum. Princippet udsmykning er baseret på omregning af det valgte mønster til overfladen med projektoren. Foreløbige skitser til særlige acetatfilm med en tynd markør, med særlig fokus på konturerne af figuren. Dernæst filmen bliver til en projektor, der viser stort billede på en væg i en ret vinkel til dig. Nu du tager en pensel og slagtilfælde tegningen, bare ikke gøre det på papir, og på væggen. Ved udgangen du bare "fylde" tegning tilbage.

Valg af mønstre på væggen, så prøv at forestille slutresultatet. Ville det ikke være at trække yderligere irritere dig, ikke "spise", hvis han plads i rummet, ville det ikke være alt for prangende. I nogle tilfælde er det bedre at gøre en lille eller moderat yndefuld ornament grænsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.