HjemlighedIndretning

Hvad er Kitchen landstil

Landlig stil - denne atmosfære af ro og fred. Det er et symbol på nærhed til naturen, til sine rødder. Dette er en mulighed for at tage afstand fra den vilde travlhed i moderne metropol og fordybe dig i den ringende stilhed af landsbyen. Stilheden, som vi mangler, ikke kun i vores hjem, men også i byens parker og pladser.


Køkkenet i landlig stil er præget af enkelhed og funktionalitet. Dekorative elementer, der pryder det, nedstammer fra gamle genstande af livet på landet. Den meget livsform, hvor alle ting var ikke kun sit formål, men også hans sjæl. Hvad kan ikke siges om moderne multifunktionelle enheder, som siden køkkenet i dag.


At vælge som den stilistiske koncept for det indre af dit køkken Land stil, bør du nøje overveje interoperabilitet og kompatibilitet af alle de funktionelle elementer i køkkenet møbler og indretning.
Det er ikke nødvendigt at bruge lyse, lyse farver og årsag. De er ikke iboende i et land stil. Også værd ansvarlig tilgang til valget af efterbehandling materialer. Ingen vinyl tapet eller paneler af plast. Murværk, natursten og ældet træ.


Ved at kombinere disse materialer med den sædvanlige Kalk, er du sikker på at opnå det ønskede resultat. Udsmykningen af væggene er bedst at bruge materialer, der er kendetegnet ved lyse farver. Dette kan være en lys oliven, mælk, beige eller lyseblåt.
Som gulvbelægning kan anvendes keramik, laminat eller fliser, en tegning, på hvilken efterligner naturlige materialer.
Køkken møbler er bedst lavet af finerede eller massivt træ materialer. På tømmer markeder er nu et udvalg, som vil afhente det materiale, der er egnet til de fleste af dit køkken.


I dette tilfælde, når du vælger den begyndende materiale til møbler , du helt sikkert brug for at besvare det vigtige spørgsmål. Ønsker du dine møbler er en del af et monolitisk farveskala med resten af interiøret, eller blive, som det var højdepunktet i dette hyggelige rum.
Hvis du vælger den anden mulighed, at den bedste måde at allokere resten af møblerne i det indre - at gøre det en anden farve. Måske vil det være mere lys på en mørk baggrund. Eller du ønsker at gøre mig lysere baggrund. Og allerede møblerne vil være på en mørkere tone. Som i de gamle middelalderlige borge UK.


For at arrangere rummet i mørke farver kan bruges valnød, eg eller mahogni. Lyse farver kan fås ved hjælp af fyr, ahorn eller bøg.
Møblerne skal være så enkel som muligt. Facader kan dekorere uhøjtidelig tråd, i nogle tilfælde, bevidst ru. Dine møbler headsets kan endda specifikt til alder - moderne produktion teknologi tillader det.


Som detaljer i interiøret i køkkenet i landlig stil , kan du bruge ufarvede hjemmevævede linned duge, hvidkalkede gamle teknologi. Passende vil også være forskellige strikkede måtter, malede retter og keramik.


På vinduer kan du hænge gardiner med broderi i en rustik stil. karme rum perfekt fylder potter med blomster og slyngplanter.
Men glem ikke om deres egen bekvemmelighed. Inde alt dette stilfulde skønhed kan meget vel rumme de mest moderne køkkenmaskiner, som vil blive skjult for de simple træfacader. Få en sammensmeltning af gammelt og nyt.
Som et resultat, vil du have en land-køkken, som vil være praktisk at arbejde og behagelig hvile.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.