Mad og drikkevarerHovedret

På grund af dårlig mad, ingen tvivl. TOP-10

Maden bruges af mand, som vi ved, kan være anderledes. Nyttige, der indeholder vitaminer og mineraler er nødvendige for at opbygge nye celler, som konstant opdateres indtil alderdommen. Og nogle gange ikke så blidt stadig taler! Imidlertid danner en slags øverste lags usunde produkter, skal det bemærkes, at de mest skadelige mad, mærkeligt nok, i små mængder, kan det være ikke så dødelig for organismen, sagt af mange læger (som det er tilfældet med sukker eller salt, til eksempel). Efter alt, kan giften i små koncentrationer være medicin. Og selv den mest nyttigt produkt, som bruges overdrevent og konstant, kan forårsage negative virkninger.

Realiseringen af en liste

Så før du en lille (10 point i alt) en liste, der viser, at der fra mad er skadeligt, ingen tvivl. Det er sammensat af diætister. Igen Jeg advarer om, at en drink, for eksempel et glas kvalitet rødvin nekreplenogo en gang om ugen - mere gavn end skade. En daglig drikker samme drikkevare i en mængde væsentligt højere end normalt, efter en kort periode, der kræves for at bevirke på sundheden. På grund af dårlig mad, ingen tvivl om? Få mindst en fastfood eller chips, eller "flydende slik." Uregelmæssig deres anvendelse er tilbøjelige til at have nogen effekt på din krop (godt, ikke altid er en nyttig havregryn og spirer). Det siges, alt er godt i moderate mængder.

På grund af dårlig mad, ingen tvivl

  1. Chips sprød og "flydende slik" - limonade. Første - mættet vægt kulhydrat med fedtstof (i store mængder, hvilket medfører et slag til leveren). Den anden - højt kalorieindhold blanding Chemistry, gasser og sukker (erstatninger)
  2. Fastfood. Alle såkaldte "fastfood" anvendes på daglig basis - en lige vej til fedme og sygdom.
  3. Pølse (ingen ved, hvad arbejdet).
  4. Margarine, og alle, der er lavet med dets anvendelse.
  5. Dåse produkter til industriel produktion.
  6. Kaffe og energi (først - ikke mere end en kop eller to om dagen, den anden generelt udelukke fra kosten).
  7. Candy farver og varianter.
  8. Ketchup og mayonnaise.
  9. Is, yoghurt og mælk industriel produktion.
  10. Grøntsager og frugt er gemt i lang tid.

Nu ved du, at fra mad er skadeligt, ingen tvivl om, og bruge denne viden, du kan justere den daglige menu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.