SundhedPræparater

Det stof 'Gentos': anmeldelser og uddrag fra brugsanvisningen

Lægemiddel "Gentos" er en homøopatisk. Det anvendes i forskellige sygdomme i urinvejene, samt problemer med prostata. Lægemiddel "Gentos" (anmeldelser bekræfte det) er meget effektivt til behandling af prostata, blære atoni, og at neutralisere de urinveje. Det er ikke alle sygdomme, hvor det er i stand til at hjælpe.

Betyder "Gentos" (brugsanvisning rapporteret af) repræsenterer et fald i form af en transparent væske, farve fra lysegul til orange-brunlig. Den har en svag lugt. 100 ml af den farmaceutiske form for præparat består af canadisk asp D1 (7 ml), skarntyde D6 (10 ml), Savpalme D6 (10 ml), jern picrat D12 (10 ml), kaliumiodid D12 (10 ml). Dråberne "Gentos" (informerer brugeren om dette), at andelen af adjuvanser (ethanol) er - 43 vægtprocent, - 53 ml 100.

Der er også en form for frigivelse, som en sublingual tablet. De er runde, hvide med en gullig nuance. En tablet består af canadisk asp D1 (25 mg), plettet skarntyde D6 (37,2 mg), Savpalme D6 (37,2 mg), jern picrat D12 (37,2 mg) og kaliumiodid D12 (37, 2 mg). Stoffer, som kaldes datterselskab repræsenterede magnesiumstearat, stivelse, kartofler, lactosemonohydrat.

Lægemiddel "Gentos" er i stand til at udvise antiproliferativ, protivovspalitelnoe handling, justere tonen af den glatte muskulatur væg blæren og detrusor forbedre urofloumetricheskie parametre og urodynamik, genoprette erektil funktion ved kronisk prostatitis.

Resultatet af behandlingen kan ses, hvis du overholder doseringen ved modtagelse "Gentos" stof. Anmeldelser bekræfte dette. Kronisk prostatitis behandles inden tre måneder modtageorganer 10 dråber eller en tablet - én dag tre gange. I tilfælde af akut blærebetændelse viser den samme dosis, for kun to uger. Godartet prostatahyperplasi involverer anvendelse af en identisk mængde af lægemidlet i tre måneder. Akut tømning dysfunktion og kronisk blærebetændelse kræver samme dosis. Skal tage stoffet hver halve time før et måltid og helst en time derefter. Tabletten skal holdes i munden under tungen, indtil dens opløsning, og dråber, der anvendes i ren form, eller ved opløsning i en spiseskefuld almindeligt vand.

Drug "Gentos" har anmeldelser overvejende positive, som indtil nu er det blev ikke observeret nogen tilfælde af overdosering. Endvidere interaktion med andre lægemidler, som kan betragtes som klinisk vigtigt, ikke er fastslået. Men eksperter anbefaler mindst tyve minutter mellem indtaget af "Gentos" stof og enhver anden opretholde tidsperiode.

Hvis der er et spørgsmål om optagelse af lægemidlet ved en gravid kvinde, skal det tages op med din læge individuelt. Det samme gælder for den periode af amning.

Det skal erindres, at når man tager "Gentos" stof (anmeldelser bevise det) der kan være nogle forøgede symptomer på en bestemt sygdom, men der er behov for afskaffelsen af lægemidlet er fraværende.

Om evnen til at håndtere ethvert middel køretøjer ikke påvirkes. Som for bivirkninger, er det yderst sjældent i overdreven spytafsondring. Hvis du har andre symptomer, bør du straks fortælle din læge om dem.

Kontraindikationer omfatter patientens alder under 12 år kun på grund af mangel på kliniske data. Patienter med problemer med skjoldbruskkirtlen eller prostata medicin gives med forsigtighed.

Folk, der har nogensinde modtaget dråber eller tabletter "Gentos' feedback på fora på internettet er tilbage overvejende positive.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.