Sport og FitnessOpbygge muskler

Bench Press - maskiner motion

Bænkpres - er den vigtigste grundlæggende øvelse, som hørte hvert atlet. Selv begyndere, der kom ind i rummet for første gang, bypass indviklede simulatorer og gribbe og straks kørt til at udføre bænkpres. Maskiner, som det kan synes ved første øjekast, en enkel, men det er ikke tilfældet. Der er mange variationer og typer af motion. For eksempel bænk trykke smal greb, skrå bænkpres og andre.

Bænkpres er den mest populære øvelse i bodybuilding og vægtløftning generelt. Dine venner kan ikke genkende dig om squat, dødløft, men vil spørge, hvor meget du høste. Hvis du ønsker at forbedre dine resultater på denne simulator, følge alle råd og reglerne i denne artikel. Hertil kommer, at teknikken påvirke placeringen af dine arme og overkrop. Denne artikel vil overveje højdepunkter.

Øvelse generelt bruger disse muskelgrupper: bryst, skuldre (forreste og bageste bredde) og triceps. Hertil kommer, ganske kraftigt belastede triceps. Dette er ikke overraskende, fordi motion er ikke for ingenting er basen. At udvikle den rigtige teknik og knowhow til at pumpe en bestemt muskel gruppe, du har brug for at træne en masse og har nok erfaring.

Det påvirker placeringen af albuerne, og bredden af grebet?

Den første ting at gribe bredden af indflydelse på, hvad muskel grupper vil blive inddraget under træningen. Den bredere du tager i håndtaget, vil den større indlæses Pecs og biceps. En smallere greb er ansvarlig for pumpning triceps og deltaer. Det er vigtigt at vide, at et bredt greb gør det muligt at løfte meget mere vægt end smalle.

Den korrekte formulering af hænderne vist i figuren. Det er vigtigt, at din underarm vinkelret på halsen var på et tidspunkt, hvor dine hænder er den højeste belastning. Dette greb giver dig en stabil position, der vil beskytte dig mod skader.

kropsstilling

Kroppen skal være placeret på bænken, så grib stående på en rist, var lige over øjnene. I dette tilfælde, vil du modtage den optimale position, og det vil være nemt at flytte halsen til den oprindelige tilstand, og bringe ham tilbage efter øvelsen. Det ville også komfortabelt presse baren, uden at påvirke racket.

Professionel bøjning tilbage

Den afbøjning af ryggen er en meget vigtig del af øvelsen. Men faktum er, at en sådan fremgangsmåde er kun tilgængelig for erfarne folk, der allerede ved, hvordan at gøre øvelserne og ikke komme til skade. Hog er nødvendig for at løfte mere vægt under udøvelsen bænken. Udstyr er ganske kompliceret. Du er nødt til at rive fra bænken din krop, og kun røre hendes balder. Det vigtigste arbejde falder på benene og skulderbladene.

Afbøjningen vil også gøre det muligt at anvende andre muskelgrupper, såsom lavere bryst bjælke (han er den stærkeste).

Sådan flytter halsen

Tag halsen i sine hænder, og sænk den, så det rører bunden af brystfinner muskler, omkring det område af solar plexus. hældende bænkpresse også eksisterer. Teknik er lidt anderledes, i forbindelse med hvilke pumpede de andre muskelgrupper. Det er vigtigt at vide, at du ikke kan sænke bar nær halsen, ellers er der risiko for skader.

sikkerhed

Det er vigtigt, at du har en partner forsikret under træningen bænken. Teknikken er meget enkel, men du skal behandle det alvorligt. Nok til at komme tilbage, tage en hård hals, fastsættelse det i underarmene. Efter at anvende det og fortsætte med at bevæge sig langs med den. I så fald fanger jeg i baren og sætte det på hylden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.