Hjem og familieBørn

Social Passport børnehave gruppe - en prøve af offentlig bekymring over de førskolebørn

pædagog arbejder i børns uddannelsesinstitutioner omfatter udarbejdelse af visse dokumenter. En af disse dokumenter - den sociale børnehave gruppe pas, hvoraf en prøve fyldet kan variere efter lovkrav og tilgængeligheden af udsatte børn i gruppen.

Behovet for social pas

At have en korrekt udfyldt dokument om eleverne, kan læreren se det fulde billede af social karakter i sin gruppe. Gennem tilgængeligheden af sådan dokumentation pårørende kan give de ønskede oplysninger til administrationen af uddannelse, eller værgemål. Og også give mere opmærksomhed til de børn, der har brug for individuel hjælp fra læreren.

Sociale grupper pas også behov for en psykolog på førskole center som et dokument til at afgøre, hvad slags arbejde bør ske med et barn, der falder ind under den kategori af socialt udsatte.

Social børnehave gruppe pas, en prøve af, som kan lagres i hovedet, og de pårørende, så korrekte betoninger i bestemte handlinger eller begivenheder inden for en gruppe eller hele børnehaven.

Fremgangsmåder til fyldning af dokumentet

Efter at have tilbragt indledende samtaler, spørgeskemaer og forældremøder, har sikret sig den sociale status af forældrene, kan læreren begynder at udvikle dokumentet. Social børnehave gruppe pas, er en prøve, som kan fyldes i skemaform og en gratis format, der er praktisk til læreren, fyldt en gang om året og tilpasses, hvis data ændres. Meget praktisk at have et regneark skabelon lavet af en computer sæt, de gør det nemt at finde oplysninger om hvert barn.

Data, til at fylde et pas

Social børnehave gruppe pas, er en model, som er udformet som en form skal indeholde følgende oplysninger:

№ p / p Navn på barn lav indkomst familie dysfunktionel familie Forældrenes arbejdspladser værger kontakter
  • Generel information om gruppen. Dette angiver de oplysninger om antallet af førskolebørn, tilstedeværelsen i gruppen af familier med mange børn eller ufuldstændige karakter af børn i plejefamilier eller andre sociale faktorer.
  • Den sociale status af forældrene. Når du udfylder dette skema registreres data om arbejdsulykker forældre. Derfor er det nødvendigt at sikre, at de data, der var fra begge forældre i tilfælde af en hel familie.
  • Karakteristisk for materiel sikring af familien er fyldt i overensstemmelse med de personlige observationer af læreren eller efter et besøg i beboelsesområde i eleven.
  • Desuden kan passet angives adresser, telefonnumre for nære slægtninge til barnet til en nødsituation eller hvis forældrene ikke deltager i opdragelsen af børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.