Af teknologiElektronik

Smartphone Coral Fly IQ4412 Quad: overblik, specifikationer og anmeldelser

I de seneste år, elektroniske gadgets budget segmentet tilskynde forbrugerne mere og mere. Endvidere mere eller mindre afbalanceret ydelse og omkostningsforholdet, indretningen ofte produceres materialer af høj kvalitet: soft-fil eller mat glans plast i stedet, således at gode koreanske mærker.

Desuden frugtbart arbejde på det ydre er i fuld gang. Selvom argumentere med ærværdige selskaber er meget vanskeligt, er budgettet segmentet ikke ophøre med at overraske nogle nyheder i form af design og ergonomi. Hvorom alting er kan, er situationen på markedet for mobile gadgets, men ikke så hurtigt, men er under forandring, og billige enheder med attraktive funktioner bliver mere en måned for måned.

helten i denne anmeldelse - smartphone Fly IQ4412 Quad Coral. Specifikationer, design, funktioner og fordele ved gadget sammen med fejl og mangler vil blive behandlet af os. Beregningen vil blive taget, og udtalelser fra eksperter anmeldelser ejerne af den almindelige enhed.

Pakkens indhold

Indholdet af æsken er ikke meget forskellig fra den tilsvarende medlemmer af dette segment. Det eneste, der glæder producenten af hans klient - er tilstedeværelsen af ganske fornuftigt headset med to-farvet kabel, resten - et standard sæt.

I boksen finder du:

  • selve telefonen, flyve IQ4412 Quad Coral;
  • kabel til opladning og synkronisering med en pc-typen micro-USB / USB;
  • netværkskort;
  • stereoheadset.

Ingen stylus, sager eller andet tilbehør er ikke, nogen af dem betydeligt tilføjer omkostninger gadget, så producenten holder enheden strengt i sit segment.

design

Smartphone Fly IQ4412 Quad Coral opnåede klassisk rektangulær kontur for en typisk candy bar, hvilket er helt acceptabelt til dens dimensioner: 137 x 70 x 6,9 mm med en vægt på 135 gram. Dette er naturligvis ikke den tyndeste enheden i sit segment, men det ser lidt ligesom en meget attraktiv og kompakt. Det er praktisk, nem at passe ind i et lille kontor i en pung eller baglomme.

Omkring skærmen, kan du finde en lav afsats, som beskytter den mod ridser, når de lægger smartphone "ansigt" ned. Huset har en sammenfoldelig design: bagsiden og siderne er lavet af gummibelagt plast, og den forreste overflade af den tæt lukket glas, med forskellige skærm mørkeblå nuance, hvilket giver en vis charme andel Fly IQ4412 Quad Coral. Feedback på design af gadget meste på en positiv måde. Ejere sætter pris på den moderne og snarere "frisk" look devaysa sammen med passende dimensioner.

Montering og kontrol

Som for byggekvalitet, så er der ingen klager der: intet bagslag, ingen knirker og knitren. Coral Fly IQ4412 Quad viste sig at være overraskende behændigt samles og monolitisk. Hvis du ikke er opmærksomme på brand logo og prisen på enheden, de visuelle fornemmelser ser det ud til, at i hænderne på dig er en ganske ærværdig gadget af forretningssegmentet.

På toppen af smartphone kan du se en lille kighul foran kamera, sensorer og øresneglen. Under skærmen er en velkendt berøringsfølsomme knapper til at styre grundlæggende funktioner i gadget. Fremhævning helt lyse, og nogle ejere i deres anmeldelser klager over manglen på mulighed for at ændre sin intensitet. I den venstre ende del er en volumen rocker og lige under - knappen for at låse enheden. Placeringen er meget praktisk, og trykket er ganske behageligt.

I den øverste ende vil vi se standard interface til hovedtelefoner (3,5 mm), intet besatte den nederste del af telefonen. På højre side devaysa placeret porttype mikro-USB og et hemmeligt rum til Mikros kort.

Bagsiden af Coral Fly IQ4412 Quad helt fladt uden nogen tekstur. Der er en grundlæggende kighul kamera med blitz (som er meget glad for), og i bunden - højttaleren, om der kan du se logoet for brand.

udstilling

Diagonal skærmstørrelse næsten fem inches (4,77 ") til en ganske komfortabel 1280 x 720 pixels. At bruge tid på sociale netværk, eller se en meget praktisk. I stedet for allerede kender til mange gadgets sådan plan IPS-matrix, har udvikleren lagt på Fly IQ4412 Quad Coral Skærmtype Super AMOLED, og byder på gode betragtningsvinkler uden forvrængning. Det eneste, der "syg" er matrix - en syntetisk farve, men meget lyse og mættet.

dot tæthed også op til mærket - 308 ppi. Hvis du har perfekt udsyn, og du er meget podnapryazhotes, kan du se pixelering. I andre tilfælde er det punkt ikke fange øjet og ikke forstyrrer en komfortabel arbejde med enheden.

Nogle ejere i deres anmeldelser siger ikke meget kompetent på auto lysstyrke. Ved normal rum, hvor lysstofrør arbejder, kan det ses, hvordan den graduering baggrundslyset dæmpes til meget lyse uden synlig grund. Det er lidt irriterende, men du kan altid slukke for auto-tuning i indstillingerne, så kritiske, at det er svært at kalde.

Touch screen identificerer korrekt alle fem samtidige berøringer, men har også god følsomhed. Overfladen er behagelig at røre ved og finger glider let hen over det - en fornøjelse at arbejde med sensoren. Kontrolleret Coral Fly IQ4412 Quad er ikke så let i den solrige dag. Direkte stråler reflekteres fra skærmen, så dataene er svært at få øje på. Sædvanlige problemer matricer af denne type, og derfor søge skygge eller arbejder i rummet.

Påfyldning og produktivitet

Tekniske egenskaber IQ4412 Fly Quad vises på gennemsnit Coral - intet ekstraordinært, men sjov på de spil eller din yndlingsfilm uden problemer. Under forestillingen mødes allerede er bekendt processor "bibliotek" MTK6589 serie mærket "Turbo". Alt dette kører på fire kerner på 1,5 GHz og er parret med en gigabyte RAM. I modsætning til tidligere serier, hvor uret hastigheden ikke overstiger 1,2 GHz, kan processoren kaldes ganske hurtigt.

For grafisk komponent ansvarlig GPU PowerVR SGX 544MP, som er mere eller mindre klare krævende applikationer. telefonen indbyggede hukommelse er ikke meget - i alt 16 GB, men det faktum, at mærket ikke har givet arbejdet med hukommelseskort - det er et stort minus. Anmeldelser af ejerne er fulde af harme over dette, jo mere, at den forrige generation havde en sådan mulighed.

kamera

Under optagelserne i Coral Fly IQ4412 Quad svarer hovedkammeret 8 Mn LED blitz og autofokus, samt forsiden, med et mere beskedent satser (5 M). Den maksimale opløsning til videooptagelse - 1920 x 1080 pixels. Fotoet er af ordentlig kvalitet, uden nogen alvorlige klager.

Menuen er tilgængelig en masse modes, effekter og andre indstillinger for bedre optagelse. Blitzen fungerer som det skal: billederne er ikke lyser, og ikke sløret. Generelt brugere er meget tilfredse med den standard kamera, og nogle kritiske øjeblikke i en gennemgang har ikke blevet bemærket.

link

Enheden omfatter arbejde med kun ét SIM-kort type Micro. Og det er værd at bemærke, at blandt alle produkter "Fly" mikroSIMok support er ekstremt sjældne.

Endvidere er gadget udstyret fornuftige moduler trådløse protokoller: vayfay i punkt 802.11 b / g / n og "Bluetooth" fjerde version, og støtter modem mode og det valgte adgangspunkt (MTS "Biline", "megafon"), gør det muligt at bruge smartphone som en ekstern tilslutning enhed til en personlig computer.

Enhver funktion af navigation gadget har ikke i mangel af GLONASS og GPS-modul. Men det er fra forretningssegmentet, så minus vil dette punkt ikke tages i betragtning.

Stand-alone drift

I et ikke-udskifteligt batteri typen smartphone med en kapacitet på 2100 mAh batteri. Et fuldt opladet telefonen er i aktiv tilstand næsten 3 timer (spil, Internet, Full HD-video). Ser film på et medium opløsning (480p) plante et batteri til 6-7 timer.

Hvis du bruger telefonen til opkald, sms og sjældent går online, så devaysa dag er nok. Der er også den strømbesparende tilstand, hvilket i høj grad forlænge gadget fungerer.

Opsummering

Apparatet som helhed har vist sig meget vellykket: den opgraderede processor, praktisk og behagelig krop materiale, acceptabel diagonal skærm og god batterilevetid. Det eneste, der forstyrrer, fordi det er den manglende støtte mikroSD kort.

Ikke desto mindre er forholdet mellem pris og kvalitet noget afbalanceret. . Af samme omkostninger, og det er næsten 10 tusind rubler, du kan se mere fornuftigt model: med den bedste matrix, hukommelse og lang batterilevetid. Under alle omstændigheder vil fans af brandet elske din smartphone, så det er op til dig - til at bo hos den "flyve" eller flop til nogen "Samsung" eller "Xiaomei". Fordelen ved dette interval til distributionsnet, uden overdrivelse, er enorm, og der er altid vælge imellem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.