Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at koge majs: enkle regler

Denne sæson delikatesse, ligesom kogt majs, er ikke kun meget velsmagende, men også til gavn for sundheden. Kolber indeholder vitaminer og sporstoffer, mættede syrer, desuden majs med til at normalisere metaboliske processer, fjerner giftstoffer, lindrer patienter med cardiovaskulære sygdomme. Så lære at koge majs, og i slutningen af sommeren være sikker på at få et par kolber, vil aldrig svigte.

Sådan vælger du den passende ører?

Nøglen til god smag og god er ikke kun den rigtige forberedelse. I majs er der flere sorter. Foder vokset til foder, er det mere stiv og ikke så velsmagende, så prøv at vælge, når de køber en sukker, der er designet til folk. Gode ører skal være med blade og stigmatisering, eller korn kan være for tør. Endelig skal produktet være meget frisk. Denne majs er saftig og sød, og moden øre vil være hårde og usmageligt. Kog det bliver nødt til at vare meget længere, og resultatet er stadig ikke tilfredsstillende.

Hvor velsmagende kogt majs?

Således bliver tilberedningstiden bestemt af sort og friskhed. Mejeri majs vil være klar i en halv time, og til madlavning foder eller overmodne kan tage op til seks timer. Til fremstillingen er det bedst at bruge en dyb gryde med et låg og tykke vægge. Køkkenudstyr bør opvarmes jævnt. Lav en lille brand, så cob vil fastholde flere næringsstoffer. Før du koge majskolber, skyl og fjern de beskidte, beskadigede blade. Ren og grøn orlov på majs. Placer alt i en gryde, dæk med vand, således at dens niveau var fem centimeter højere og sætte gryderet. Salt får brug for det færdige fad, ellers kornene bliver hård. Du kan bedømme parathed smagen: en separat korn, og prøv, hvis det er blødt og velsmagende, kan kornet spises. Begynd måltidet bør ikke straks efter kogning, fordi de kolde ører vil ikke være så velsmagende.

Hvordan at koge majs på andre måder?

Ud over den sædvanlige pan når kogte kolber kan bruge andre indretninger og fremgangsmåder. For eksempel, for at gøre majs i en dobbelt kedel. Så få saftig og rig, fastholde flere næringsstoffer. Før du koge majs i en dobbelt kedel, du har brug for at rydde den af blade, slyngtråde, skylles under rindende vand. Derefter sætte i en damper og kog i omkring en fjerdedel af en time, og før servering, rist ørerne af smør og salt. Hvis du har en mikrobølgeovn, kan du også lære om, hvordan at koge majs med hjælp af denne enhed. Skyl og rense ører. Skåret eller bryde, dæk med vand, således at dens niveau var højere majs, skifte til maksimal effekt og indstille timeren på femogfyrre minutter. Tjek jævnligt vandstanden og top op, hvis det vil være mindre. Der er en nemmere måde - lå på kolber i pakken til madlavning i en mikrobølgeovn og lad i syv minutter ved maksimal effekt. Ganske lidt, og skålen er klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.