Selv-dyrkningPsykologi

Det store problem i lille størrelse - børns frygt

Hvorfor er folk bange for? Dette spørgsmål kan betragtes som retorisk, og helt konkret. Frygt - en normal reaktion på stressende situationer kræver maksimal mobilisering. I en tid hvor på et følelsesmæssigt plan, vi føler frygt på den fysiologiske niveau den aktiveres af et meget stort antal mekanismer, forberede vores krop til en mulig trussel. Alt dette fejlrettet natur til mindste detalje, og derfor drage fordel af denne form for tilstand er afgjort der. Nemlig det virker som en forsvarsmekanisme, holder intakt hele kroppen. Så lad os bare definere: begrebet "ubegrundet frygt" yderst betingede - altid og overalt frygt er årsagen til hans udseende. En anden ting er, at netop denne grund kan ganske godt fjernes fra fremkomsten af den følelse af frygt.

Jeg vil forklare, hvad der er på spil. Fælles sætning, at "vi alle kommer fra barndommen" er glemt af voksne, så snart der er situationer, de er ubehageligt. En børns frygt - det er bare hvad der er tilbage i det ubevidste på den person i mange år, hvis ikke et helt liv. Og det bliver barnet angst ved en bestemt lejlighed for en grund, og baseret på deres personlige erfaringer observere den omgivende virkelighed. For eksempel, højdeskræk kan opleve fejl under drop frygt for mørke - fra at have en dårlig søvn, klaustrofobi - fra dårligt valgt sted for pryatok (kabinet smækkede). Alt dette er afspejlet i det underbevidste af barnet og holdes der i temmelig lang tid, før nogen stressende situation ikke vil frygte at udtrykke sig på fuld kraft. Og nogle gange børns frygt indpodet af voksne. Disse evige "Do not come - obozhzhoshsya", går ikke - du falder, "osv danne et barn finde syndrom i et fjendtligt miljø, hvor frygter - en pålidelig allieret, fordi det advarer om faren. Børn kan opleve frygt og mens du ser tv, og ukontrolleret deltagelse i igrah- "shooter", og når du lytter til voksne taler om farerne ved omverdenen.

Den sidste mulighed er en grobund for udviklingen af sådanne fænomener som sociale frygt. Det bekymrer sig om stigende priser, øge antallet af terrorangreb, nedovyplat kvoter, generel forringelse af livet. De russiske sociale frygt er allerede på vej ind i massepsykose - fordi hvis nogen siger, at han har det godt, han straks nazhivot en flok fjender, kan ikke i sådanne tider tingene går godt. Social frygt forstyrrer den normale udvikling af samfundet, der udgør borgere har en defensiv mentalitet. Opret angst i samfundet bidrager til medierne: enten de er fyldte vælgerne fakta fra livet for berømtheder (og tænke over, hvorfor en sund hel person bør bekymre sig om intime detaljer om en persons liv, er det helt fremmed?), Eller fortælle skrækhistorier om den kriminelle type, der opstår med overraskende regelmæssighed i rummene i vores hjemland. Her og klar social angst: på gaden kan ikke komme ud - der er en solid forbrydelse; godt kun leve et par stykker, men vi er ikke blandt dem, så alt omkring er dårlig, og det er nødvendigt at vente på den næste slag fra skæbnen.

Og al denne skønhed: forskellige typer af fobier, sociale frygt stammer fra det faktum, at voksne bliver kaldt "børns frygt." Hvad gør man, hvis de allerede har?

Opret først et sundt miljø venligt for både voksne og børn. Ingen grund til at læse aviser (jeg talte om dette endnu, professor Preobrazhenskij - huske "Heart of en hund"). Tro mig, vil verdens største nyhed, og du lære så - har korte saver nyheder blokke, internettet endelig naboerne! Men du forsikre dig selv fra at indtage en enorm mængde af unødvendige alarmerende oplysninger. Også, skal sættes filteret på TV: kriminalitet nyheder, retslige procedurer - ikke for at se den rask person. Og når i dit hjem vil regere tilstand i sindet (! Så vidt muligt, selvfølgelig), Stabiliteten og forekomsten af positive følelser, frygt begynder at trække sig tilbage - de kan ikke lide et gunstigt klima for udviklingen af en harmonisk helhed personlighed. Og endnu værktøj til at bekæmpe frygten smukt beskrevet i bogen "Harry Potter": hvis bange for noget, grine af det - med børn, denne metode virker på 95% (den resterende procentdel - kliniske tilfælde). Så smil, mine herrer! Smil!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.