FormationSprog

Hvordan man lærer det polske sprog hjemme fra bunden?

Kendskab til fremmedsprog - ikke en luksus, men en nødvendighed, der afspejler stort set enhver døren, før manden. At eje et fremmedsprog, kan vi få et job i en succesfuld virksomhed, for at finde nye venner i alle hjørner af kloden, at tage på ferie i udlandet uden at bekymre sig om, hvordan man finder et fælles sprog med de indfødte. Til dato, i efterspørgslen ikke kun på engelsk eller tysk, men også polsk. Derfor er den mest almindelige spørgsmål mødet i dag i netværket - hvordan man lærer det polske sprog.

Fremgangsmåder til undersøgelse

Enhver fremmedsprog, herunder Polen, kan blive undervist på flere måder.

Tilmeld. Dette er den mest enkle og effektive måde. Træning foregår i grupper, og du har mulighed for at kommunikere, ikke kun med læreren, men også med andre studerende. De væsentligste ulemper ved en sådan uddannelse - ikke alle byer har sådanne kurser, og hvis der er, er klasser afholdes på en tidsplan, som du ikke kan arrangere.

Coaching. Med denne uddannelse alle de job til dig er en lærer, kontrollerer han også rigtigheden af deres præstationer, påpeger fejl. Et minus - er sådan en fornøjelse ikke billigt.

Uddannelse via internettet. En populær metode, hvor du både kan tilmelde dig i specifikke kurser og deltage i webinars, og at finde fjernbetjeningen lærer. Omkostningerne er betydeligt lavere, men igen det samme, hvis du har en langsom internetforbindelse eller betaling anvendes til trafik, optionen er ikke særligt attraktive.

Selv-studie. I dag er internettet vægt fora og hjemmesider dedikeret til at lære det polske sprog derhjemme. De vigtigste fordele ved metoden - de lave omkostninger ved uddannelse og mulighed for at vælge deres egen tid til træning og læringsstrategi. Negativer - manglende motivation og dovenskab kan markant forstyrre læring.

motivation

De vigtigste ting i at lære sproget, uanset på hvilken metode for undersøgelse, - tilstedeværelsen af motivation. At sige: "Jeg vil gerne lære det polske sprog." Du er nødt til at finde mindst én grund til, at du har brug for det. Ellers så snart den første impuls vil finde sted og interesse i undervisningen vil stilne, du straks zabros uddannelse og efter et par år ikke huske selv grundlæggende sætninger.

Som et incitament kan være et ønske om at komme til udlandet for at studere eller bopæl. Af den måde, i dette tilfælde, polakkerne er helt parat til at møde de mennesker, der kender den polske kultur og tradition. Selv uden pårørende blandt polakkerne, kan du få et kort over Pole, hvis du kender kultur og skikke i det land, deltage aktivt i aktiviteter, der tager sigte på at fremme polsk kultur. Pole Kort giver en masse fordele - Muligheden for at opnå visum og retten til lovlig beskæftigelse og uddannelse, og andre små ting.

En anden god motivation kan være et job i internationale virksomheder. Viden er ikke kun engelsk, men også det polske sprog vil være en stor fordel i denne situation.

Guided Tour Polen kan også være en glimrende årsag. Enig i, at meget mere interessant at rejse rundt i landet på egen hånd ved at vælge dine foretrukne museer og udstillinger. Men ikke alle polakker taler et fremmed og kan simpelthen ikke forstå dit spørgsmål om, hvordan man kommer til museet eller til hotellet, hvis det er givet på engelsk.

Måske du er interesseret i at lære det polske sprog i sig selv, for at læse en interessant bog, som ikke er oversat til russisk, eller se showet. Selv sådan et motiv kan være et stort incitament for læring.

Før du starter undersøgelsen Sørg for at skrive et mål og så snart din lyst til at lære vil falde, åbne din notesbog og huske, hvorfor du startede det. Og endnu bedre - skriv dit mål på Whatman papir med store bogstaver og hænge over skrivebordet. Succes er garanteret.

Tja, hvis du absolut ikke ved, hvordan man styrer deres dovenskab, argumentere med en person fra venner, at lære sproget i fx 6 måneder. Hvis du er en gambler, har du sandsynligvis ikke forsømme deres studier og lykkes.

Hvor skal man begynde?

Hvis du beslutter at gøre selvstudium, skal du:

 1. Beslut, hvor mange gange om ugen du vil blive engageret. Bedst af alt, hvis du vil sidde ned på bogen mindst tre gange om ugen.
 2. Vælg de lærebøger - lærebøger, ordbøger, bøger at læse.
 3. Find yderligere læringsværktøjer - lyd, video.
 4. Set på en mobil eller tablet app til at lære sproget.
 5. Find sociale medier højttalere.

Hvordan vælger lærebøgerne?

For at lære det polske sprog på egen hånd fra bunden, skal du først og fremmest vælge de rigtige lærebøger. I web som hver har en masse kurser og lærebøger, dens plusser og minusser. Men e-bøger - det er ikke, hvad du har brug for. Hvis du har råd til det, få en tutorial i butikken, i papirudgaven. Dette sikrer, at i løbet af en lektion vil du ikke blive distraheret af kontrol e-mail, kalder "på Skype" eller "Vaybere".

At vælge en lærebog, være opmærksom på flere punkter:

 1. udgivelsesår. Den nyere bog, jo bedre. Sprog, især ordforråd - en dynamisk ting. Konstant er der nye udtryk og ord. Du gør, og du ved, at lære et fremmedsprog fra sovjetiske lærebøger sjove.
 2. Publisher. De, der ønsker at vide, hvordan man lærer det polske sprog i hjemmet, er nødt til at forstå: Det er ønskeligt, at lærebogen blev udgivet direkte i Polen, den bedste - hvis nogen sprogcenter på universitetet. Lad dig ikke noget imod det faktum, at arbejdspladser skrevet på polsk eller engelsk. Men i bogen, vil det være tilladt et minimum af fejl, og han vil helt mestrer sproget.
 3. Tilstedeværelsen af svarene. Hvis du studerer sproget på egen hånd, så er du nødt til konstant at kontrollere rigtigheden af opgaver. Tja, hvis lærebogen indeholder nøglerne til alle, eller i hvert fald halvdelen af øvelserne.
 4. Ordbog. Kriterium er ikke obligatorisk, men ønskelig. Tja, hvis slutningen af tutorial er der en mini-ordbog, hvis ikke - så fortvivl ikke. Under alle omstændigheder, skal du købe en ordbog.

 5. Tilstedeværelsen af en lyd. Så du kan ikke kun læse, hvordan man korrekt udtale en bestemt lyd, men også for at høre ham.

købe ordbog

Hvis du vil vide selv polske sprog, er det nødvendigt at købe en ordbog. Mindst 35 ord 000-40 000. Til at begynde med, og der vil være nok. Ideelt set skal ordbogen indeholde en 150 000 ord.

Når du vælger også vigtigt at være opmærksom på det produktionsår.

Det er bydende nødvendigt, at den to-vejs ordbog, dvs. den polsk-russiske og russisk-polsk. Du forstår, at du bliver nødt til at oversætte ikke kun fra polsk til russisk, men i den modsatte retning.

Yderligere læsning

Taler om hvordan man lærer det polske sprog derhjemme, er det værd at huske på, at nogle lærebøger og ordforråd du ikke har nok. Desuden er det ønskeligt at køb:

 • En separat hæfte med de regler, tabeller og diagrammer i det polske sprog. Med deres hjælp, kan du hurtigt børste op på tidligere lærte regler, lære nye hurtigere.
 • Fiktion. Dette kan være en eller to af din yndlingsbog genre. Det er tilrådeligt, at før du ikke har læst disse værker. Vær sikker på at bemærke, tilpasset litteratur eller ej, i andenbehandlingen vil det være meget sværere.

Yderligere værktøjer læring

Lær polsk sprog i sig selv kan ikke kun gennem bøger og lærebøger, men også ved hjælp af sange og film, tv-shows, spil. Disse metoder er ikke hovedundersøgelsen, de kan bruges til at hæve det færdighedsniveau i løbet af ferien.

Søg efter sange i den polske internettet. Du kan jævne lytte til dem og forsøge at oversætter ord, visse udtryk og sætninger. Denne metode er især værdifuldt i tilfælde, hvis du kører til og fra den.

Ser film og tv-shows. Selvfølgelig kan du se film og tv-udsendelser udelukkende på målsproget, men det er bedre, hvis de ledsages af undertekster på russisk. Det er således muligt at huske mange af de vendinger og udtryk for den hjemlige sfære.

Spil og applikationer. De, der ikke ved, hvordan man lærer det polske sprog, hvile, kan være interesseret i at lære gennem spil og programmer. I dag udviklet mange ansøgninger om at lære sproget ved hjælp af tablets og smartphones. Ved at installere nogen af de foretrukne til en mobil enhed, kan du tilbringe tid med fordele, samtidig spille spændende pædagogiske spil.

kommunikation

De fleste interesseret i spørgsmålet om, hvordan man lærer det polske sprog, der tales af dig selv. Svaret er simpelt - at kommunikere så meget som muligt. Talt sprog tales på det, og som fungerer på tale. Den bedste løsning til hjemmet undersøgelse vil blive kommunikere med modersmålstalende - beboere i Polen.

Find det sociale netværk af venner med de samme interesser, der bor i udlandet. De er ikke blot vil forklare reglerne for brugen af bestemte ord og sætninger, syntaks, detaljerne, men også fortælle en masse om deres land og kultur.

Studiet af fonetik

Efter alle lærebøger købt, skal du begynde at lære. De, der er interesseret i at lære det polske sprog derhjemme, og hvor man skal begynde, skal du huske: skal du altid starte med alfabetet. Du skal lære alfabetet - navnet på hvert bogstav og udtale af lyde. Det er vigtigt at bruge specielle diske, som er optaget lyden af hver lyd. Spørgsmålet om fonetik, bør korrekte placering af accenter være særlig opmærksom. Forkert leveret udtale - en af de værste fejltagelser, som er vanskelige at rette senere.

ordforråd

Udtalelsen fra udenlandske sproglærere ofte uenige om, hvad du skal være opmærksom på det første sted - grammatik eller ordforråd. Nogle mener, at et stort ordforråd med mere end kompenserer for den uvidenhed om grammatik, den anden - at det ukendte ord, kan du altid finde i ordbogen, men en grammatik er nødvendigt for at forstå i første omgang.

Hvorom alting er kan, ordforråd er vigtig, især i studiet af det polske sprog. Dem, der spørger, hvordan man lærer det polske sprog i hjemmet, må have hørt, at nogle ord på polsk, russisk, ukrainsk har lignende klingende, men deres betydning kan variere drastisk.

For at genopbygge ordforråd kan du:

 1. Læs tidligere erhvervet fiktion.
 2. Lyt til sange og se film.
 3. Chat med venner på nettet.

Hertil kommer, at eksperter anbefaler:

 • Læs og oversætte nyhedsartikler fra forskellige hjemmesider. Læsning medierne, vil du ikke kun lære nye ord, men også huske den korrekte konstruktion af sætninger og sætninger.
 • Brug en ordbog. Ganske interessant måde at lære ordforråd - læsning ordforråd og gøre et kort. For eksempel er du bladre gennem en ordbog og finde 5-10 uvant for dig ord. Klip de tykke papir små kort. På den ene side skrive ordet på polsk, den anden - på russisk. Så gentage kortene, forsøger at oversætte ordet på kortet, og se efter selv-oversættelse.

Af den måde, denne metode - ordet - oversættelse - ofte bruges i mobile applikationer.

grammatik

Der lægges særlig vægt grammatik af det polske sprog. De, der ønsker at hurtigt lære det polske sprog i hjemmet, bør være forberedt på, hvad der kommer til at betale meget opmærksomhed til studiet af tilfælde af sprog-system, for at studere i slutningen af ord, afhængigt af tidspunktet og formen.

Hertil kommer, at folk, der studerer polsk, klager ofte over den særlige logik konstruere sætninger og stil af sprog.

I undersøgelsen af grammatik lærebog er nyttig for dig og til ordningerne i tabellen. Det er ønskeligt at have en notesbog, hvor du skriver ned de grundlæggende regler og point.

taler

De, der ønsker at vide, hvordan man lærer det polske sprog fra bunden i hjemmet, bør være særlig opmærksom på at tale. Hovedformålet med nogen uddannelse - ikke kun for at være i stand til at forstå at samtalepartneren, men også for at lære at formidle dine tanker til ham. Når lære et fremmedsprog særlig rolle, som det på nuværende tidspunkt. Husk, hvordan i de engelske erfaringer, du har lært at tale om sig selv, deres familie og fritidsinteresser, skrive breve.

I undersøgelsen af det polske sprog bruges den samme fremgangsmåde. Du skal lære at tale om sig selv, deres vaner, interesser, at være i stand til at skrive breve - personlig og virksomhed kan genoptages.

Det er vigtigt at være i stand til ikke kun at skrive, men også at fortælle, ikke kiggede i en notesbog og en ordbog.

Ud over udviklingen af monolog tale, er det vigtigt at være opmærksom og dialog.

For udviklingen af tale er nødvendig så meget som muligt at kommunikere med modersmålstalende, helst med hjælp af videoopkald. Så kan du ikke kun lære det grundlæggende design, udtryk, satte udtale, men også vigtigere, vil overvinde sin frygt. Denne frygt for at sige, at noget ikke er rigtigt eller forkert - det største problem i studiet af sproget.

lytte

Et andet vigtigt punkt, som er værd at være opmærksom - lytteforståelse. Det er ingen hemmelighed, at de fleste af de sprogprøver består af test formål at kontrollere grammatik og ordforråd, den skriftlige del, eller tale og lytte.

Spænd opfattelsesevne kan hjælpe dig sange og film, chatte med venner.

Hertil kommer, at i næsten alle lærebog, hvortil der er knyttet drevet, er der øvelser på at lytte. Det er tilrådeligt at udføre dem, og derefter kontrollere svarene og gøre en analyse af fejl.

tid

Så hvor meget du kan lære polsk? Svaret på spørgsmålet afhænger helt af dig. Hvis du vedholdende og systematisk engageret i et par måneder vil du være i stand til at forstå den polske tale, taler dit nye sprog. Selv om det ikke perfekt, men stadig for en tur til det land, der er mere end nok.

Hvis du er doven og konstant udskydes til senere lektioner, vil du løber tør, og et par år for at få i det mindste minimale færdigheder.

Et par tip

 1. Systematisk lære sproget. Gå ikke glip af en klasse, hvis du ikke har en god grund. Og hvis der er - gøre de planlagte for dagen, så snart du har en gratis minut øvelser.
 2. Stræb ikke i skole, ikke være en fanatiker. Kast dig ud i hver dag i fem eller seks timer om dagen - en god idé, men til ingen nytte. En session bør ikke vare mere end en og en halv time.
 3. I de dage af resten se film og lytte til musik i det polske sprog.
 4. Undersøgelse af kultur og traditioner i Polen. Så du kan fordybe dig så meget som muligt på målsproget, at forstå betydningen af nogle ord og udtryk, der ikke er oversat til det russiske sprog ordret.
 5. Lær ikke kun adskilte ord, men ordsprog, ordsprog, aforismer. Dette vil gøre din tale rigere og lysere.

Vi håber, vi gav et udtømmende svar på spørgsmålet om, hvordan man lærer det polske sprog fra bunden. Følg vores råd, systematisk beskæftiger sig med, og efter et par uger vil du bemærke, at du forstår de enkelte ord og sætninger, og et par måneder senere, og alle kan tale flydende polsk, ikke finder anvendelse på denne indsats. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.