ComputereOperativsystemer

Sådan nedrive Windows 7

Hver bruger af operativsystemet fra Microsoft mindst én gang spekulerede: hvordan til at bære Windows. På trods af, at pålideligheden af den moderne Windows 7 er betydeligt højere end de ældre versioner, men nogle gange er det nødvendigt at installere det igen. En af grundene til dette er at bruge et ordentligt kører tredjeparts software udviklere. Det er derfor, folk ofte ønsker at vide, hvordan at nedrive Windows 7. Du kan derefter re-installere systemet og begynder at arbejde. Bemærk, at svaret på spørgsmålet "hvordan til at bære en bærbar computer med Windows 7" er det samme som for en computer, der er beskrevet nedenfor.

Når du er på en af de online fora samtalepartner pralede med, at hans computer harddisk består af flere sektioner, ligesom sande fagfolk. På en af dem Windows er installeret, og den anden bruges til programmer. Denne metode til fordeling af diskplads bruges oftere, fordi sælgerne er villige til computere og bærbare computere bare ikke overlade valget af nybegyndere: "Dette er din harddisk. På det er to sektioner. " At finde et svar på spørgsmålet "Hvad er mere professionel: én partition til hele drevet, eller nogle" overlade til filosofferne. For os er det vigtigere konsekvens: Operativsystemet kan installeres på en af de flere sektioner, og den eneste ene. I overensstemmelse hermed til måder bære Windows 7 et par stykker, med forskellige ganske betydeligt.

Så disse tre muligheder: en for partitioneret harddisk, den anden for sagen med en fælles sektion, og den tredje - det universelle.

For at afgøre, hvordan man bære Windows 7 partitionering systempartitionen, skal du først forberede alt. I øvrigt anbefales det at udføre et sådant arbejde med en hvilken som helst metode. Det er nødvendigt at gemme vigtige data, der kan være på disken. Opret en mappe og kopiere den til alle dine dokumenter, adgangskoder, koder, foto: i et ord, at alle de ting, du ikke ønsker at miste. Avancerede brugere kan også gemme indstillingerne for deres programmer, der er på vej cd: \ Users \ brugernavn \ AppData \ Roaming \, og derefter geninstallere systemet til at bringe dem tilbage.

Det skal bemærkes, at hvis disken er partitioneret, så bør oprettes denne mappe lagring på en anden partition (i stedet for, hvor Windows er installeret). Nu alle vil vide , hvordan man kan bære Windows 7. Sæt drevet i en dvd med Windows fordeling og boot fra den (indstillingen startrækkefølgen kigge ind i BIOS). På et tidspunkt, du bliver bedt om at vælge den partition at installere. Vælg et system og klikke på "Format" - dette vil slette alt på det, det er derfor, skal du først kopiere alle nyttige. Efter installatøren til at angive vores forberedt sektion. De vigtigste ting - ikke blandes op og gå videre til gemme filerne. Dette er en af de nemmeste måder. Dens mangel i det begrænsede omfang af dette afsnit: at afsætte for meget plads er upraktisk, og det nye operativsystem kan ikke have nok af, hvad der er.

I tilfælde af en sektion skal downloades fra internettet og gemmes på en disk af enhver live-cd. Med denne disk kan du starte op uden installation på den sædvanlige Windows. Derfra oprette en mappe og flytte det til Windows bibliotek, Documents and Settings, Programmer, ProgramData, System Volume Information, Brugere. Så slette dem alle. Flytning er nødvendig for at få tilladelse. Hvis du har brug for at re-installere systemet, så starte fra fordelingen disk og vælg afsnittet, men ikke formatere! Ellers skal du blot genstarte - Win 7 slettes.

Universel måde eliminerer behovet for formatering og LiveCD. Du skal blot vælge den ønskede profil, og at skrive installatøren om tilstedeværelse på det den anden version af Windows, og holde alle de mapper, svarede bekræftende. Efter installationen af det gamle system (Windows.OLD) kan sikkert slettes. To ulemper: installationen tager lang tid, kræver ekstra diskplads.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.