BilerBiler

Maskinen Belarus: at køre let!

Denne artikel vil være interessant og nyttigt for dem, der har til hensigt at køre biler fra Hviderusland til Rusland. Den dækker information om den aktuelle 2013.

Maskine fra Hviderusland: hvordan man skal køre?

Så i øjeblikket er der kun to betingelser for bilen til at køre fra Hviderusland uden pligter. Den første - Maskinen skal ryddes i Belarus (til enhver tid). Den anden - maskinen skal opfylde standard Euro-4. Hvis begge disse betingelser er opfyldt, så er denne maskine fra Hviderusland vil være en "pass". Derfor, for at bringe hende ingen problemer.

nogle nuancer

For at bringe bilen ud af Republikken Belarus toldfri at opnå yderligere præferencehandelsordninger og registrering, skal du være opmærksom på følgende. Hviderusland befolkning er ti gange mindre end befolkningen i Rusland. Derfor er der færre biler. En "walk-through" af biler mindre end den mere. Så du bør skynde sig og beslutte hans valg. Af den måde, er du nødt til at vælge de biler med slagvolumen på mere end 2 liter, samt maskinens alder er ikke mere end 3 år. Dette kan forklares ved, at importafgifter på biler med lille volumen og stor i Rusland er helt anderledes, i modsætning til Hviderusland, hvor disse gebyrer nedenfor. Også, om import af nye køretøjer i Rusland er langt højere end i de gamle. I Hviderusland, igen, ikke så åbenlyst anderledes. Vælg en bil forude udforske annonceringen af deres salg. Næste du nødt til at afgøre, om en maskine opfylder fra Hviderusland Euro-4 miljøstandard.

Euro-4-certifikat

Hvad skal du vide om det? Det faktum, at det kun kan opnås i Rusland, men ikke i Hviderusland. Og få den på biler produceret før 2006, er det praktisk talt umuligt (praktisk, fordi potentielt muligt, men omkostningerne er meget dyrt, prisen på maskinen sammen vil være større end i Rusland). Du skal også sørge for, at køretøjet er fjernet fra registret i Republikken Belarus.

Når du er færdig

Du er nødt til at ringe til sælger at acceptere at møde ham. Diskuter alle detaljerne i transaktionen: tid, sted, valuta og andre ting. Næste du nødt til at planlægge din tur til Hviderusland. Pas, hvor du bor, om forbindelsen af alle de nødvendige ting. Når du kommer og mødes med sælgeren, skal du omhyggeligt inspicere bilen for skader og uoverensstemmelser i disse dokumenter med antallet af enheder og samlinger. Maskinen Belarus kan kræve diagnose, hvis du tvivler på det. Du kan gøre det rigtigt i tankstationen i Hviderusland. Hvis alle kontroller er en succes, købsprocessen.

Told

Før du går på indkøb, skal du finde ud af alle nuancerne i toldkontrol i vores land. Indtil april 2011. skikke Hviderusland til at udstede særligt certifikat om, at de køretøjer fortoldet. Disse certifikater udstedes ikke nu, og toldkontrol i Rusland denne kendsgerning anmodningen til den relevante database. Hvis denne base oplysninger foreligger, vil den blive sendt en skriftlig anmodning til Republikken Hviderusland. Dette vil forsinke modtagelse af TCP for en eller to måneder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.